Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beautyka

14384 bejegyzést írt és 701 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.26 06:47:02
      Bárminek vagy bárkinek az elengedése, nem veszteség élmény folyamat, hanem transzformációs élmény folyamat... Hetek óta elengedés, kapu nyitás..és újra és újra..és ez ismétlődött eddig a pontig mely ismét egy nagyon fontos energetikai esemény. “Hagyd el Apádat, Anyádat, Testvéreid az…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.25 06:08:57
      Ahogyan haladunk előre az időben, egyre nehezebb és súlyosabb kérdésekkel találkozunk. Két lehetőség áll előttünk. Az egyik a teljes visszavonulás és biztonságkeresés. A másik a nemek, a zsákutcák, az energiarabló kapcsolódások felismerése és feldolgozása. A feldolgozás módja a kritikus…..
    Mikrostressz. Te tudod, mi az? Szerintem én ma többet is éltem át, pedig egy helyben ültem csak.  A 18-26 év közötti fiatalok hetente átlagosan 26 alkalommal élnek át úgynevezett mikrostresszt – derül ki az Orbit friss kutatásából, amely a mindennapi életet befolyásoló, apró, mikrostressz…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.24 09:42:15
    Ne élj fél életet és ne halj meg félholtan. Ha a csendet választod, akkor maradj csendben. Amikor megszólalsz, addig tedd, amíg be nem fejezed. (…) Ne higgy a féligazságoknak, Ne álmodj félig álmokat. Ne fantáziálj fél reményekről, A fél út nem vezet sehova. Te egy egész vagy, ami…..
      20. éves a Fashion Awards Hungary. Ez egy olyan díjátadó, ahol a divat szakma nagyjait részesítik elismerésben. Magam is voltam díjátadó többször és mindig igazán megható volt számomra ez. Főleg olyankor, amikor annak adhattam szobrocskát, akit esetleg a pályája elejétől követek. Az…..
      A múlt héten a szívemre hallgattam és jól tettem, azt kell mondjam. Pedig elöntött minden más munka is, de kaptam egy meghívást egy olyan konferenciára, amit gyakorlatilag nekem találtak ki. És hát pontosan ezt is kaptam. Megérkezés volt a számomra az egész, olyan, mint amikor újságíró…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.23 06:13:07
      Használd képzeletedet belső tervrajzként arra, amit meg szeretnél valósítani! Azután tégy úgy, mintha az az álom már megvalósult volna! Ez volt az én titkos taktikám arra, hogy megvalósítsam azt az életet, amelyről álmodtam. Wayne Dyer  ..
      Aki követ engem instán, az pontosan tudja, hogy mi azért elég erőteljesen rajongunk gyermekemmel a nemzetközi konyha világáért. Leginkább az ázsiai és olasz vonal az erős felénk, de nyitottságunk visszafoghatatlan. Kalas Györgyi korábbi könyvei is mind erőteljes fogyasztásra kerültek,…..
    A tejfogak kibújásának éveit általában komoly szülői kihívásként éljük meg. 2 évbe is beletelik, mire az első apró metszőfogaktól a hátsó nagy őrlőkig minden tejfogacska elfoglalja a neki rendelt helyet gyermekünk szájában. Hosszú fogzási időszakkal kell hát számolnunk mind a 20 tejfog…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.22 06:09:16
      Egy napon felébredtem... és mosolyogtam. Már nem fájt semmi. És egyszerre értettem, hogy nincsen igazi. Sem a földön, sem az égben. Nincs ő sehol, az a bizonyos. Csak emberek vannak, s minden emberben van egy szemernyi az igaziból, s egyikben sincs meg az, amit a másiktól várunk,…..
      Dórit egy kedves közös ismerősöm által ismertem meg és úgy éreztem, a történetét nektek is meg kell ismernetek. Mert itt csupaszív emberek vagyunk, egymás között és lehet, hogy az ő története másnak is segít, aki esetleg pánikbetegséggel küzd vagy csak azt érzi: valami nem stimmel. Dóra…..
Nesze!szer Vidám vasárnap 2024.04.21 07:33:06
    Lásd, szimatold a csodát, ott, ahol éppen van. Mindig a közelben van. Legtöbbször oly közel, annyira a kezed ügyében, hogy egy életen át eszedbe sem jut kinyújtani utána a kezed. Márai Sándor..
