Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy nő a semmiből

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, az esőverte szerkesztőségben ülve éppen eszembe jutott, mekkora mázlijuk is volt a rendezőknek a múlt hétvégi AlfaCity100 találkozóval. Mintha a Jóisten is kegyeibe fogadta volna a tisztaszívű alfásokat: hétágra sütött a nap, kellemes szellő fújdogált. A komáromi…..
Egy nő a semmiből 2010.06.07 00:05:29
@swt: :)
Egy nő a semmiből 2010.06.07 17:23:15
@Nandi29: "...A japán autók annyira, de annyira unalmasak, az már szinte égeti az ember bőrét,..." egyetértek.
De működnek, épp annyit tudnak, amennyit az ember lánya elvár tőlük...és sosem lesz japán autóm :) Így aztán nem is érint a dolog. Viszont tartom magam az előző kijelentésemhez, ízléseken nem fogok vitatkozni, mert valamelyik tábor még a végén leharapja a fejem :P Védtelen nőként meg nem fogok harcolni a mindenhez úgyis jobban értő teremtés koronáival :) (Nem, nem vagyok ironikus, ááá :D)
A magam részéről továbbra is ragaszkodom a német autógyártás remekeihez, főleg, ha van veséjük ;) És különösképpen, ha öregek :) De tulajdonképpen majdnem mindegy, öreg legyen, szép, és legyen lelke. :) És ami a legfontosabb, legyen az enyém, és szeressem. :D Tehát, igazad van. HA nincs, akkor meg az első paragrafus lép érvénybe...miszerint, igazad van. :) Meg mindenkinek. Uff, én beszéltem. :) (Bocs az off-ért)