Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gáborka_666 zsiguli power

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán 1992 lehetett, mikor ültem a gyöngyösi Vak Bottyán János középiskola konditermében, és elsősként néztem az ott éppen súlyt emlegető negyedikes csávó válltetoválását. Ilyen összevisszaságnak tűnt, mintha egy rakás láb keringene egy háromszögbe pakolt gyújtógyertya körül. Jól nézett ki, olyan…..
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
Nem kapok levegőt. Ilyen váratlanul nem jöhet ez. Pedig de, akárhányszor olvasom hírt, igaznak tűnik. HÁROM HÓNAP MÚLVA ITT AZ ÚJ METALLICA-LEMEZ Az lesz a címe, hogy Hardwired…To Self-Destruct, és a címadó dalt is meg lehet hallgatni róla, itt alább. Ja meg klip is van hozzá, jó sok…..
gáborka_666 zsiguli power 2016.08.18 23:04:06
Ma ugye július 29-e van, egyben épp negyedszázada, hogy a Metallica kihozta kislemezen a komplett rock- és metál színtér, de valószínűleg az egész könnyűzene egyetemes történetének egyik legismertebb dalát, az Enter Sandmant. Bár ezt a számot valószínűleg minden olvasónk hallotta már életében…..
Karotta Közlöny Sajtóközlemény 2010.06.02 23:28:00
Budapest, 2010. 05. 29.Azonnali közlésreA magyar blogoszféra két jeles kiadványa, a zamat.blog.hu és a karotta.blog.hu szerkesztősége ünnepélyes keretek között fuzionált. Az összeolvadás előkészítése során a felek feltárták a kínálkozó szinergialehetőségeket és…..