Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tavolirokon

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majd megmondom... Csokitélapó 2010.09.27 21:58:00
Ennek az egésznek az oka egyértelműen a csokitélapó. Szombaton történt (2010.09.25.), hogy a tescóban mászkálva a morzsás kenyérosztály fele témferegve a polcokon csokitélapókba botlottam! Természetesen nem szó szerint, hiszen senkit nem engednek fel a polcra, legalábbis szombaton…..
Természetesen együtt töltöttük a hétvégét. Nem volt szex, de most nem is nagyon zavart. Viszont megbeszéltük, hogy bemutat pár ismerősének, köztük a beavatott barátnőjének is. Ma meg elmegyünk megnézni egy filmet, és én alszom nála. Mondjuk azért nem annyira rajongok, mert…..
Tavolirokon 2009.08.12 17:28:41
Nagyobb baromnak érzem most magam, mint amikor azt hittem, hogy dobott a Pultos Csaj. Mondjuk kicsit ambivalens, mert a lényeg, hogy nem akart dobni, csak találtak egy csomót a mellében, amit ki is vettek, és félt, hogy esetleg rosszindulatú, ezért nem akart róla szólni. Szerintem ez…..
Tavolirokon 2009.08.07 12:55:27
@Lammy: Azt hiszem katona leírta a lényeget.

Valóban nem az volt a dolog mögött amit gondoltunk, de ettől függetlenül nem a munkájával van baja.

Amúgy részemről a K.É. szintre süllyedés csak feltételes volt ami a köv napok eseményeitől függöttek és ahogy most kinéz nem valósult meg.

Jah, és nem tartom magam "nagy megmondónak".
Ebéd után úgy döntöttem, hogy ismét lelépek. Azt mondtam, hogy kinti melót megyek megnézni. A parkolóban át akartam menni az autókereskedő csajhoz, hogy szívjuk el amim van, de végül csak a kocsiban nyomtam el egy gyengét, még ott, egyedül. Kibaszott büdös lett… Aztán…..
Tavolirokon 2009.08.06 14:46:26
@McDon: Ha elolvasta hozzászólhatna, csak, hogy legalább mi tudjuk hogy mivan. :)
Kolléganő szerint oda kellett volna figyelnem erre a lányra, és 7 hónap alatt ez az első valamirevaló bejegyzésem. De azért kicsit sajnál.   Hazajöttem ebéd után, csak előtte még elugrottam egy kis lomért, hogy jól teljen a délutánom. Aztán elment tőle a kedvem. Aludtam…..
Azt hiszem, szakítottunk. Még munkaidőben hívtam, de nem vette föl, aztán írtam neki, hogy mi van, hogy van, este jöjjön filmet nézni. Válaszolt, hogy nem így akarta, de mostanában nem fog tudni annyi időt rám fordítani, és igazából majd szól, ha ráér…   Csak az…..
Tavolirokon 2009.08.04 16:45:27
@Bogi24: Ez már lejtőn van szerintem. Bár nem tudni, hogy télleg mi a baja, de ha másik pasi akkor csak az esetben van visszaút ha a másik pasi kidobja. Tapasztalat, akkor aztán nagyon kaparnak vissza az efféle lányok.

Nálam mondjuk hiába...max pár szex még.
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
A háztetőn is dugtunk pénteken. Együtt főztünk, utána meg el akartunk menni sétálni, de mivel a legfelső emeleten lakik a Pultos csaj, és kiderült, hogy van kulcsa is a tetőhöz, muszáj volt kimásznunk. Először csak felhúztam a kis ruháját, hátulról, utána meg a tűzfalra…..
Tavolirokon 2009.06.08 10:34:21
@B. Zalan: En kulfoldrol olvaslak, regi szep idokre emlekeztet az irasod! :)
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
Ha Zsolti akkora fan, hogy vasárnap délután írt emiatt, a Homárnak kötelessége közszolgálatilag azonnal értesítenie a többieket, akik eddig ódzkodtak az internetes rendeléstől, kezdhetnek sátorozni a körúton, ha TMX Elmora vágynak: A körúton, az Oktogon és a Béke szálló…..
Amennyire nem ismerem a baseballt, annyira jól szórakoztam ezen a játékon, ami az ütőjátékos szerepére egyszerűsíti a jenkiháziak nemzeti sportját. A játékosnak három pályán kell különböző feladatokat teljesítenie: elérni bizonyos pontszámot, ütni bizonyos számú…..
Nekünk ugyan semmi bajunk azzal, ha valaki pornót tölt le, zsenge csecsemőkorunk első érthetően kimondott szava az "interracial twins" volt, de egyesek belekötöttek szegény moöbilinternetező olvasónkba, hogy mér töltött le külföldön. Erre ő most megírta, hogy…..