Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iPadklub

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy mennyire jelentéktelen a magánynyugdíj pénztára államosítása nemzetközi, főleg pénzügyi, szempontból, az Economist egyik blogján megjelent poszton érezhető. A szerző szót ejt a kétharmados többségről, az Alkotmánybíróság jogkörének megnyírbálásáról, sőt…..
iPadklub 2010.11.28 11:40:23
@Kalmár: Hogy ki a birka, arról beszélhetünk. Mert ezek szerint nem vagy túlzottan képben. A pénztárak a megtakarítás zömét állampapírokban tartják. A pénztárak pedig úgy néznek ki, hogy a befizetéseid arányában vagy részese a pénztárnak.

A most nyugdjasoknak meg azért fizetik a folyó befizetésből, mert anno államosították a nyugdíjvagyont. Pont úgy, ahogy most is teszik ezt, és konzerválnak egy fenntarthatatlan rendszert. Amiről mindenki tudja, hogy 30 év múlva már rég osszeomlik. Ja, hogy Viktátort nem érdkeli, mi lesz 30 év múlva? Az ok, leszarja, neki most kell nyernie.
iPadklub 2010.11.28 12:07:24
@aszekelyek: Te aztán egy demagóg fideszbérenc vagy. Nem szüntetik meg? Olvass már kcisit utána. Elveszik 14 hónap befizetését, még azoktól is, akik maradnának. Nehezítik a maradást, több adminisztratív dologgal is. A pénztárak működését ellehetetlenítik, pl. a biztonsági alap lenyúlásával is. No és ha maradsz, akkor 24%-ot fizetsz a semmire, mert azután nem kapsz nyugdíjat. Te még hiszel a mesékben? Ez neked a szabad választás? Szavazza csak a mocskos fideszes barátaidra.
iPadklub 2010.11.28 16:09:05
@Gyurma73:

Fideszes komcsi. Csak ez válasz a szemét hazugságaidra.

www.szopjonleamagyarkormany.com/

Ez a hazugság! Ott van a fotón. A Fidesz megvédi a pénztárakat. Ha olyan rosszak, miért akarta megvédeni a választások előtt? Na ugye. Akkor magad is látod, hogy átbasztak. Még Őszödi beszéd sem kell, már lelepleződtek.
Csak az gondolhatta, hogy az Apple mobilja képes lesz megőrizni elsőségét az Androiddal szemben, aki semmit sem ért a piacból. A kaliforniai cég egyetlen készüléket árul, ami egyértelműen prémiumtermékként van pozícionálva, míg az Android most már harmincezer forintos…..
iPadklub 2010.07.31 09:10:36
Mielőtt még valaki temeti az Apple-t, érdemes lenne a fogalmakat tisztázni.

Az iPhone és az Android nem versenytársai egymásnak. Az Androidnak az iOS a versenytársa, mint platform. Azaz amikor ezeket összevetjük, akkor az androidos eszközök számát kéne az iOS-t futtató eszközök számával összevetni. Utóbbiba viszont beletartozik az iPod Touch és az iPad is.

Ha kizárólag gyártókról van szó, akkor sokféle összehasonlítást lehetne készíteni, az egyes gyártók által készített okostelefonok számát platformoktól függetlenül. De lehet azt is nézni, hogy az egyes gyártók által készített androidos telefonok száma miként viszonyul az iPhone számaihoz.

Aztán pedig lehet típusokra bontva összehasonlítást csinálni, tehát a HTC egyik androidos készülékeladási számait összevetni az iPhone egyik típusának számaival.

Sokféle statisztika létezhet, de egyre ügyelni kéne, ez a korrektség. És ha már erről beszélünk, nem is tudom, kik szokták a következőt harsogni: az Android lenyomja az iPhone-t. Na kik? Csak nem az iPhone ellenzői vagy az Android hívei? Szóval ha megszóljátok ezt az úgymond elfogult cikket, tessék magatokba nézni, és ezentúl nem írni olyan hülyeséget, hogy az Android mint platform az iPhone legyőzője, mert a kettő így nem összevethető.

Egyébként pedig az Apple nem arra hajt, hogy mennyiségben legyen a legnagyobb, gyanítom, bőven jól elvannak úgy, hogy a legyártott készülékeket azonnal elviszik az utolsó darabig. És a 30 ezerért feltöltőkártyával árult androidos mobilok mennyiségei értelemszerűen meg fogják haladni egy prémiumtermék értékesítési számait. Aki ezt szintén mechanikusan veti össze, az ne menjen piaci elemzőnek (se).
iPadklub 2010.07.31 22:40:01
@Diopapa_sok: Egyszerű a válaszom. Mert nem azonos fogalmakról van szó.

Ha platformokat akarsz összevetni, akkor iOS, Android, Windows 7, Symbian, stb.

Ha gyártókat, akkor Apple, HTC, Motorola, stb.

Ha gyártók egyes típusait, akkor HTC Desire, iPhone 4, Motorola Droid, stb.

Az nem indok, hogy iOS-t csak az Apple készít. Igen, eltérő a Google és az Apple stratégiája. De ettől az almát nem a körtével kell összehasonlítani. Szóval az, hogy az Android leveri az iPhone-t, az fals, az Android az iOS-t verheti le. De más számokat kell nézni, nem az iPhone számait összevetni az összes androidos mobiléval.
Alig három hónapja van piacon, máris átvette a vezetést az iPad az Android fölött, ha a netes forgalmat vesszük figyekembe. A Net Applications szerint legalábbis a teljes netes forgalom 0,17 százalékát már az Apple tabletje ata júniusban, szemben az Android 0,14 százalékával. Ebben…..
iPadklub 2010.07.06 00:14:12
@Chris London: Nem tudok egyetérteni veled. A blog nevében is ott van, hogy ez egy Apple-ös blog, érthető módon főleg az Apple termékei iránt elfogult, bár ha olvasod a bejegyzéseket, a kritika is bőven megjelenik (megjegyzem, sokkal jobban, mint a legtöbb hazai androidos blogokban az Android kapcsán). A tálalással sem volt semmi, leírták, hogy ez a helyzet. Fordítva is íródnak rendkívül elfogult cikkek, blogbejegyzések, örömködve egyetlen számon, ami szerint az Adnroid már közelíti vagy valamiben lehagyta az iPhone-t. Nincs ezzel semmi gond, én ezeken sem sértődöm meg, legfeljebb fenntartásokkal olvasom, de még azt sem mindig. A piac változik, van amiben az Apple lesz jobb, másban az Android, és mindenki azt választja, ami neki jó. Én biztosan nem mennék háborogni egy androidos fórumra, hogy micsoda elfogult egy hely. Sosem értem, fordítva miért van ebből mindig ügy.
Nem tudom, mióta van ott, és hogy feltűnt-e már valakinek, mindenesetre az iTunes-ban megjelent egy új fül az AppStore és az iTunesU mellett, a Podcasts.A Podcastek eddig is elérhetőek voltak az iTunes-on belül, de most egykattintásos elérhetőséget kaptak.Ez olyan, mint egy…..