Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Detros

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
Földünk minden népének vannak, voltak titkos hagyományai az előző Aranykorról ­– így őseinknek, a régi magyaroknak is. Az egyik legszebb, és legépebben megmaradt magyar Aranykor-mítoszt Erdélyben találták néprajzkutatók, a székelyeknél, de hasonló tradíciói voltak a…..
A NASA SDO műholdja február végén lenyűgöző jelenséget, forró gázokból álló kavargó plazmát rögzített az egyre hevesebben tomboló Nap felszínén. Ezt követően több ilyen örvény is kialakult. A napokban azonban egy újabb különös dolog vált láthatóvá. Az egyik…..
Detros 2012.07.30 19:23:53
Detros 2012.07.31 08:52:18
@Baltazár.: Hát ha ellenfélnek tekintenek biztos nem osztják meg a tudásukat, de viszont ha egy 10000 évvel fejlettebb fajról beszélünk nem hiszem, hogy náluk mi ellenfélként számítanánk, ha akarnának simán elsöpörnének a bolygóról.
De viszont ha jószándékúak akkor lehet tanulmányoznak pár testet (pl szürkék?), megfigyelik a betegségeket alkothatnak gyógyszereket és átadhatnák nyugodtan mert attól senkinek nem lenne rosszabb.