Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Modor Timi

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Listák, imádjuk őket. Köszönöm Atlétásnak és Nyelvésznek. Turbulenciában lazán röhögcséltek, nyugalmat tettettek? Közben szinte a szívetek is leáll és imádkoztok, fogadkoztok? Nyugi, mindenki ezt teszi. Féltek bevallani, hogy féltek? Féltek, hogy kinevetnek, gyávának…..
  Forrás: Facebook. Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért: Egy 30 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: 'Mire gondolsz, drágám?' Fütyül rá, mire gondolsz. Ha egy 30 feletti nőnek…..
Modor Timi 2011.04.25 21:21:28
@Spiritmonger:
Azért, mert valakinek van véleménye az egy "baszatlan picsa"? :-) Ebből is látszik, hogy ti pasik csakis a faszotokkal tudtok gondolkozni...
Vagy esetleg te egy kapuzárási pánik előtt álló kielégítetlen fasz vagy? :-)
Modorosblog A magyar buli 2010.12.27 06:00:00
2004 decemberének vége a Brit-szigetek egyik jellegtelen nagyvárosában. Másmilyen nem is nagyon akad errefelé, de ez talán még az átlagnál is csúnyább és unalmasabb. A pubok egyedülálló hangulata érthető - máshol nem is könnyű túlélni ebben az országban, még született…..
Modor Timi 2010.12.30 00:27:24
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Érdeklődnék, hogy mikor jelenik meg az Angliáról szóló útikönyved? Sőt Írországról is írhatnál egyet, de kizárólag a teljes tökéletesség kedvéért! :)
Modor Timi 2010.12.30 22:39:54
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
1. Használujk már az ékezeteket, mert magyarok vagyunk! Még, ha külföldön élsz is, akkor is remek billentyűkombinációk léteznek a problémádra.
2. Nem egy svábokról szóló írást kritizáltam, hanem egy hozzád hasonló okoskodó embernek mondtam el a véleményemet a svábokról. Aki szintén olyan okos volt, mint te és jobban tudta, hogy mi svábok milyenek vagyunk.
3. Szövegértelmezésből pedig mindig is jó voltam :D
  Styxx ismét a szerző - köszönjük szépen.  Interjú felnőttfilmesekkel  BPP Magazin: Fred Dumm, a Horibest Video férfi ztárja egyik interjúalanyunk. Gondolom, olvasóinknak a Horibest Videót - a magyar -, és nem csak a magyar felnőttfilm-piac egyik…..
Modor Timi 2010.11.23 00:41:32
Modor Timi 2010.11.24 01:01:20
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Kérlek ne viccelődj! Hiszen tudod, hogy mi "sótlanok" vagyunk :))
Modorosblog A költségkímélés 2010.11.18 06:00:00
-Apám, nem nagy szám ez a nyugati élet. Pedig nem is étteremben vagy építkezésen kell dolgoznom, de minden kurva drága itt. Sima szobabérléssel meg egy-egy kocsmázással alig tudok félretenni 3-400 fontot havonta. Saját lakás vagy autó szóba se kerülhet.-Már megint csak a…..
Modor Timi 2010.11.21 15:28:51
@vészmadár (pica pica):
Te egy igazi seggfej lehetsz! Azért mert van egy elbaszott életed és még anno valaha egy sváb csaj sem akart tőled többet egy laza flörtnél, azért nem kéne itt osztanod az észt a svábokról. Bár igazad lehet biztosan jobb, ha az ember lop, csal és hazudik... Miért is lenne szükség ebben az életben normális emberi értékeke mint rend és fegyelem. Bár ahogy látom, nálad az egyenlő az Audival :)
Modor Timi 2010.11.21 16:17:41
@cd-r:
És a zsidókkal mi a helyzet? :)
Én magam is jókat szoktam nevetni a saját hülyeségeimen. Viszont, ha 15-20 kommentben valaki csak szidja a svábokat, akkor én azt nem fogom mosolyogva végignézni.
