Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UmMc

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nappal csúszik ugyan a hétfőhöz képest, de ez az eredményeken mit sem változtat. A két hete indult játék második szavazása következik; az "indafotofal" címkével ellátott képek közül azt a 12-t bocsátjuk szavazásra, amik szeptember 6 és 13 között a legtöbb…..
 Az első Indafotófal szavazásban résztvevő 12 fotó következik. A játék lényege nem változik, szavazni lehet ezekre a képekre és a legtöbb szavazatot elnyert 3 fotó közül egyet választunk, hét képének. A zsűri szempontjai között van a kompozíció, az aktualitás, a…..
Brion Nuda Rosch kurátor az SFMOME (San Francisco Museum of Modern Art) állandó kiállításának elemeire reagáló műveket kért, válogatott alkotóktól, egy kiállítás anyagához. A művészetről szóló művészetről készített tárlat számos érdekes eleme közül most Chris…..
Aki eddig a szomszéd postaládájába tömködte a kéretlen reklámszemetet, most jó eséllyel behordja majd az összeset, hogy otthon, kávézás közben álljon bosszút rajtuk. A Pigeontail Design, kézi iratmegsemmisitővel kombinált bútora, a Papercore Coffee Table remekül bővíti…..
Michael Shapcott 1982-ben született a Connecticut-beli Hartford-ban, művészi tanulmányait a Paier College of Art falai között végezte, Hamden-ben. Saját véleménye szerint munkáit merész színhasználat és a portrék erős érzelmi töltöttsége, valamint olaj és akril festményei…..
Augusztus 8-án nyílik meg Londonban a New Simplicity című kiállítás, amely kilenc meghívott designer munkáit mutatja be. A Nuno Coelho design kritikus kurátori munkája nyomán létrejött projekt a 3D nyomtatás gyorsan fejlődő technológiájában rejlő lehetőségeket kutatja. A…..
A +Shifter Faucet elnevezésű csap valahol a nagyon menő és a rémisztő gadget között helyezkedik el, nehéz eldönteni, melyikhez közelebb. A koncepcióért felelős Shen Di designer a termék legfontosabb haszonértékeként azt emeli ki, hogy a különböző használati módokhoz rendelt…..
Aaron Farley, los angeles-i fotós karrierje akkor vette kezdetét, mikor 20 évesen kivágták a koleszból, valamint eltörte a lábát deszkázás közben. Az anyja megunta a heverészést és a születésnapjára beruházott egy régi Konica gépbe, valamint beiratta fiát egy fotós…..
Pénteken, ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult le az egykori, siófoki Kenyérgyár átépítésére kiírt, nemzetközi építészeti pályázat, melynek célja, hogy az ipari épület, illetve a 2007-óta itt működő, 320fok művészeti galéria korszerű kulturális, oktatási és…..
UmMc 2010.08.07 02:47:11
A hajtás után felpolcolt képeken egy finn üdülőház látható, amely elhelyezkedésével, egyszerűségével és tájba illeszkedő formájával hívja fel magára a figyelmet. Illetve nem hívja, ezért jó. Az érdeklődés felkeltésére most egy könnyen megjegyezhető kreditsor…..
UmMc 2010.08.07 02:43:17
Több más, hasonló projekt is kering a designblogok oldalain, de Joseph Egan és Hunter Thomson iskolai feladata van annyira látványos, hogy megér  egy posztot.  A Chelsea School of Art and Design hallgatói Anamorphic Typography  névre keresztelték az installációt, melyről…..
A ciprusi Limassol óvárosában, 50 méterre a homokos tengerparttól épült fel George Papadopoulos építész családi háza. A tervező/tulajdonos a Skinotechniki társaság tulajdonosa, amely televíziós és filmes produkciók számára épít díszleteket, ami kicsit látszik is a hatfős…..
Dan Aykroyd (az 1980-ban bemutatott Blues Brothers egyik főszereplője) két őszintén megélt hobbival büszkélkedhet: a spirituális, illetve természetfeletti jelenségek, rejtélyek  kutatása mellett szívesen fogyaszt tömény italokat. A két szabadidős tevékenység most közösen…..
"A Történelem Vége" nevet kapta a skót BrewDog serfőzde új sorozata, melyet mindössze 12 üveggel, de legalább döglött állatokba csomagolva dobtak piacra múlt héten. A világ legdrágább (500 font/üveg) és legerősebb (55%) söre a készítők szerint a serfőzés…..
UmMc 2010.08.02 13:38:55
UmMc 2010.08.01 23:01:37