Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irotzsáp

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
King Aranarth ByeAlex visszavág 2014.01.09 19:40:35
Tavaly év elején indult az m1 Dal c. műsora - ügyes ötlettel a királyi TV is bekapcsolódott az sms-vadász kereskedelmi adók versenyébe. Volt néhány nagyon gáz előadó, volt néhány - szerintem - igazán jó, aztán meg nyert egy hipszter csóka, ByeAlex, egy atomprimitív nótával, a…..
Kedveli a magyar ember a népmeséket, jót tesz a lelkének.  A népmesében ugyanis a bonyodalmak, nehézségek ellenére mindig a helyükre kerülnek a dolgok. A jó elnyeri méltó jutalmát, a rossz pediglen megbűnhődik, ami a magyar ember lelkének olyan, mint ha hájjal kenegetnék. Mert a…..
irotzsáp 2013.05.24 16:01:10
@biododírium: Ez a ZENÉSZT minősíti!!!Nagyon el vannak szállva maguktól!!!Önjelölt népség!Honnét tudod, hogy te vagy a legjobb? Várd meg míg más mondja rólad!
irotzsáp 2013.05.24 16:07:02
@azbesztos: Jó vagy, egyetértek, gratulálok! Mennyire igaz amit írtál!!!
irotzsáp 2013.05.24 16:23:16
@biododírium: Én igen! És nem is akárkit! Nem vagy te egy kicsit beképzelt? Hogy jó vagy? Várd meg míg más mondja rólad és ne te, saját magadról!!!
Nem várt eredményeket hozott az Eurovíziós dalfesztivál: a magyar könnyűzene „fekete bárányának” kikiáltott Márta Alex sajátos hangzásvilágú produkciójával az utóbbi idők legnagyobb hazai sikerét érte el előkelő tizedik helyezésével. Bár az ellentmondásos…..
Sosem érdekelt ez a verseny, mert tiszta giccs és smúzolás az egész, ráadásul egy-két kivételtől eltekintve mindig olyan dalokkal van tele, amelyek egyesével is alkalmasak öngyilkosságba hajszolni a hallgatót, nemhogy harmincasával csokorba szedve. Azért persze én is megnéztem 2…..
Tegnap este megfejtettem az idei Nagy VV Titkot. A hómlesz só negyedik szériájában legnagyobb hangsúlyt a kiválasztás kapta. Úgyis, mint a műsorvezetők és szereplők kiválasztása, ( ugye nem ringatózunk abban a hitben, hogy a nézőknek bármi köze is volt a csapat…..
irotzsáp 2011.02.06 20:56:16
@GGG77: stohl nagyon jól vezeti a műsort, nagyon tehetséges ember!