Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shrin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, ez zseniális (több tumblr-oldalon is belefutottam, sajnos az eredeti forrást egyelőre nem tudtam kideríteni.). Adott egy pohár, ami félig tele. Vagy félig üres. Vagy egészen tele van, ha az Obsidian mondja. Vagy a vizet húsz dollárért lehet letölteni dlc-ként, ha a pohár az…..
Ahogy tegnap ígértem, több nyereményjátékunk is lesz a napokban. Kezdjük mondjuk egy Child of Eden pólóval, a PlayON-nak hála van ugyanis egy ilyenünk, L-es méretben. Nem akármilyen ruhadarab, hanem egy partipóló, világít az elején a minta. Valahogy így: A pólót azok között…..
Küldte: xany ..
(Üdvözöljétek a blogban új szerzőnket, Tylert, akinek a nevével már találkozhattatok több játéklapban is. Az IDDQD-n olyan posztokat fog megírni, amik egy magazinból kilógnának, illetve valószínűleg a konzolpiac wtf-jeiről is sűrűn írogat majd.) Szomorú lenne, ha Peter…..
Oké, ez most durva lesz, a 18-as karikát nem véletlenül tettem ki. Sőt, helyenként kifejezetten ízléstelen lesz (vagy én vagyok túl mimóza, majd megmondjátok). Ígérem, nem csinálunk rendszert abból, hogy pornót posztolunk, mert nem akarjuk gátlástalanul (vagy inkább: az…..
Shrin 2010.09.28 20:17:35
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..