Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaszy76 (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
w Igaz történet 2007.07.27 04:30:00
Elfogyott a tömlőssajt, úgyhogy lefáradtam a boltba, ahol persze került még a kosárkámba néhány apróság. Néha rámtör a háborús romantika, meg a konzervek iránti kíváncsiság, tehát páncélosételből is bevásároltam. No, még a pénztárhoz vezető soron egy jókora…..
Küzd bennünk a pucér emberek látványától irtózó volt piarista kisrák az ultraliberális fogyasztásigenlő páncélossl, így képtelenek vagyunk eldönteni, hogy rossz-e, ha egy hipermarket rendészeti eszközökkel akadályozza meg a félmeztelen férfiak behatolását. Szevasz Homár!…..
Subba Adásszünet 2007.07.24 18:24:59
Ma nem voltunk képesek semmit sem kirakni a Subbára, mert nagyon súlyos egzisztenciális válságba estünk. Mi soha nem leszünk képések olyan tömör koszt tálalni, mint a juj.hu videója erről a Renátáról, aki azt mondja, megdugta Győzikét, bár a pontos sztorit nem sikerült…..
Speedet majdnem levette 5 ezer forintra egy argentin mezes, mobiltelefonos fickó a buszon, aki azt állította, hogy ellenőr, és éppen rendőrt hív a következő megállóba. Gyanús, nagyon gyanús. Aki arra jár, tartsa nyitva a szemét, fényképezze le telefonnal, ha nagyon bátor, tegyen…..
Jaszy76 (törölt) 2007.07.18 06:33:05
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Amíg a Homár egy endékás gyárváros romjai között fetrengett hétvégén, a Megint Állunk Vazze blog szervezésében lecsapott a retekkommandó egy gyanútlan vonatra. A hatfős amatőr takarítócsapatnak 3 óra alatt sem sikerült teljesen visszaimádkoznia a vagonok eredeti…..
Látszólag egyszerű, de mégis sokakat érintő kérdéssel fordult Jaszy fedőnevű olvasónk a Zugügyvédhez. Tényleg, mi van akkor, ha a bevont jogosítvány leadása az okmányiroda miatt csúszik? Hiszen elvileg a határozat jogerőre emelkedésétől szól az eltiltás. Vagy…..
Jaszy76 (törölt) 2007.07.17 10:03:21
Kronológiai sorrend:
1. Elütöm
2. Szabálysértési eljárás
3. Határozat, hogy nem vezethetek adott
időponttól
4. Már egy hónapja nem vezethetek, amikor
is bekéri az Ok. iroda a jogsit (itt
érdekes módon a határozatban megadott
időponttól számolták az eltiltást, és
nem azt mondták, hogy öcsi, mivel csak
most kértük be, ezért innen ketyeg a 3
hónap)
5. 2 hónap mulva visszakapom
6. Nemsokkal rá indul az új ügy, csak
most már büncselekmény. (a szb.sértés
már régen lezárult, azon már tul
vagyunk, már a jogsi is a kezemben)
7. Háromnegyed évi nyomozás és bíróság
után megint megbüntetnek...

Szóval én azt mondom, hogy a szabálysértésben korrekt módon jártak el, valójában azt a büntetést kellett "letöltenem", amit kiszabtak rám.
Mindenhol az van leirva, hogy az eltiltás a határozatban/ítéletben megállapított időtöl számolandó. Igy lehetséges az is, hogy akinek 1 hónapra vonják be, annak le sem kell adni, mert mire az Ok. bekéri, addig le is telt a büntetés. Nekik "elhiszik", hogy nem vezettek, csak nekem nem!? Röhej!
Ez igy teljesen jogsértő, bárhogyan is olvasom/értelmezem a jogszabályt. És semmi jogorvoslati lehetőségem nem marad. Mert azt is közölték velem, hogy ha nem akarok "feketelistás" lenni a helyi szerveknél, akkor törődjek bele. Evvan. :)
Egyébként fellebbeztem a bírósági ítélet ellen is, meg az ok. iroda határozata ellen is. Hiába!