Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esz Zsé

226 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt már észrevehettétek, az utóbbi időben nem kerülnek ki posztok a blogra. Örömmel jelenthetem, hogy ez csupán átmeneti leállás, rövidesen kicsit átszervezve, de folytatjuk a foci boncolgatását, a köpetek világgá kürtölését és fikázását. Nem felejtkeztünk el a jó…..
A Portugálok galaktikusa nap, mint nap meglepi valamivel a szurkolóit. A Lyon elleni BL visszavágón talán nem is a játéka, főleg nem a góljai miatt keltett feltűnést, hanem a frizurájával. A Real Madrid sztárjának fizimiskája a futball legenda Puskás Ferencére hajazott a legutóbbi…..
A Real drukkerei készülhetnek, mert ismét a Mumus érkezik Madridba…jön a Lyon, és persze azzal a feltett szándékkal, hogy újra kiejti a zselésfiút és bandáját Európa játszóteréről. Eszméletlenül nehéz megjósolni, hogy mi fog történni este a Bernabéuban. Aulas…..
FutballszubjektÍV Robbenicitis 2011.03.16 10:50:53
Miért nem jutott tovább tegnap a Bayern? Számtalan indokot hozhatunk fel… a van Gaal mizéria, a csapat gyenge bajnoki formájának átragadása (és most a Hamburg elleni egyetlen jó meccs kit érdekel), de szerintem inkább az, hogy Robben nem játszott végig. Veszélyes támadást…..
José megtöri a Real átkát, és kiütik a Lyont?online survey ..
Esz Zsé 2011.03.16 10:34:25
:D
FutballszubjektÍV BL-szavazás 2011.03.15 16:34:04
Bayern-Inter, ManU-Marseille. Ki megy tovább?customer surveys ..
Parázs meccs csak vasárnap lesz, a többi tutinak tűnik, a Hércules megy Madridba, Katalónia gyöngyszeme pedig a (tehetetlen) Sevillához látogat. Kellemese lesz…  Almería-Atlético Madrid: országos kettes… lenne, ha Forlánék nem lennének kutyaütők, és a hazaiak…..
Megvan rá minden esély. Főleg mert Bale-t és Van der Vaartot is összedrótozták. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy a Tottenham kontrái  nagyon veszélyesek lesznek.   Miért ne lennének. Az egész első meccs arról szólt, hogy az angolok olyan szépen bereteszelték a…..
Kiejti a Tottenham a nagypofájú Ibrát és bandáját?online survey ..
Alap volt, hogy jobb a Barca, alap volt, hogy az Arsenalnak védekeznie kellett, de kedves bíró sporttárs…elrontottad a szórakozásunkat, méghozzá nem is kicsit!   Merthogy én arra lettem volna kíváncsi, hogy a katalánok hogy darálják be a 11 emberrel játszó Arsenalt.…..
Ki jut tovább?survey software ..
Kedd este kiderül, hogy mire is volt jó az Arsenal 2-1-es győzelme, szerdán meg az, hogy mire megy a Tottenham a Milannal otthon, és hogy a Schalke lenyomja a Valenciát, vagy marad a Német Kupa. A Sahtar már továbbjutott, de kit érdekel? Csak a szomorú AS drukkereket.  …..
"...................................................." Ennyit nyilatkozott Sir Alex a Liverpool elleni zakó után (hírzárlat). Mindent elmond...   "Imádtam látni, hogy a csapatom (Cééé nélkül) pontos, és higgadt!" José a Racing elleni győztes…..
A hétközi csúszás miatt a hétvégi bajnoki forduló sem sikeredett időben, de megnézzük menthető-e a hétvége. Három meccs ment le, nyert a Valencia, a Barca és az AtMa.   Mallorca-Valencia 1-2: a Valencia egy hét leforgása alatt másodszor fordít idegenben (a Barcától meg…..
A hétközi forduló annyira meglepett, hogy csütörtökön vettem észre, amikor már az uccsó meccs ment. A Barca kikockázta a Valenciát, a Real meg elfenekelte Pellegrinit (Málagát).   A Barca behúzta, nehezebben, mint gondolták volna, de egy Messivel jobbak voltak. Nincs is mit…..
A hétvége folyamán csak úgy záporoznak az arcunkba a jobbnál jobb spanyol bajnoki találkozók szemezgetünk is egy cseppet, melyek is lesznek a néző szempontjából a legkecsegtetőbbek.   Egy kis visszatekintés. A Barca és a Real nyert, nem is kell rájuk több szót fecsérelni,…..
Pedig milyen jól indult a franciáknak...csak az a fránya piros lap nem kellett volna. Hazard egyébként, tényleg mocskosul gyors. Nem véletlenül akarja most az összes topcsapat! ..
Hiába a kisebb érdeklődés, ezen a héten a EL-meccsek bizony jobbak voltak a BL-nyolcaddöntőknél. Főleg mert a rangosabb kupában szereplők, még csak az odavágót játszották, és inkább a védekezés dominált. Na ez például a PSV meccsen teljesen kizárt volt.   Nézzük…..
Rendet kell rakni a fejekben, mivel múlt héten tényleg volt katalán meglepetés, bár nem az, amire mindenki számított. Barcelona ékköve remizett így „csak” 5 pont az előnye a második helyen vitézkedő blancókkal szemben. Folytatódik a tréfasorozat, vagy visszatérnek a…..
A kezdődő Bajnokok Ligájával mi is éledezünk, az álmos téli hónapok után kicsit felpörgetjük a feszültségkeltést, biztos, ami biztos. Mázlink, hogy van is mivel! Görbe tükör. A keddi napon kezdődött a móka. Nevezetesen rendeztek egy Valencia-Schalke 04 és egy AC…..
FutballszubjektÍV Kupaköpetek 2011.02.18 08:28:54
"A Camp Nouban is a saját játékunkat fogjuk játszani, nem mehetünk oda védekezni. Nem mi vagyunk a favoritok, de megmutattuk, hogy le tudjuk győzni a Barcelonát. Egy évvel ezelőtt ez nem sikerült." Arsene Wenger, miután csapata legyőzte a Barcát  "A csapat…..
FutballszubjektÍV Köpethegyek 2011.02.15 10:23:18
"Biztosan készen állnak? Ahogy hallották a hétvégén, azért vagyok itt, hogy… Egy hosszú jegyzetet készítettem, most meg semmit sem tudok mondani… Befejezem a profi pályafutásomat labdarúgóként!" Ronaldo bejelentése…..
„Nem bírom tovább. Folytatni akartam, de nem sikerült. Kigondolok egy cselt, de nem tudom megcsinálni. Lejárt az idő. Nagyszerű időszak volt!” - ezekkel a szavakkal búcsúzott a futballtól a világ legjobb (brazil) csatára. Ilyen csóka még egyszer nem lesz!Nála pocakosabb…..
FutballszubjektÍV FC Bűbájern 2011.02.08 09:30:00
Valamilyen tudatalatti fétisünk lehet, hogy imádunk összerakni bármilyen őrült szempontok alapján különböző válogatottakat. Most sem volt ez másképp, összeszedtük az általunk ismert, finoman fogalmazva nem túl megnyerő külsővel rendelkező labdarúgókat és csapatot alkottunk…..
FutballszubjektÍV Aranyköpetek 2011.02.08 08:49:00
"Az első meccsét játszotta nálunk, így változtatnunk kellett a taktikán. Hatvan percig játszott, és mindent megtett, de nem volt könnyű dolga. Fernando és David Lúiz jelenti a Chelsea számára a jövőt!" Carlo Ancelotti az otthon bebukott Liverpool elleni meccs után…..