Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit1961

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
Judit1961 2010.06.05 12:35:16
Sziaaasztok!
Látom jó rég lépett ide be halandó :):) Nem baj.
Azért írok, mert engem is megkörnyékezett a FLP. Voltam már előadáson, több írást, és könyvet olvastam el az Aloe Veráról. Nem vitatom a növény jótékony hatását. Azonban a "felépítménnyel " van a bajom, hogy itt is látom a beírások alapján.
Rendkívül erőszakos agitációt érzek az FLP-ben, és azt várják el tőlem is, hogy a saját ismerőseimet is az előadások látogatásának fontosságával "cseszegessek", amikor ismerőseim, és egyéb családtagjaim napi 10-14 órát dolgoznak.
Röhej, hogy Magyarországon annyit kell dolgozni egy embernek, hogy közben nem ér rá pénzt keresni. Ha rajtam múlna, az egész háztartásomat felszerelném az Aloe Verás készítményekkel, de ahhoz kéne egy jól fizető munkahely elsősorban. Teljességgel értem meg, hogy ismerőseim nem tudnak vásárolni, amikor 80-90 Ft-ot keresnek egy hónapban.
Meg hát, mivel nem ettem meszet, és értelmes, józan , magyar "paraszti eszem van", látom a világban lezajló folyamatokat. Egyes cégek arra mennek, hogy minél nagyobb mértékben mérgezzék az emberiséget: megengedett határérték felett tesznek bele íz-állagfokozó/javító dolgokat, aztán amikor már a rákos betegségek ellepik a civilizált földrészek lakosait, akkor hirtelen a semmiből feltűnnek megint "karitatív " szándékú cégek, akik az emberiség megmentőjeként étrendkiegészítőket árulnak. Érdekes módon mindkét fajta cég remekül megél az emberek hülyeségéből. Ahogy egy hozzászóló írta, fejétől bűzlik a hal, elsősorban a mérgező cégeket kéne kiiktatni, vissza kéne térni a normális állat- és növénytermesztéshez, nem kéne mesterséges vírusokkal bombázni az élővilágot, és minden a helyére kerülne. Ennyi öntelt, hiú, ostoba, mohó, megáltalkodott, egymást eltaposó ember soha nem volt a földön, mint az utóbbi 40-60 évben. Telephelyük az ilyen cégek, a biztosítók, brókerek, stb.
Igaza van annak a hozzászólónak is, aki szerint ez is egy piramis játék: így , vagy úgy, de igaza van! Keresni az keres a legjobban, aki 8-10 éve lépett be. Nagyon jól élnének, ha Magyarországon 10 millió fogyasztó lenne.
Elgondolkodtató az "ÉRTÉKESÍTÉS", mint tudás megszerzése: ha kell valami, előveszem a pénztárcámat, bemegyek a boltba, kiválasztom a terméket és kifizetem. És ide nem kell szponzor, mentor, anyámsegge bármi más egyéb. A vevői szándék, és az anyagi fedezet találkozik. És nem kell ismerősöknek a 100-as lista, meg a telefonálgatás, meg a meggyőzés! Az értékesítés nem más, mint ráerőszakolni az embert arra, hogy vegyen, abban a helyzetében, amikor még mérlegel. Az értékesítés nem más, mint az egyént befolyásolni a döntésében.Ha a vevő nem akar venni, de ráerőltetve mégis vesz, csak hagyd már végre békén, akkor te nem egy JÓ ÉRTÉKESÍTŐ VAGY, hanem egy végtelenül ERŐSZAKOS ÉS AGRESSZÍV ember, mely emberi tulajdonságaiddal inkább ne dicsekedj.
Ez az én véleményem, és szent meggyőződésem mindennemű ilyen tevékenységről.
Természetesen senki jövedelmét nem irigylem, sőt, nagyon örülök neki. nagyon sok boldogságot kívánok neki.