Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azért.sem

19 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Mostanában rengeteg negatív dolgot lehet olvasni az otthonszüléssel kapcsolatban, én szeretném elmesélni saját, teljesen pozitív történetemet. Kislányomnak idén júliusban adtam életet, a szülés zökkenőmentes volt. Már jó előre megbeszéltem orvosommal minden…..
Varánusz Lett Mégis Pénzük? 2010.09.28 14:41:00
Elfogyott az LMP pénze! - jelentette be Karácsony Gergely, a párt kampányfőnöke szombaton.Nagyon nem kellett ezt beismerni, mert helyi szinten úgy nézett ki, mintha nem sikerült volna az ajánlószelvény gyűjtés, és nem volna kiplakátolható induló széles e Zuglóban. Egy árva…..
azért.sem 2010.09.29 11:42:54
@1.szolo - 2014;):

Elvitatom a fizetések felének jogosságát. Úgyértem fejenként! És még nagyvonalú vagyok és jószívű is!

A maradékból kellene megélni, biztosan jobban menne az ország szekere is!
Persze, én vagyok az irigy és nem "ők" a teszetoszák ja!
A címben szereplő szöveg nem vicc. A képen látható bérletek és igazolványok felmutatása után tudok utazni napi 10 percet a volánnal. A Volánbusz szándékosan szopatja a fizetőket? ..
Véletlenül akadtam rá a blogra, ami a fővárosi tűzcsapok ivókutakká alakításáról szól. A terv egy műegyetemi TDK-ra készült, szerzője Hüttl Sarolta, Soltész Judit, Zétényi Zsófia és Zoletnik Zsófia. Közülük az utóbbi három építészhallgató mesélt nekünk az ivókutak ötletéről, a megvalósítás rögös…..
Michael Knight Hol van a stadion? 2010.09.18 16:07:00
Azt hiszem, a debreceni focistadion ügye kezd lassan hasonlítani az euró bevezetéséhez. Azt például idestova tíz éve mindig öt év múlvára ígérik az illetékesek.Persze, a DVSC - az elmúlt hat évből ötben bajnokcsapat, tavaly BL-, idén Európa Liga-szereplő - megérdemelné a…..
azért.sem 2010.09.25 10:27:18
@Droli:
Nem értek veled egyet!
Egy többségében magán kézben lévő csapatnak ne az állam (és az adófizetők) építsenek stadiont már!
A Mercedes gyárnak sem az állam építi a gyártelepet, bár jópár millát befizet adóként, még a kedvezmények mellett is. Arról meg ne beszéljünk ugye, hogy mennyi közembert foglalkoztat a Loki pl., tekintve arányában akár a M. gyárat.
Az UEFA meg adjon pénzt. ha stadiont akar a Lokinak.
Mandiner blog Gonoszság 2010.09.25 08:01:00
  Mi az igazi tőrőlmetszett, tizennégy karátos geciség, ha nem ez?..
Varánusz Kormányzati szókészlet 2010.09.24 08:00:00
A Fidesz elévülhetetlen érdemeket szerzett a magyar nyelv ápolásában, megújításában. A köznyelv mégis a gyurcsányi szállóigéket preferálja, tele van velük ez az "öregecskedő" "kurvaország".Nem is értem, minek a beszédet, írást, bármi mondanivalót így…..
Azért sem Azért 2010.09.25 07:26:00
... az milyen már, hogy az útszélén álló számlálóbiztos 800 Ft/óra számolja (ránézésre) az utasokat, a sofőr meg 500 Ft/óra díjért vezeti a buszt a hozzájáruló egyebekről ne is beszéljünk?Arányos a bérezés a felelősséghez nem? ..
Azért sem Tele 2010.09.23 19:33:57
..lett a hócsuka!Mindkettőnknél. Ezért innentől ez a blog arról fog szólni, hogyan váltunk.De nem kicsit, nagyot ugrunk, úgy 8-900 km-nyit, nekivágunk a nagybüdös Némethonnak gyerekestül, új életet kezdeni! Mert meg lehet tenni, hogy a takarítónőt kirúgatjuk, hogy a főnök…..
Azért sem Aszondja 2010.09.13 18:50:45
........... Zorbán király, hogy nincs cigány bűnözés! Elmegy a francba!!!!De végül is írhatnánk bátran orbánbűnözést is helyette asszem.  ..
Azért sem A motoros 2010.09.06 11:59:04
 túra világi volt! Végül "csak" 900 km lett.Az első nap Siófokra mentünk.Pécsi kitérővel........... Az a nap 500 km-esre sikerült. A Mecsek varázslatosan szép még mindig, örök kedvenc. Siófokon megszálltunk, felfaltuk a kaját, alvás reggelig.A második nap…..
Van amihez nem kell kommentár. Vivien hómvideója a személy és vagyonvédelemről pont ilyen. A svarckoppfff hajlakk legyen veletek ma délelőtt!..
Azért sem Néha.... 2010.09.02 22:46:17
elgondolkodom, hogy bennem van a hiba!    De most elmegyek a férjjel 3 napra nászútra motorral.Kb. 1200 km-es lesz a túra, majd mutatom a seggem, ha visszaértünk...
Azért sem 23.30-kor...... 2010.08.23 23:00:00
 megy az utolsó busz T.b-re. Az imént egy anyuka a szőke fürtös göndör lánykáját hívogatta, aki méterekkel mögötte oldalgott a fáradtságtól félholtan, alig 3-4 éves lehet. Az enyém otthon alszik, mégis sírva fakadtam.......Tehetlen düh és elkeseredtség…..
fontos ember is kereste tegnap a régi blogomat.Szóval tényleg szeretnek és törődnek velem, csak nem én vagyok a világközepe.Mennyire vall ez lelkiegsézségre/toprongyságra, hogy ennyi idősen kellett ennek a fejemben összeállnia? Meg a telhetetlenségem, az van nekem, semmi nem elég,…..
  hulla fáradtan, a nem alvástól kótyagosan mindenféle öngyilkokkal foglalkozom és még ráadásul sírni is tudnék és aki mosolygni mer az köcsög, nos olyankor eősen kell emlékeztetnem magam arra a tényre, hogy ezért fizetést kapok, igaz nem viszik túlzásba, de ha…..
egy ideje a tiltásokat!  Lehet, hogy lesz skype-om???????????? ŰűűűhhhaaaaaEgész nyugis nap, állandó fejfájással. Front, fornt hátán, de legalább meleg van, így mehetett a légkondi, amitől újra fejfájásom van! Remek ez! ..
"Az orvosi javaslat hiányában végzett programozott szülésnek igazolható előnyei nincsenek, ezért végzése a betöltött 41. hét előtt nem elfogadott. Első gyermeküket szülőknél gyakoribbnak tűnik a sikertelen szülésindítás és a császármetszés. Kivételes esetekben…..
azért.sem 2010.08.11 08:51:37
éjszakából!  Elfáradtam nagyon, nem tudtam pihenni! Viszont nincs rajtam bugyi, otthon asszem nagyon fognak nekem örülni............ :-D..
Varánusz Taxi dress 2010.08.03 08:00:00
Új ruhát kapnak a fővárosi taxik, ha elfogadják az egységes arculatot szorgalmazó javaslatot.Ideje felzárkózni New Yorkhoz ami elképzelhetetlen yellow cab nélkül, vagy Londonhoz, ahol ugye az esetlen Austin Fx-ek tartoznak hozzá a városképhez. Kell nekünk is egy ilyen egységes…..
azért.sem 2010.08.04 08:50:06
@néma bárány:
A Volán buszai egy idő óta már nem sárgák. Főleg azért, mert 5 évre bérelik és utána vissza kell adni.........
Meg pénz sem nem van átfesteni az új érkezőket.
Szerdán Orbán Viktor bemutatta legfrissebb látomását, az Új Széchenyi Tervet.Lett is nyomban sűrűsödő érdeklődés, mindenki lapozta lázasan, hiszen nem lényegtelen hogyan és mikor fog Magyarország a kánaán földjére érni.Néhányan egészen kitartónak bizonyultak, …..
azért.sem 2010.08.04 08:37:39
@Boli:
Jó lenne ha röhöghetnénk, de amikor emgnézem a csekkjeimet, nem nagyon tudok max vicsorogni kérlektisztelettel!

