Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisdeni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb játékkal jelentkezünk a Veddvelemmel közösen, felbuzdulva az előző sikerén. Nyerj egy 37x27 centis bordó babtáblát itt, a Gyerekszobán a babtabla.hu felajánlásával, és egy 52 gyakorlat a pozitív gyermekneveléshez című önfejlesztő kártyacsomagot a Veddvelem Facebook…..
kisdeni 2011.11.10 15:41:41
Mária és Ákos fiatal, háromgyerekes házaspár. A ma ötéves Natáliát követően másfél éve érkezett a családba az ikerpár Lili és Botond. Lili Down-szindrómával született. A szülőket az elfogadás jelentőségéről, a kezdeti nehézségekről és az örömökről…..
kisdeni 2011.06.30 14:13:28
@Mandulafa: azt gondolom - úgy hogy jópár ilyen intézményt ismerek belülről - hogy a fogyatékosság mértéke éppúgy különbözővé teszi az egyes gyerekek életminőségét, esélyeit, lehetőségeit, mint a környezetük viszonyulása mindehhez. A Te nézőpontodnak, élményeidnek, tapasztalataidnak éppúgy létjogosultsága van, mint a cikkben szereplőkének. Nincs ellentmondás abban, amit te tapasztalatból írtál, és az általuk mondottak között. Sokféle történet van, sokféle hozzáállás, sokféle élet. És nem korrekt "rózsaszínnek" minősíteni azt, ami ellentmond a te tapasztalatodnak. Engedd meg nekik, hogy így érezzenek.
kisdeni 2011.06.30 18:17:51
@Gladiatorok: most már OK. egy darabig "csak" nélkül látszott a fbukon, nem úgy mint a címben. most már jó.
A női mozgásblogok kapcsán egy ideje érlelődött bennünk, bloggerinákban, hogy beszéljünk arról, milyen kihatással lehet egymásra a párkapcsolat és a sport. Vajon párunk, mint (szabad)időnk letéteményese, véleményvezér és igényformáló, ezen minőségeiben a sporthoz való…..
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..