Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irrational

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem szép dolog” – így összegezte véleményét a fizetéscsökkentést felvető kormányzati törekvésekről Simor a fentiek alapján és az alapján, hogy a Fidesz-kormánynak most jutott eszébe elővenni a témát, nem pedig elődje, Járai Zsigmond jegybankelnöksége…..
A foci vb-közvetítés nálunk ugyanúgy összenemzeti ügy, mint ahogy maga a labdarúgás: mindenki ért hozzá, és még bele is pofázik. A 2006-os RTL Klubos ámokfutás után újra az Magyar Televízió közvetíti az összes mérkőzést. Szépen jön a nézettség is, az M1 már veri…..
Melyik volt a magasabb pozíció a szocialista diktatúrában? Ha valaki helyettes államtitkár volt 1981-től 1990-ig, vagy ha a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóságnál volt hatósági osztályvezető 1985-90 között? Mert az egyikből majdnem köztársasági elnök lett, a másikból…..
irrational 2010.06.15 12:01:05
@picur3ka/mesterhazymiklospart:

Hihetetlen, hogy egyesek szeme előtt mekkora a rózsaszín köd, vagy nem is tudom minek nevezzem, mert ez már több, mint sima elfogultság...
Te komcsizol folytonosan, ezzel szemben egy olyan FIDESZ mellet kardoskodsz, ahol Martonyi Schmitt vezetők...
Te maffiáról beszélsz egy, olyan FIDESZ ellenében, ahol Pintér a belügy miniszter...
Te mutyizásról beszélsz egy, olyan FIDESZ ellenében, akik 98-02 között hasonló bandával, mint akik most össze jöttek csak pár példa: Grippen ügy, Ezüsthajó-Happy End Kft, Simicska-Kövér Szilárd (Kövér László testvére) befizetetlen adó-ügye.
Én nem mondom, hogy, amit az MSZP művelt az jobb volt, de az, hogy valaki ennyire egy oldalúan csak az egyik oldal szarjait vegye észre és a másik oldalt beállítva egy ma született bárányként, az elég nagy butaság.
Takács "Vasútgyilkos" Lászlóról pár szó annak, aki esetleg még nem ismeri: - Aba Botond (ig.: 1993-2006) vezérigazgatói főtanácsadója volt a BKV-nál, majd Antal Attiláéktól vállalkozási szerződést kapott, és 2007-ben stratégiai tanácsadóként alkalmazták (az…..
irrational 2010.06.14 10:50:59
@greybull:
A magyar vasúthálózat köszönő viszonyban sincs a ritkával...
Hálózat sűrűségünk alapján NÉMETORSZÁGGAL esünk egy kategóriába.
www.kti.hu/index.php?mact=Album,m5,default,1&m5albumid=123&m5page=7&m5returnid=503
Kérdem én minek ide annyi vasút, mint a németeknek? A kihasználatlan vasút vonalak fenntartása meg tök felesleges.
irrational 2010.06.14 11:21:36
@laspalmas: Az már nem is fog kibukni szerintem, kormányváltás meg volt ezek a dolgok meg csak úgyis a szavazásnak szólnak. Majd 4 év múlva kibukik újra valami,talán...
Kissé különcnek számítottam, de egy percig sem bántam (meg), hogy nem oltattam be magam és a családot H1N1 ellen. Erőteljesen jelzett ugyanis a pánikkampány idején a kamumérőm, annak pedig jobban hittem, mint bármelyik öltönyös fazonnak a tévében. Jól tettem. Az Európa Tanács…..
Ez egy ízig-vérig jobbközép program, amit Bokros vagy Bajnai soha nem jelenthetett volna be. A Fidesz pedig újra a régi, a sokak által visszavárt polgári párt. (Fotó: fn.hu) Orbán Viktor pár napos bizonytalankodás után végre a helyzet ura, a Fidesz pedig hosszú évek…..
irrational 2010.06.09 11:42:35
@Red Velvet:

A KKV-k társasági adójánál fontos megemlíteni, hogy azaz 50millió és 500millió azok nem éves árbevételek, hanem adóalapok, ami adózás előtti nyereséget jelent, ez nagy különbség. Ahol ekkora nyereség van ott az éves árbevétel 2-3mrd fölött van. És amúgy pont ez a baj, amit leírtál, hogy túl sok a nagyon kis vállalkozás, pont azért, mert nem éri meg nekik tovább bővülni a kedvezményes adózás miatt, de ezzel 500milliós határ bővítéssel ez a probléma megoldva, ergo végre kialakulhat Magyarországon egy erős KKV réteg, ami a gazdaság alapja. Szerintem ez a módosítás igenis jó és hatékony.
Vastagbőr Orbánék akcióterve 2010.06.08 14:55:00
Orbán Viktor nagyon tökösen beszélt a Parlamentben, mikor ismertette a napokban kidolgozott gazdasági akciótervet. Szimpatikus! A kormány az új gazdaság és felelősségvállalás megalapozása jegyében bankadó bevezetését kezdeményezi, tárgyalásokat indítanak a közüzemi díjak…..
irrational 2010.06.09 00:17:22
@laspalmas:
A bankoktól elvevésről csak annyit, hogy az szép és jó, hogy megadóztatjuk őket, mint a picsa, de szerinted ezt kifizeti majd ki? Mert az tuti, hogy nem a bankok a szét osztandó profitból, hanem a hitelesek.
Komcsizáshoz meg csak annyit, ha már ezt használod, akkor nézz körül Pintér, Martonyi és Schmitt kormányunk vezető egyénei környékén és majd utána...
Az Index információi szerint az EU és az IMF nem igazán díjazná, ha a kormány a költségvetés részeként tüntetné fel a magánnyugdíj pénztárak vagyonát. Ez volt a Fidesz utolsó -egyetlen- lehetősége az adócsökkentés véghezviteléhez, hisz ezzel a húzással egyszeri 1000…..
irrational 2010.06.08 12:23:44
@szárny:
Azért az vicces, amikor az MSZP a kommunista egy, olyan Fidesszel szemben, ahol Pintér-Martonyi-Schmitt trió vezető szerepben vannak, és épp a magánnyugdíjak ÁLLAMOSÍTÁSÁRA készülnek...
Túlvagyunk Varga Mihály bejelentésén, amit a 290-es euro miatt különösen nagy figyelem övezett. Mivel csodák nincsenek, és 8 év szocikormányzás van a hátunk mögött, nem meglepő, amiket mondott. Ismerjük már a trükkök százait, tehát számítani lehetett a gazdasági…..