Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farkas7777

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem annyira mai termék, amiről írtam (kábé fél éve van nálam), de ez éppen az előnyünkre válik, ugyanis előfordult már, hogy valamiben nagyon pozitívan csalódtam kibontáskor, viszont a következő két hétben tönkrement. Ezt az akksit már fél éve nyúzom, és semmi probléma nem volt vele idáig. A nyúzás…..
Régen volt már toplista, és igazából a mostaninak sincs semmi aktualitása (ha csak az nem, hogy éppen C64-játékzenéket hallgattam egy cikk írása közben). Szóval jöjjön a legjobb Commodore 64-es játékzenék 10-es toplistája - nyilván szerintem, aztán kommentekbe jöhetnek…..
Szürke, unalmas hétköznapok, szürke, unalmas emberek, négyzetek, de szerencsére van, aki vidámságot hozzon a monotonitásba: mi! Az mondjuk tény, hogy a Happy Demic minket is maximum a monotonságból fog kirántani, mert ilyen játékból már volt jó pár darab az internet feltalálása…..
farkas7777 2013.10.24 14:48:15
Az E3 egyik nagy bejelentése volt a Mirror's Edge 2, ami ki tudja, mikor készül el, de a teaser elég volt ahhoz, hogy felspannolja az első játék rajongóit. Közülük néhányan elkészítették a lenti videót, amennyire lehet, élőben felvéve a Mirror's Edge elejét. A parkour (az…..
farkas7777 2013.09.05 18:55:21
@zaza42: És ezt te honnan beszed, hogy a videó maga a játék??? Szerintem egyértelmű, hogy az nem játék, hanem igazi ember csinálja...
IDDQD Heti retro: Project Firestart 2013.08.23 13:13:24
Gőzerővel írom a Fallout-cikket, addig is a héten ígéretemnek megfelelően egy meglepetésjáték került a Heti retróba, szerzője a kiváló RetEmu blog gazdája, Sunsetjoy. Ő megelégelte, hogy a Project Firestart mindig hátul végez a szavazásokban, és írt egy cikket róla, én meg…..
Munkakerülő játékok Szárnyak? 2013.07.16 08:00:00
Úgy tűnik, a héten arra gyúrunk, hogy minél kevesebbet kerüljétek a munkát. Az Icarus Needs egy rendkívül rövid semmiség, de aranyos, és vicces, és újszerű, és nekem bejött, úgyhogy ez a mai játék. Tulajdonképpen nem kell benne csinálni semmit a nyilak nyomkodásán kívül,…..
farkas7777 2013.07.19 21:56:23
farkas7777 2013.08.01 21:23:40
@nyauuuuu: Hát, hogy konkértan mi a vége... :D
Szinte látom magam előtt a random sci-fi fps szerencsétlen takarítóját, akinek egy-egy kiadós deathmatch után el kell tüntetnie a sok mocskot és szemetet az űrállomásról. Nagy sóhajtással gumikesztyűt húz, összeszedegeti a töltényhüvelyeket, no meg a shotgunok által a falakra…..
Türelem... Mindjárt írok a játékról, de előtte várj egy picit. Mééég, mééég egy picit. Na most már mindjárt elkezdem, mindjártmár. Ne sürgess, leírom! Eskü. Csak még egy hangyányi türelmedet kérném. Nna most!Gyuri küldte be a Candy Box nevű csodát. Egy ASCII…..
A történelemről ritkán jut a villámgyors szó az ember eszébe, elvégre a fáról lemászás/leesés és eme poszt megírása között felfoghatatlanul sok idő telt el. Az ehhez méltóan nem túl rövid címet viselő A Short History of the World azonban megmutatja, hogy lehet ezt gyorsabban…..
farkas7777 2013.02.22 18:32:24
Mielőtt elkezdtem játszani az A blocky Christmas-szel, még azon gondolkoztam, hogy kell keresnem még valamit, mert ez túl rövid lesz holnapra. Pedig a bontegames láttán azért gyanakodhattam volna. Összesen csak tizenhat pálya van, az első pár ráadásul könnyed tutorial, semmi…..
farkas7777 2012.12.20 14:03:48
@farkas7777: Már megvan :)
Bébi, bébi, bébi, úúú...*SLAFF!!!!* Nagyjából ennyi a mondanivalója a Kick Out Biebernek, ami az állathajigálós játékok egy különösen vicces darabja, csak éppen nem állatot kell benne, és nem hajigálni, hanem Justin Biebert, és irdatlanul szétpofozni. Ahogy lenni szokott,…..
