Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joff

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovácsi László Médiadíjat kaptak az On The Spot filmesei, Cseke Eszter és S. Takács András. A Magyar Televízió egykori munkatársáról elnevezett díjat 13. alkalommal osztották ki, a korábbi díjazottak között van Novodomszky Éva, Gundel Takács Gábor és Hajdú B. István is. A…..
 A politikai kultúra fogalmát a politológia szűkebben használja, mint a köznyelv és a sajtó szokta. Míg az első egyének vagy csoportok politikához való viszonyulását (véleményt, beállítódást, értéket) jelenti, az utóbbi gyakran érti alatta a politikai elit…..
joff 2011.07.07 23:03:54
Nos.. az én IQ.m valószínüleg alacsonyabb a post írójánál de egyet értek a leírtakkal.Sajnos az országunkban élő emberek amnesiaban szenvednek! Antal kormány elengedte a nép kezét... "nem irányítunk senkit mint a kommunizmusban"szólásjog... jogállamban élünk.. mindenhez jogod van ! élni a:(...............)stb. csak a kötelezettségről feledkezett meg...S Vele együtt mindenki..Szálló ige: A Magyar,- lovas nemzet... valóban... csak állandóan egyik oldalról ,vagy a másikról folyton leesünk róla.... s nyeregben nem tudunk maradni ,mert rég elfeledtük hogyan is kell??
-A szakmunkásképzés megszünt,rengeteg céget privatizáltak.Az átkos rendszerben csak"hegesztőtanfolyamot végző" ma Németországban..stb dolgozik.Jó pézért nem csak 2 gombócos fagyit kap belőle! Elfelejtették,hogy ne csak az árak legyenek EU.s szinten hanem a bérek is.Tudom a gazdasági mutatók sok mindent megkövetelnek de elkótyavetyélték az országot. Az 50 éve szidott kapitalizmust még is megszavazta az ország többsége.. és most azt "szívjuk" mert nem volt rá idő,hogy adjam el magam a munkaadómnak megtanuljuk.
Sajnos az aktuákis kormányon lévők mindíg a saját s baráti érdekeket helyezték előnybe...Ez a mai napig így van..Valószínüleg,ha módom lenne rá ...bár nem pályázom ...Én is ezt tenném részben.
A Rómaiak mondták.ha jól tudom?? ....kenyér és cirkusz kell a népnek..? Nos nállunk lassan ez sem sem cél.A cirkusz nem kell és kenyér sem lessszz.
Tény az ,hogy rendet kell tenni..?? ---De vissza kell,hogy fordítsak néhány dolgot.
Tisztelet a kivételnek?!!!
-Számviteli dolgozó -aktatologatás tételek összeadás kivonása deficitelemzés stb." erre állt rá az ország képzése..Hova kell ennyi?
S ha nem kell a szakmában mihez kezd magával?? Mit fog csinálni...mert igazi termelőmunkát nem végez" csak virtuálisan" Egy csomó felesleges intézkedés ami a "globalizációs talajon hízik"
BKV. -Pl. 10-10 ember metroállomásonként aki jegyet ellenőriz.... "annó a kalauz a járatokon..villamos busz + átszálló,vonaljegy,sorolhatnám" (1-2 megállóért miért fizessek annyit ,mint aki A-X ig utazik míg én csak A-B-ig S talán olcsóbban jönne ki mindenki Nem kellene ellenőrcsoprtokat fizetni járatonként + "fogdmegeket" jó PÉZÉRT Vajon mit nyer a vámon és mit veszít a réven???-Most A FIDESZ vezet.-Meddíg?? Sok jó elképzelése van .de ez hasonlít az " átkosra"... Megmondja mit kell tenned mi a kötelező.. de kimarad az ÁLLAM kötelezettsége...?? No ez egy fordított" ferdített Állapot" Sorolhatnám az "amnesia részleteit" -Ha valaki kíváncsi ..leírom a saját észrevételem..." (Bérstop..szakszervezeti stop -egészségügy vizitdíj helyett??..stb! Nos ez ugyan ott tart némi módosítással...
Szerdán rendőrileg betiltották a kerékpározást a budapesti belvárosban. Az Est 1926 április 8-án csütörtökön adott hírt a nagy zavart okozó hatósági szigorításról. A főváros egy akkor harmincéves rendeletet melegített fel, hogy javítson a baleseti statisztikákon. 1926-ban…..
joff 2011.03.15 16:41:53
Hí'..Egy kis tanmese...ifjabb koromban én is bringáztam,csórók voltunk ezért kölcsönzőből vettün ki bicajt.
Gellért-hegyre fel,s le..aztán akkoriban nem,hogy ennyi kocsi de közlekedés is épp,hogy volt.
Akkoriban "macskakő" között még a napraforgó is kinőtt! -Innen tudom .vén f***i vagyok..?
Gellért-hegyről lefelé nem igazán sikerült megállnom.pedig (kontra) volt a bringán..Aki nem tudja mi a zárójeles rész.. az nem is igazán bringás!
belecsúsztam egy kocsiba...oldala behorpadt festék megkarc... stb.sérülésem nem lett...
Vetítsd ki mostanságra !!
1) bringásnak nincs kötelező biztosítása... ha ugyan ez történik Veled az autósnak mennyibe kerül a javíttatás (mert a bringás továbbteker anyázva)
2)Nem beazonosítható sem a bicigli sem a moped... Igaz szerintem erre semmilyen lehetőség nincs ez baromság nem is nagyon kell ! DE
3)DE BASSZUS HA A JÁRDÁN KÖLEKEDEK NE!CSENGESSEN RÁM!! mer ha beszarok..és rossz irányba modulok összetörsz..és Te is ....
4)Ha egy egyirányú utcában gkocsival megyek a megengedett sebességgel Ő neg a mellékutcából hirtelen szembe jön..letarolják??
5) Pl.X.ker. Kőbényai u. van kerékpársáv.. mégis a kocsik között cikázik... ÉS
ÉS még sorolhatnám... Ha autósként kárt teszek benned és meg is büntetnek...-legalább arra gondolj.. HA NEM JÖTT ÖSSZE NYOMORÉK lehetsz egy éretre!
És ha vagy műxik benned az öntudat, hogy nem biztos ,hogy nem ÉN hibáztam akkor inkább Te is közlekedj tudatosan.!
A fröcsögés ..köpködés ,nem előnyös !Szerintem inkább emberré felnőtt GONDOLKODÓ emberré kéne válnunk!
Ne higgye SENKI,hogy akinek autója van ... GAZDAG ember... Van akinek "két_élete" rohadt nagy adóssága van benne (számolj utánna adók ide oda még akkor is ha nem használja)
Inkább tanuljunk meg KÖZLEKEDNI !! Becsülni minden résztvevőt! Tudom,nem egyszerű..de még is...
Sejtem..hosszúra sikeredett.. nem is fogja mindeki végigolvasni...
Mottó: KÖZLEKEDNI..MEGBECSÜLNI..MEGSZERETNI másként,mint jelenleg.