Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thomas1978

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kérdezi a kolléganő a munkahelyen, egy ismeretlen kismama a buszon, a nőgyógyász a rákszűrésen és egy régi „kedves" ismerős a kávézóban. Először is: Tessék? Másodszor pedig: Márminthogy TESSÉK??? Persze először én is csak pislogok, mint hal a szatyorban, aztán amikor már nem,…..
Egy 7 éves pekingi kislányt fertőzött meg a H7N9 madárinfluenza vírus, mely az első ilyen eset a kínai fővárosban, jelentették szombaton a hatóságok. Az esetet a Kínai Fertőzés Ellenörző és Megelőző Központ (Chinese Center for Disease Control and Prevention) is igazolta…..
Négy durva, érdekes, vicces és érthetetlen szakítás - röviden. Az ilyen leveleket szeretjük.A kép innen Kedves Szakítósblog! Több fura/érdekes/vicces szakítós sztorim is van. Gondolkodtam, hogy apránként írjam meg őket, vagy ömlesztve, végül az utóbbi mellett…..
Szia Ügyfél! Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más…..
Nekünk ugyan semmi bajunk azzal, ha valaki pornót tölt le, zsenge csecsemőkorunk első érthetően kimondott szava az "interracial twins" volt, de egyesek belekötöttek szegény moöbilinternetező olvasónkba, hogy mér töltött le külföldön. Erre ő most megírta, hogy…..
Marcell kicsit túlpörögte magát, mert ugyan az EU július 1-jétől hozta létre az egységes roamingdíjat tagországaiban, a mobilcégeknek 2 hónapjuk van bevezetni: 2007.06.29. a dátum, amikoris az Európai Parlament által hozott törvényt minden EU tagállam elfogadja, miszerint a…..
A Homár az "Előre a XXX. századba" szlogent javasolja az Unicreditnek, akik képesek visszadobni a lakáshitelhez kért eredeti, bank által kiadott-pecsételt számlakivonatot, "mert azt nem postán küldték": Tudom, hogy lerágott csont a lakáskölcsön, de a legújabb…..
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..