Ez is ritka szokatlan ötlet: a játék, aminek egy névmás a főszereplője. Pontosabban két névmás, "az" és "én", vagyis angolul "It" és "I". It jól elvan, amíg egy szép napon a t betű magára nem hagyja. Erre I útnak ered, hogy megkeresse az…..
farkas7777 2011.06.20 10:36:45
Igen, jó helyen jártok, ez továbbra is a (Közveszélyes) Munkakerülő, csak végre lecseréltem a fejlécet, ami már igen-igen régóta érett. Az új fejléc Márk nevű olvasónk munkája, ezt szavaztátok meg a fejlécpályázatra érkezett művek közül (amikért még egyszer nagyon…..
Régen volt Nitrome-játék, tudom, hogy megosztja a közönséget az oldal, de a Test Subject Blue-nak mindenképpen itt a helye. Nagyszerű környezet (egy kísérleti organizmussal kell mászkálnunk), cuki grafika és jól kihasznált játékelemek jellemzik – ez utóbbiak között…..
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
Az autóverseny olyan műfaj, amihez nincs túl sok érzékem, nem is köt le, de a Neon Race előtt ott ragadtam. A játék környezete ugyanis fenomenális: mindennek csak körvonalai vannak, azok viszont neonfényekben világítanak (engem erősen emlékeztetett a Tron című filmre). A látvány…..
 Ha a Chronologically Confused About Movie and Video Game Sequels videót fordítanánk, akkor az ott szereplő címeket (filmek, játékok) hogy fordítsuk le?Úgy, ahogy Magyarországon hivatalosan megjelent, eredeti cím vagy saját fordítás legyen?A nép akarata szentChris lefordította a…..
Jó kis zenebutikot találtunk a Kongán: a Music Match egyszerű zenei kvízjáték, de nagyon megkapó. Három nehézségi módban kell dalokat kitalálni időre, vannak választási lehetőségek is, de a legnehezebb fokozaton már csak dalcímeket kapunk, és az időnk is kevesebb. Persze…..
farkas7777 2010.10.01 14:03:42
farkas7777 2010.10.01 14:09:00
@Kicsit Karcos: Szerinted mi az kvíz játék???
Az amikor válaszolni kell kérdésekre!
Régen volt tower defense játék, és a PC.Defense is csak tüneti kezelés a hiányra, mert nem egy emlékezetes darab. A kötelezőt azért hozza, végig lehet klikkelgetni több nehézségi szinten és vannak varázslatok meg achievementek is, a számítógépes-vírusos környezet pedig…..
Szeretem, ha egy játékban a főhős fejlődésen megy át (és itt nem a tápolásra gondolok). Igaz, ilyet eddig csak olyan remekművekben tapasztaltam, mint a The Longest Journey, ami nem is mai, nem is flash. Ehhez képest a minimálgrafikás, ugrándozós PixEvo - The Fountain olyan…..
farkas7777 2010.09.10 09:06:21
Egyszer láttam egy viedoklipet a VH1-on, ami egy animált világban játszódott, ahol minden betűből állt. A taxi például egy "taxi" felirat volt és autóként mozgott a házak (nagy "house" feliratok) között. Azóta sem kaptam el a klipet és az előadó nevére sem…..
Jegyezzük meg Jay Pavlina nevét és foglaljuk imáinkba, a csávó ugyanis egy zseni. Ő csinálta a Super Mario Bros. Crossovert, és fogalmam sincs, hogyan maradhatott ki eddig a blogból. A játék a legendás Mario-játék pályáit vonultatja fel, de mint a címe is mutatja, más…..