Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hanyasvagy

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásomhoz híven megvártam mások reakcióját egy-egy Orbán pamflet után. Azt hiszem egy emberként mondhatjuk, hogy az Orbán tegnapi évértékelője igazából nem szólt semmiről sem.A helyzet problematikája pedig éppen ebből fakad. A műfaj évértékelés, ez azt jelenti, hogy ez…..
Alig pár napja, hogy kibukott az, hogy Wintermantel polgármester úr előterjesztése alapján, a Fideszes képviselő-testületi többség Derce Tamás korábbi polgármesternek az élete végéig havi 350 ezer forinttal járó díjat alapítana.Forrás: vastagbor.blog.huUgyanis az időközben…..
Természetesen Egyiptom és Magyarország viszonylag messze van egymástól, és iszonyú sok szempontból különbözik. Hogyan is láthatna oda Orbán! Hacsak nem azért, mert éppen ott járt. Két érdekes momentum kapcsolja ugyanis össze Orbánt Egyiptommal. Az elsőt már…..
Piroslap 2011 az MSZP éve lesz? 2010.12.30 06:26:00
2010 talán finoman szólva sem az MSZP éve volt. Ha tetszik mondhatom minden választást elvesztettek, amit csak el lehetett veszíteni. Persze azért a Fidesz úthenger nem minden településen tudott keresztülgázolni. Szeged, Ajka, Dorog, Kazincbarcika, Tiszaújváros, Sajószentpéter,…..
Magyarország 20 éve a harmadik köztársaság demokratikus mámorában él. Ebből az következik, hogy előtte kétszer már volt köztársaság, melyek nagyon rövid életűek voltak. De ebből is következik valami: mindegyiket egy diktatórikus gondolkodásmód semmisítette meg. Kép…..
Azért nem semmi a magyar főváros, mert itt most már olyan szintű tudás koncentrálódik, hogy a világ metrói ide jönnek elgurulási engedélyéért.Ne rohanjunk ennyire, talán teccenek emlékezni, hogy a Alstom nevű cég gyártott nekünk metrókat, a 2-es és a lassan elkészülő 4-es…..
hanyasvagy 2010.12.23 17:04:22
@Toyotomi Hideyoshi: Csak egy kérdés . Ennek a cégnek a szerelvényei a világ
hány pontján közlekednek?Na akkor hogy is állunk a szabvánnyal?
Segítségként 24 országban és még nem volt baleset!!!! Csók !
Varga László MSZP-s képviselő sommásan összefoglalta a tegnapi Fideszes parlamenti akciókról sokunk véleményét. „Menjetek a picsába” - mondta ezt azután, hogy a kormányzó dicső többség egyik pillanatról a másikra önkényesen lezárta a sztrájkjogról szóló vitát.…..
 A Fidesz aranyos kis rezsimje kiépülésének egyértelműen kedvez az, hogy az ellenzék három, nem arányos részre van töredezve. Még abban sem értenek egyet, hogy ők az ellenzék együtt. Persze, hogy az MSZP, Jobbik, LMP trióról beszélünk. A hármasból az eddigi…..
hanyasvagy 2010.12.14 16:51:53
@bontottcsirke: Baj van a matekkal! Már 65 éve.De a jó ég tudja miből épűlt ujjá az ország a háboru után.De az is érdekelne mennyi tandíjat fizettek a ma kormányzó
"felkentek" az egyetemi éveik alatt?
De az is érdekelne,hogy hova tünt az a rentgeteg jobboldali blogozó? Vagy már nem hisznek annyira a Dakota Vezérnek?
Amugy mennénk Kubába-pár hétre-de most megint kilopták a zsebünkből a pénzt!
Talán ha a Vezér megszánna bennünket,szépen megköszönnénk.Félő,hogy sosem
kell hálásan megköszönni,neadj isten kezet csókolni.Csa semmi pánik,lesz még
szarebb is!!!!
Az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának fideszes alelnöke szerint a polgári jólét egy bizonyos szintje alatt fölösleges azzal számolni, hogy a társadalom széles rétegei a szabadságjogokat megfelelő mértékben értékelni tudnák.Hát ez a mondat nem csak…..
  Jókedvű voltam, sok mindent elfelejtettem, nekivágtunk az Andrássy útnak. A fiatalemberrel a Hősök terén találkoztam, kezében széles füzetet vitt. Huszonöt, huszonhat éves talán. Még haboztam, nem mertem elhinni... el akartam fordulni, de egyszerre éles nyilallás…..
A vörösiszapömlés kapcsán, az eset után nem sokkal napvilágot látott egy hír, miszerint a területileg illetékes hatóságnak a vezetőjét is lefejezte a Fidesz-kabinet. Az addigi vezető helyére Illés Zoltán államtitkár korábbi személyi munkatársa, Zay Andrea került. Akkor az is…..
„Kevesen tudják, hogy az Astoria néven közismert kereszteződés hivatalosan nincsen elnevezve. Jelenleg használatos neve a kereszteződés sarkán álló szállodáról honosodott meg, a metróállomás 70-es évekbeli elnevezése ehhez a helyzethez alkalmazkodott.Forrás:…..
Barátom, nem szegte kedved a választás szabadságában az, hogy a Fidesz kvázi bezsarolt, hogy nem kapsz majd a jó kis állami pitéből? Nem szegte kedved az, hogy a nyugdíjnak szánt félretett pénzedet a kormány megadóztatja? Ennek ellenére maradnál magánnyugdíjpénztári tag?…..
Piroslap Fehérlap 2010.12.02 17:13:00
                        A Piroslap is csatlakozik a MaNcs és az ÉS kezdeményezéséhezA decemberben parlament elé kerülő, a médiaszolgáltatásról és a kommunikációról…..
Azért Gyurcsány Feri tovább húzta sztrájkok nélkül, bár Vitya ellen tény, hogy kevesebben tüntetnek. Azonban decemberre megérkezhet az Orbán-kormány első sztrájkja, kapásból a főváros bénulhat meg, hisz a BKV-sok fontolgatnak munkabeszüntetést.Az ok piszok egyszerű, az…..
A Fidesz korábban 14. havi nyugdíjat ígért (természetesen adócsökkentésből). Most 14 havi nyugdíjat vesznek el, az emberek nyugdíjpénztári-befizetéséből. Elvileg nincs okunk aggódni, mert Matolcsy és Szijjártó is megígérte, hogy senki nem jár rosszul. (Valamiért Orbán még…..