Modor Timi 2010.11.23 00:24:13
@vészmadár (pica pica):
Köszönöm a javaslatodat, de a szexuális életem igencsak rendben van és nincs szükségem a te világ megváltó nagy ötleteidre :)
Ahogy mondani szokták: amelyik kutya ugat, az nem harap. Szóval ebből csak arra tudok következtetni, hogy nálad biztosan gondok lehetnek ezen a téren...
Úgy látom, hogy másokon próbálod meg levezetni a feszültséget és ez biztosan szexuálisan kielégít téged.
A rendről és a fegyelemről csak annyit, hogy én még nem nagyon találkoztam olyan hírrel, vagy cikkel, hogy svábok csoportja megkéselt, megtámadt, megvesztegetett,...
De biztosan ez is csak azért van, mert folyton csak a külsőségekkel vagyunk elfoglalva :)
Most megyek is és élére vasalom a blúzomat :)
Staudt Gábor a német kisebbségi önkormányzat tagjaként, a nemzetiségeknek járó mandátumszerzési kedvezménnyel lett a XXII. kerületi önkormányzat képviselője. Most azt hirdeti, hogy Budapest a magyarok fővárosa. Erre mondhatnám, hogy egy kisebbségitől kicsit röhejes más…..
Modor Timi 2010.10.03 01:15:37
Továbbra is németek és nem svábok:
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_n%C3%A9metek
"A magyarországi németek (népnyelv: svábok) megítélése a történelem folyamán változó volt, de általában mindig kedvezőbb volt, mint a többi nemzetiségé. Különösen szorgalmasnak, mértéktartónak, fegyelmezettnek, kötelességtudónak és kitartóbbnak vélték őket a magyarok saját maguknál egy 2007-es felmérés során. „Pozitív irányban” különböznek a magyaroktól, mintegy a polgári eszményt képezve: a racionális, tudatos, mértéktartó ember ideálját, akik kijelöljék a társadalom számára követendő mintát"

Továbbra is azt tudom csak mondani, amit már az előttem szólok is elmondtak, hogy érdemes megnézni Pilisvörösvárt, Solymárt vagy esetleg Pilisszentivánt. Érdekes módon ezeken a településeken jó a közbiztonság és folyamatosan fejlődnek. Lehet, hogy mi csináljuk rosszul? Mi, németek :) Csak mert nem hordjuk ki a pénzt Magyarországról és nem lopunk csalunk. Ezt ítélje meg mindenki úgy, ahogy gondolja... Viszont a "kicsit röhejes más kisebbségek ellen politizálni" kijelentés számomra eléggé röhejes volt :) Talán még a Story magazin is magasabb színvonalat képvisel!
Modor Timi 2010.10.03 01:46:19
@burzsoá finánc:

Sejtettem, hogy lesz valaki, aki majd kiszed egy részletet és úgy már teljesen más lesz az egész tartalom mondanivalója. Ez kb. olyan volt, mint a "kicsit röhejes más kisebbségek ellen politizálni"... Úgy látszik nálatok a kössünk bele mindenbe a fő filozófia :)
Egyébként igazán hálás vagyok a képekért, de szerintem Hűvösvölgy az igencsak II.kerület és nem annyira jellemzi a német lakosság, mint az általam említett településeket :)
Vezo228-nak köszönjük szépen a távolsági buszok Hermészét - egy vicces, ám találó poszt így péntekre. Nem, ő nem buszsofőr.Ő gépkocsivezető, aki a hetes kocsiállásról viszi a járatot a nagyváros és a még nagyobb város viszonylatában - vagy csak egy öreg, csuklós…..
