Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jutitu

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlan poszt a Homáron, amelyik a kapitalizmus egészséges működését kéri számon, de nem eladó-vevő-viszonylatban. A Homár azonban szenvedélyes kapitalista, ezért teljesen megérti Házisárkány panaszát, aki meghökkent azon, hogy azért hajtották el a hastáncosruháival egy…..
jutitu 2010.06.05 17:34:03
@házisárkány: Először is, nagyon megdöbbentem, amint a soraidat olvastam. A Kelet-Lányai Hastáncegyesület nevében is kikérem magamnak hogy az egyesület vezetőjét, Gyovainé Évát ilyen szinten próbáltad lejáratni. Szerencsére akik ismerik azok tudják hogy ő szívvel-lélekkel csinálja a hastáncot. Az ő nevéhez fűződik Magyarország I. Hastáncmaratonja, ami hivatalosan is bekerült a Rekordok könyvébe és immáron III. alkalommal kerül megrendezésre. Második alkalommal nyerték el az oscar kupát, Magyarország legjobb , legsikeresebb hastánciskolája címét. Saját pénzből szponzorálja a maratont, belépőjegy nélkül! Hol itt a Nokiás doboz? Gondolom mindenki magából indul ki. Azért pedig nem kell megsértődni ha valaki visszautasít, gondolom megvolt rá az oka. Te sem küldenéd el azt az árust, aki évek óta tisztességesen árul. Ha annyira jó termékeid vannak, állítólag jó áron, akkor nem hiszem el hogy nem tudtad volna már eladni, hiszen nagy keletje van az ilyeneknek. Valami bibi van a dologban, az biztos. Annak pedig még örülhetnél hogy a szervező felajánlotta hogy más alkalommal segít eladni a dolgaidat. Bár nem értem hogy ezek után miért is segítene? Ez Házisárkány téged minősít, amiért ilyen szépen megköszönted.Az életben vannak buktatók, majd megszokod. Esetleg ha Te ellenőrzést kapsz, akkor feltudod mutatni hogy honnan szerezted a dolgokat? Vagy majd ott is a másikra mutogatnál? Azoknak pedig akik a hastáncot így lenézték, csak azt üzenem, emeljék fel a pressedt seggüket a fotelből és a sörhasukat próbálják megmozgatni egy kicsit. Mert ez egy nagyon jó nőies "sport", amit sok hozzá nem értő nem így lát.Aki egyszer kipróbálja az biztosan nem fogja abbahagyni. Aki pedig nem ellenszenvezik a hastánccal, az holnap, azaz június 6-án 10 órára jöjjön el Szentesre a III. Hastáncmaratonra, nézőnek és résztvevőnek. A rendezvényre nincs belépő, teljesen ingyenes! Kedves házisárkány! Remélem magadba néztél és majd rátudod valakikre tutymálni az állítólagosan nagyon olcsó cuccaidat. Sok sikert hozzá!
jutitu 2010.06.07 13:34:20
@éva001: Mi is köszönjük Gyovainé Évának, aki immáron III. alkalommal rendezte meg teljesen ingyenesen Szentesen a Papp László Sportcsarnokban a Hastáncmaratont. Ő volt az aki elindította útjára ezt a kezdeményezést és bekerülhetett a Kelet-Lányai Hastáncegyesület a Rekordok könyvébe.Hogy mennyire volt sikeres? Azt csak az szemlélteti, hogy a 6 és a 10 éves lányaim végigtáncolták a 8,5 órát, verejtéket nem kímélve, mosolyogva és a végén még megkérdezték hogy nem lehetne még tovább tartani a maratont? A kisebbik lányom 2,5 éves kora óta rendszeresen lép fel színpadon, a nagyobbik pedig 5 éves kora óta. Ők nem sajnálják a fáradtságot, időt csakhogy megmozgassák magukat. Kedves Házisárkány pedig remélem azóta túltette már magát mindenen és eltudta adni a sok-sok jó holmiját. Mindenesetre mi jól éreztük magunkat és még az a többszáz nő aki részt vett a maratonon, mint oktató, mint táncos az ország minden szegletéből. Jövőre ugyanitt találkozunk. Most lett vége de már mindenki nagyon várja a következőt! Gyovainé Évának pedig csak köszönet jár mindezért, mellyel ismét öregbítette Szentes város hírnevét.