Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budapest Média Centrum

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom mostanában nem tudok megfelelő mennyiségű posztot előállítani, éppen ezért örülök minden vendégposztnak. A mostanit egy régi olvasónk Purga a Horror-Mirror blogról  írta és a tini horror karakterekről szól. Itt megragadnám az alkalmat, hogy bejelentsem: szerkesztő…..
Budapest Média Centrum 2010.06.07 00:47:33
Pénteken mutatták be Amerikában a Killers akció-vígjátékot, melyben Katherine Heigl és Ashton Kutcher játsszák a két főszereplőt. A film nem sikerült valami jól, az imdb 3,6-os átlaga legalábbis erre enged következtetni. Talán ezért is fordulhatott elő, hogy a produkció első…..
Appleblog Pincér lett az iPad 2010.06.05 12:02:00
Az ausztrálok tudják, mire jó egy ilyen látványos, világító, nyomkodható izé: be kell rakni egy étterembe, és máris exkluzívabbnak tűnik a hely. Mindezeken túl az iPad éttermi használata megfelelő applikáció kifejlesztése mellett még kimondottan áldásos, telibe talált dolog…..
Budapest Média Centrum 2010.06.06 01:00:19
Online videó verseny általános- és középiskolások számáraJelentkezz, és vegyél részt INGYEN az ország legnívósabb nyári médiaképzésén.Hogy mit kell tenned?1. Készíts egy maximum 5 perc hosszúságú kisfilmet(műfaji és technikai megkötés nélkül)„Ne higgy a…..
Kurzus időtartama: 6 hétÓraszám: Heti 3 X6 óra (igény szerint hétfő-kedd-szerda, vagy péntek-szombat-vasárnap) A nagy érdeklődésre való tekintettel egy szuper intenzív 3 hetes kurzust is indítunk!Időtartama: 3 hétÓraszám: Heti 6X6 óra (hétfő-szombat)A kurzus ugyanazokat a…..
Budapest Média Centrum KURZUSOK 2010.06.05 23:22:27
 I. Filmszínész és médiaszereplő”Szeretnél sztár lenni? – megmutatjuk hogyan!” Csakis a mi intézményünkben sajátíthatóak el a filmszínészet és a médiaszereplés fortélyai, hiszen a mai napig bárhol az országban mindössze színpadi technikákat…..
Budapest Média Centrum OKTATÁS 2010.06.05 23:20:22
 „Kihozzuk a benned rejlő tehetséget!” - Gyakorlati foglalkozás és tapasztalatszerzés már az első naptól! A Budapest Média Centrum azon a filozófián alapszik, miszerint a leghatékonyabban tanulni csakis úgy lehet, ha a diákok ”csinálják” is a…..
 Budapest Média Centrum – A legjobb választás! A Budapest Média Centrum a legjobb külföldi médiaképzést hozza el Magyarországra. Kizárólag nálunk nyílik lehetőség a fiatalok számára, hogy hasonlóan magas színvonalon, és vidám hangulatban sajátítsák el a…..