Modor Timi 2010.08.07 00:56:28
@Modor Tibi:
Tibikém, hát nem úgy van az, mert egy kedves mosoly bőven elég hozzá :)
Sőt, ha a mosoly megfelelő időnként még fizetni sem kell a buszjegyért... De ez maradjon köztünk ;)
Egyébként törzsutasoknak szólniuk sem kell, mert már automatikusan megáll a buszsofőr a "nemmegállóknál" :)
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
Modor Timi 2010.08.04 00:07:26
@nosferato:
Ki tudja? Minden relatív :)
Modor Timi 2010.08.04 00:16:18
@nosferato:
Az a téma annyira nem kecsegtető :)
Inkább lóbáld tovább a micsodádat a tükör előtt :)
Modor Timi 2010.08.04 00:03:39
@nosferato:
Máris írhatod az új posztot a modoros mazochistáról :D
Modorosblog A 923-as járat 2010.07.29 07:00:00
A mai írást az ingyenes Unit Magazin (majdnem) legújabb "Utazás"-számában olvashatjátok - a lustábbaknak itt van jpeg-formátumban is, rajongóknak pedig az eredeti, szerkesztetlen verzióban.   A 923-as éjszakai busz fogalom Budapesten - a főváros délkeleti és…..
Modor Timi 2010.07.30 00:57:15
@vészmadár (pica pica):
Helyesbítenék, ugyanis leginkább Pest-megyében sárgák a volánbuszok.
Sokan azt sem tudják a budapestiek közül, hogy a közigazgatási határokon belül ezeken a buszokon (a Volánbusz kijelölt elővárosi járatain) használhatják a Budapest-bérletüket is: www.volanbusz.hu/hu/belfoldiutazas/bksz
Szóval lehet, hogy parasztvillamossal járunk, de legalább nem állunk hosszú percekig (Mert ez a külvárosra nagyon is jellemző.) egy kékbuszra várva úgy, hogy azt sem tudjuk hová szól a bérletünk.
Az ollózás pedig lehet nagyon szép dolog - nemcsak a fociban! Volt (jó) pár hónapja Nyelvész Józsinál a Könyvséró című szócikk Szeszkó Lackóval - és egyik kiemelkedően tehetséges, aktív és hű olvasónk, Peri kolosszális meglátásokkal járult hozzá a poszthoz.  …..
Modor Timi 2010.07.14 00:45:17
@eastern sugar:
Ha lehet maradj csak az álmodozásnál, a többit majd én elintézem :)
  A maximalista család szerzője, balage_81 (vajon hogy hívhatják és hány éves lehet..?) újra jelentkezik. Ismét társadalmi problémákat vetünk fel - kevés modorossággal, annál több aktualitással.   A modoros főnővérról azonnal el kell mondani, hogy a társaitól…..
Modor Timi 2010.07.02 01:07:31
@Balance Of Power:
A magyar kultúrkörben meg az alap, hogy az emberek ismerik az ékezeteket és használják is azokat :)
De, ha ez nem megy, akkor szívesen ajánlom a következő táblázatot a figyelmedbe:

www.yellowpipe.com/yis/tools/ALT-Characters/
Egy helyes pofi eltart egy-két évig De jó hamar kiderül, mit is tudsz Zajod mintha holmi háttérzene volna Ennyi év alatt csak tanultál valamit   /John Lennon - How Do You Sleep?/   -Most mit osztod itt az eszet? Neked mindig könnyebb volt, a tanulás is könnyebben ment.…..
Modor Timi 2010.06.11 19:28:38
@Motorpenis: Köszönjük a tartalmas hozzászólást! Igazán sokat tanultunk belőle, máris elszaladunk venni egy "Magyar Táj" illatú izzadásgátlót és eldobjuk a sárga csillagos pólónkat :))
Pannónia Hangja, XIX. évfolyam, 6. szám 2039. június 3. Ahogy közeledik a II. vesztfáliai döntés 20. évfordulója, úgy erősödnek fel egyre inkább a szélsőséges, irredenta hangok nyugati szomszédunknál. Ahogy ismert, a frissen megválasztott vesztrák kormány - élén…..
Modor Timi 2010.06.05 00:52:17
@Blassius: Már hogyne lenne :) Hiszen minden férfi mögött áll egy erős nő :)
Modor Timi 2010.06.05 00:58:15
@Modor Tibi: Ugye Tibikém? :-)