Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raffayhun

12 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyet még nem láttam: gyöngyházfehér Gallardo. És milyen szép! Eddig a sárga Lambókra esküdtem, most már elbizonytalanodtam. Lehet, hogy mégis inkább fehér kéne, és típusban is inkább Gallardo, mint Murciélago: inkább legyen kicsit könnyebb, mint erősebb. Mellesleg extra…..
Ennyi volt, vége az idei első Belsőség-találkozónak. Sok új barátot és remélem kevés ellenséget szereztem magamnak. Köszönöm, gyerekek, imádlak benneteket! (de természetesen semmi buzulás).Együtt mennek valamerre. Szerintem lángost és rétest vadászni.A bábszínház, ahol a…..
Kanadai modell, meg nyilván az amerikaiak számára is jó, ha egy SUV hátsó ablaka, mármint a csomagtérajtó ablaka lehúzható. A 4Runner korábbi generációival épp az volt a baj, hogy a csomagtérajtó pickuposan, lefelé nyílt, miután leeresztettük (beleeresztettük) az ablakot. A 3.…..
Nézegettem az autoblogot. Az addig oké, hogy mindenki ismeri a 8C Competizione-t, meg tudja, hogy szép, de ez a galéria.... Finoman szólva állat! Engem kicsit emlékeztet előröl/hátulról az 599 GTB-re, amit pár napja élőben is láthattam, de valahogy ez nekem jobban bejön, főleg…..
Na végre, két héttel az átadás után csak sikerült kiapasztani a tankot, beszámolhatok az első fogyasztási adatokról. Jó sokáig bírta, először hazavittem a kocsit Pestről Vértesboglárra. Aztán kirándulgattunk vele a Velencei tó környékén. Meg használtuk napi rutinra,…..
raffayhun 2007.08.03 09:55:02
irkálok instant get 2007.07.30 10:00:25
Az egyik kedvenc blogomon, a belsőségen ezt a kifejezést használják az Urak az iszonyatosan kibaszottul vágyott dolgokra. Legyen az egy használati tárgy, vagy autó. Gondoltam összeírom, hogy nekem mi a top 3 instant get. 3. Mivel amatőr autóbuzi vagyok, ráadásul Volvo-mániás az…..
Belsőség A szépség geometriája 2007.07.30 00:30:00
Napi rutinban forgatom az Ezermestereket. Most épp egy 1967. szeptemberi példányban leltem érdekes cikkre: Az EM bemutatja: a szépség geometriáját. A cikk a sectio aureáról, vagyis az aranymetszésről szól. Aranymetszésen a matematikában egy szakasznak oly módon való két részre…..
raffayhun 2007.07.30 08:04:42
Az Újvilágban hamar megindult a lovaglás kényelem felé terelése. A ringatózó mozgás nemcsak az ötvenes-hatvanas évek autóira jellemző, hanem a lovasnak kellemes, nem természetes járásokra hajlamot mutató lófajtákat is ebbe az irányba tenyésztették. Ezekből a lovakból mára a…..
A régi szép idők, ugye, amikor még volt az autókban anyag. De épp csak annyi, amennyi kellett, és minden kicsi és könnyű. Aki kedveli az ilyesmit, és kirázza a hideg például a dupla gumisoros ablaktömítés plusz grammjaitól, annak itt egy kis ízelítő a Totalcar holnapi…..
irkálok útvonaltervező 2007.07.27 02:03:02
Ivászat után hazaérve unatkoztam, és összetoltam egy egyszerű útvonaltervezőt. Megadhatod a kiindulást és a végpontot kb. bárhol a világon. Még azt kéne kitalálnom, hogy hogyan tudok megállót beliktatni, meg egy-két dolgot csinálok (benzinpíz számláló, ilyesmi)Persze nem volt…..
