Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozanmagyar

25 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért január 27-i tüntetésén elhangzott a „Feri  segíteni kell” c. szám. Az audió anyag másnap felkerült a youtube-ra:  A feltöltő neve “magyarszocialista”. Magyarszocialista ezt a videót…..
Hát rég jelentkeztem posztal és bevallom őszintén nem is terveztem, hogy írok. Ám egy általam elkészített videóról hazudozik egy „civil” „blog”. Nem más ez a videó, mint a Feri segíteni kell c. videó.  Ez a dal a tüntetés a sajtószabadságért…..
Most hogy kötelező lett kitenni mi sem tehettünk máshogy, a végén még azt hiszik van olyan aki nem ért vele egyet..
A napokban látott napvilágot hogy kötelező lesz kitenni közintézményekbe a nemzeti együttműködés nyilatkozatát. (Csak így kisbetűkkel természetesen nemecsek ernő után szabadon). Méghozzá az sem mindegy hogy hogyan szigorú szabályozás van, amelynek meg kell felelni.…..
Tegnap tartotta tisztújító kongresszusát az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas. A Kongresszus új vezetést választott, amely mandátum az önkormányzati választási kampány végig vitele, továbbá a következő két évre vonatkozik. A szervezet célkitűzése, hogy motorja…..
Rágalmazás miatt perelték be a volt miniszterelnököt és tanácsadóját. A bíróság bűncselekmény hiányéban megszüntette a Goj Motorosok Egyesülete feljelentése nyomán Gyurcsány Ferenc és Gréczy Zsolt ellen nagy nyilvánosság előtt és jelentős érdeksérelmet okozó…..
A Fidesz megszavazta a közigazgatási dolgok indoklás nélküli elbocsáthatóságát, melyet szakszervezetük így kommentált: „A halálraítéltnek is van kérvényezési lehetősége, a köztisztviselőknek nem lesz”   Változtatás nélkül fogadta el hétfő este a parlament…..
"Üzenem a Fidesz elnökének: ha harc, hát legyen harc" – jelent meg Gyurcsány Ferenc blogján aki ezzel egyetemben azt is hozzátette, ha megvádolják ő kész lemondani mentelmi jogáról. Úgy tűnik, tehát hogy Gyurcsány felvette a kesztyűt. A volt kormányfő…..
Amit mostanában csinál a Fidesz az nem más, mint a pártállam megszervezése. Kemény szavak lehetnek ezek, de nem tudok másra gondolni a Fidesz mostani ténykedéseit figyelve. Komoly aggodalomra ad okot minden demokratának ez a mostani erőszakos hatalomátvétel, amit a kormánypárt a…..
Szombaton elhunyt Horkai János Jászai Mari-díjas színész, a Nemzeti Színház örökös tagja. A művészt 86 évesen hunyt el – adta hírül családjaHorkai János, aki 1924. április 11-én született Keszthelyen a 1946-ban szerezte a diplomáját a Színművészeti egyetemen.…..
Nagy botrányt kavart Kövér László kijelentése Gyurcsány letartóztatásáról. Több főleg baloldali érzelmű ember is partizánakciót indított hol facebook csoportokban hol nyílt felhívásokban hol blogbejegyzésekben. Én most mégis csak két momentumot emelnék ki ezekből.  …..
jozanmagyar 2010.06.18 21:04:43
@propurs: Igen ez a munkáspártra vall az "egyetlen baloldali párt" szlogen. Megkérdezhetem akkor mi a helyzet a Munkáspárt-2006-tal a Szema a Zöld baloldal a Szociáldemokrata párt az MSZDP-vel? Milyen alapon sajátítjátok ki a baloldalt? Milyen alapon nevezitek magatokat az egyetlen baloldali pártnak? A kommunizmus egy utópia ezt lassan már be kellene látnotok bár ti nem is kommunizmust akartok hanem szocializmust ami azért árnyalja a helyzetet. Persze nagyon jó volt a szocializmus. Az árak interveniálása a szólásszabadság megszüntetése ÁVH az a sok millió halott a Rákosi rendszerben és még sorolhatnám. Nem baj ha van olyan párt mint a munkáspárt de kikérem magamnak baloldali emberként hogy kétségbe vonjátok az én baloldaliságom! Egy kísértet járja be európát - a ti hülyeségetek kísértete.
jozanmagyar 2010.06.18 21:08:47
@propurs: Jah és amit kihagytam amilyen minőségűek a weboldalaitok én inkább nem reklámoznám. Most komolyan mi a munkaspart.hu? Kezelhetetlen olvashatatlan és nem is közöl túl sok információt. Voltam kint a munkáspárt majálisán és több tagotokkal beszélgettem és még szerintük is ciki. "Ég is a pofánk a weboldalunk miatt" (munkáspárt aktivista).