Kolbászkerítést akarok azonnalra, hogy az aósságai a családnak ne nőjjenek a fejünkre.

Munkehelyet akarok, hogy másod, harmadállásom lehessen, dolgozni akarok a munkám mellett, hogy ne láthassam a gyerekem, de kifizethessem a csekkjeim!

Leszarom a blogreget, leszarom az USZT-t, csak azt csinálják, meg amit ígértek! Végre....

Ja, hogy nem megy lopni, mert nem van mit ezért most a háttérígérgetéseket sem tudják odaadni és verik a fejüket? Hááááááát, szar az élet ja!
Azért sem Aszondja a ........ 2010.07.31 16:43:50
melóhelyemen aZúr, hogy vagy létszám csökkentenek vagy 5% bércsökkentés! He? Oszt van két szakszervezetünk is! Mindkettőt ugyan a cég fizeti, így tehát kb. semmit nem érnek, de azért a Munka Törvénykönyve asszem ehhez nem szokik hozzájárulni.És mivel állami…..
Varánusz Gémesi, te balek 2010.07.31 08:00:00
Gémesi Gyurika megsértődött. Kedvenc homokozójába új, szőke copfos üdvöske érkezett, aki elorozni kívánja tőle az örökös hominátori címet. Szaladt a mászókához ahol az alkupozíciós nagyfiúk a csúcsokat ostromolták oxigénpalack nélkül, de azok kiröhögték: milyen…..