      Akkor végre hozom nektek a nyári fürdőruhatrendet. A Victoria's Secret elég erősen diktálja ezt minden évben, most némileg a nosztalgikus fazonok felé fordultak, tehát éljen a retro.  Persze nem és kizárólag a háromszög alakú felsők hódítanak, de a pántos megkötős alsók is adják a jót,…..
    A jelenlét ereje, a nyugalom állapota gyógyít. Ehhez pedig nem kell semmilyen külső történés, semmilyen külső hatás. Nem várnod kell, hanem átváltanod. Magadban. Kívülről várni a változást bármely területen, vagy dologban – félrevisz. Ahogyan más helyzetekben is belőlünk indul minden,…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.19 06:06:09
      El kell engedned a régi énedet, hogy az új megszülethessen. Nem kapaszkodhatsz az eddigi gondolataidba, lelki képeidbe, érzelmeidbe, ha változást akarsz. A régi és az új egyszerre nem létezhet. Mondj búcsút a réginek és köszöntsd az újat! Neville Goddard..
        Termékenység. Az egyik legszebb szó a világon. Jelenti azt, hogy anyává válhat az ember. Ám ez az állapot, a másállapot bizony nemcsak lelkileg kell megtörténjen egy nővel, az átlényegülés, hanem ugye testileg is. És nem árt, ha az ember tudatosan készül arra, hogy hogyan is lesz…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.18 06:16:25
    Úgy látom, hogy vannak emberek, akik tudják magukat választani, és vannak azok, akik nem. Ezen "csapatokat" persze lehet tovább bontani: Van aki azért tudja magát választani, mert törekvő, tüzes, énközpontú jellem (akár 'egóista'). De van olyan is, aki lágyabb, másikra odafigyelőbb,…..
      Az ínycsiklandó csokoládégolyóiról híres Maltesers márka idén is megújítja elkötelezettségét a nők támogatására. Büszkén áll azon törekvések előterében, melyek célja a nők társadalmi helyzetének javítása és erősítése. Évek óta kiáll a nők hangjának nemzetközi szintű támogatása mellett, és…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.17 06:16:47
      A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre.…..
      Idő, mint tudjuk nincs is spirituális irányzatok szerint. De az biztos, hogy az ember magán az idő múlását eléggé tudja érezni. Kinél előbb, kinél később jön a klimax és sok olyan tünet, amiről nem is tudni, hogy az az-e vagy annak a része-e. Na, ennél szebben nem írhatom körbe a dolgot.…..
          A Szigeten nekem a civil szervezetek sátrai mindig a szívem csücskei. Olyan értékes és értelmes kezdeményezésekkel, mozgalmakkal, alapítványokkal találkozhat az ember, ami tényleg unikális értéke a fesztiválnak Ez mindig az egy hét egyik legszínesebb, legérdekesebb színfoltja, egy…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.16 06:10:58
      Aki egyetlen ponton hazudik, hazug ember lesz. Hazug - az egész vonalon. Az nem úgy van, hogy "ebben az egyetlen dologban hazudok, de a többiben mind igaz vagyok", mert ha a macska belepisil a levesbe, az nem egy helyen lesz pisis, hanem mindenhol, és ehetetlenné válik. A lélek mély…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.15 06:05:35
    Belső Igazságunk felfedezése egyrészt azt jelenti, hogy a saját véleményünket, igazunkat, vágyainkat végre vállaljuk teljesen és ebből merítve törünk ki a (magunk által teremtett) láncaink közül! Másrészt pedig belső Igazság = tudatosítani mindazt, ami idebent van! Vagyis felfedezni…..
Nesze!szer Vidám vasárnap 2024.04.14 08:08:25
    Aki most nem ébred, és még mindig kívülről várja az élete jobbra fordulását, és mindenért mást hibáztat, vagyis nem tud önmagáért felelősséget vállalni, annak egyre nehezebb lesz. De a jó hír, hogy a láthatatlan világ segítői, és a bennünk levő fény, isteni önvalónk, mind itt sorakoznak,…..
    Utazás közben eltévedni szerencsétlen dolog, de elfelejteni az utazás célját és értelmét... ez sokkal kegyetlenebb érzés. Nyolc hónapig tartott az út, néha egyedül utaztam, néha mások is mellém szegődtek, és megfogták a kormányt, és összetörték a szívemet, de már nem én voltam az, aki…..