Orbán Viktor választási győzelme után tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy ha megalakul az új kormány két héten belül rendet tesz az országban. Megmondom őszintén, hogy én ebben nem hittem már akkor sem. Most már azonban - ha hihetün viktoréknak persze -…..
Megindult a médiavilág totális elfoglalása. A kétharmados párt ahol tud felvásárol, mint az IKO média esetében amely özlettel az RTL klubból 31%ot hasított, ahol nem vagy sokallja a pénzt ott a törvény erejével gyarmatosít. A Fidesz mostani médiacsomagja egy célt szolgál…..
Kövér László napokban megjelent kijelentései kapcsán, ami már itt is megjelent, arról beszél, hogy nem szívesen látja Gyurcsány Ferencet szabad emberként. Szerintem minden demokrata, minden ember, aki hisz a jogállamiságban, aki a legteljesebb mértékben elutasítja a diktatúrát,…..
jozanmagyar 2010.06.16 23:13:25
@BéKa: Mire alapozod hogy bármilyen törvénytelenséget elkövetett persze csak FELTÉTELESEN
Ha egy párt nem demokratikus úton kezeli belső konfliktusait mit várhatunk tőle országosan?  Az atv.hu információi szerint a Fidesz országos elnöksége kezdeményezte a XI. kerületi szervezet feloszlatását. Indoklásuk szerint erre azért volt szükség, mert „a helyi…..
Összefogott 44 zenekar az árvízkárosultakért Több, mint 40 zenekar részvételével segélykoncertet tartanak az árvízkárosultak megsegítésére június 18-án, pénteken Budapesten, a Dürer Kertben. A magyar underground szcéna legismertebb együttesei lépnek fel, többek közt az…..
Példátlan s egyben felháborító hogy hétfőn a Fidesz lezárta az Országos Választási Bizottság  tagjainak megválasztására vonatkozó javaslat általános vitáját a parlamentben, mondván, elunta azt. A szocialisták elmondták, hogy ugyan az előterjesztőnek joga van arra hogy a…..
Ez nem vicc Pető Iván valóban fog publikálni itt a blogon. Bár kicsit fapados megoldás ez hiszen nem az SZDSZ volt elnökéről van szó csupán egy huszonéves srác az aki itt villantja meg bujkáló tehetségét. Pár napja indult csupán kis hírportálszerű egomán ömlengésem ám…..
Nagy kudarc a Fidesznek hogy a szlovákiai magyarok egyik pártja a Magyar Koalíció Pártja kiesett a szlovák parlamentből. Nyilvánvalósan a Fidesz kudarcának is betudható mivel Orbánék határozottan az MKP-t támogatták. Ez olyannyira így volt, hogy a szlovák kampányban Martonyi Zsolt…..
Az új irány hangzott a Fidesz népszavazási kampányszlogenje ám a választások óta eltelt 30 nap bebizonyította hogy az új irány rossz irány. Lendvai Ildikó az MSZP leköszönő elnöke vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján leszögezte: a kétharmados Fidesz-többség a…..
Ritkán szokás blogokon mínuszos hírt közzétenni ám vannak olyan történések kishazánkban, amivel mindenki tisztában, van. Ilyen a mostani árvíz helyzet is. Kérek minden olvasót, hogy a 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadománnyal támogassák az ár-…..
Kövér László úgy nyilatkozott a Magyar Nemzetnek, hogy nem kívánatos a számára, ha Gyurcsány Ferenc sokáig szívhatna szabad levegőt. Gyurcsány nem csak a Magyar Köztársaság volt miniszterelnöke, hanem a legharcképesebb tagja az ellenzéknek így nem csoda, ha Kövér megszabadulna…..