Mindig 200-as Volvót szerettem volna. Néha persze meginogtam, sőt hűtlenkedtem is, de semmi komoly. Csak az nem volt egyértelmű, pontosan melyik kellene. A 262C Bertone az amerikai beütés és a ritkaság miatt vonzott, a 240-es kombiban pedig a gigantikus (több mint 5 méter) méretei…..
irkálok állat drift video 2007.07.25 17:29:00
Írtam autó témában nemrég, amiben sajnos még nincs fejlemény Ez a videó kicsit ahhoz a posthoz kapcsolódik. Drifter E30 BMW 3er! Nagyon durván nyomja a srác, nem igazán a versenyre, inkább a közönségre figyel. ÁÁllat! :) Tessék: ..
irkálok pace 2007.07.24 01:16:00
Szokás szerint nagyon unott voltam az előbb, és találtam egy jo flesses gémet, amivel el tudtam hülyülni fél órát. Nálam ilyen is ritkán van, mert a számítógépes játékok nem kötnek le mostanában, a flessesek még annyire se, de legkevésbé az autósok, mert hát ennek nem sok…..
irkálok Saga 2007.07.25 14:34:55
Nem írtam még róla, de az utóbbi pár napban nagy unalmamban lekaptam dévédripben, és végignéztem az összes Star Wars részt. :) Érdekes volt, főleg hogy a régi részeket még egészen kis koromban (6-8y) utoljára, de azért valamennyit felfogtam belőle, az új trilógiából pedig…..
Klári mamát egyetlen ismerőse nem mondta volna autóbuzinak. Tökéletes úrinő volt. Tudják, az a típus, aki a harmincas években kabrió Adlerrel járt Chamonix-ba síelni, délutánonként ismerősökkel teniszezett a família Bimbó úti salakpályáján, és hatalmas családi villában…..
...arról egyik jóbarátom, Tibor győződhetett meg újra. Tibi fotós és mint olyan a munkahét jelentős részét autóban tölti. Kevés ember van aki több kilómétert vezet le havonta. Rutinos, gyors de nem veszélyes vagy felelőtlen sofőr. Önhibáján kívül eddig már több céges…..
Belsőség Alkalom szüli 2007.07.23 16:38:00
Állok az út mellett, kezemben a Nikon. Tőlem húsz méterre a híd mellett a fotóstáskám, benne a vaku és a többi objektív. Várom a Winklert, hogy csináljunk néhány mozgós képet az Audi TT-ről, amiről holnap olvashatnak majd a Totalcaron. Winkler nem jön, helyette egy Zetor traktor…..
Mindenki indexezik!..
Mostazelőbb megújult az index.hu! Deméghogy! :D Nem keveset röhögtem az előző 15percben. Az egész ugy indult, hogy előbújt a hír- és fikázáséhségem, tehát a bukmárkok között kattintottam szépen az indexre, ahogy ilyenkor ezt szoktam, és meglepődtem. Bár tudtam a…..
irkálok úton 2007.07.22 23:25:26
Tervezünk egy kis utazást. Ilyen kalandos félét: elindulunk, és megalszunk ahol ér az est. :) Persze egy kb. útvonal azé' lesz, de még nem tisztázott a dolog. 2000km körül lesz az össztáv. Az első állomás Passau, mert ott már jártam, és nagyon bejött.Aztán délfelé indulunk,…..
irkálok kocsikérdés 2007.07.21 22:55:54
Van egy ideje jogsim, vezetgettem is a családi kocsikat, de jön nyár vége, költözünk (Veresegyház), és hát mégiscsak be kéne járni Bp-re valamivel, és őszintén szólva a vonat nem túl szimpi megoldás (és nem is sokkal olcsóbb mint egy kocsi). Szóval elkezdtem kocsikat nézni.…..
Belsőség Befogadtam egy románt 2007.07.19 06:35:00
Történelmi nap ez a mai: a Totalcar első tartóstesztjének kezdete! Lakva ismerszik meg az ember, mondja a köz, és igaz ez az autókra is. Egy hét, pár nap alatt nehéz biztos alapokon nyugvó ítéletet mondani egy olyan tartós fogyasztási cikkről, amelynek sokévi használatban,…..
irkálok szovjetszar? 2007.07.21 04:01:17
Na szóval. Most olvastam a totalcar-on egy "tesztet" erről a jószocialista csodáról. Szerencsére a rendszer összeomlása előtt nem sokkal születtem, ezért nem igazán éltem meg a baromságait, csak a nagy/szülők nosztalgizásaiból ismerem valamennyire, de nem igazán értem,…..
irkálok elsopost stb 2007.07.21 03:33:00
Először is üdv!Aztán meg! Nadeám? Ésaztismeritekhogy?..