Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ahriman

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jöjjön hát egy hosszú, de annál tanulságosabb történet, amiből bárki, akinek valaha is volt (van, lesz) banki hitele tanulhat és okulhat.  Régóta - immáron hosszú évek óta - tervezgettem, hogy nagyobb motort veszek, a jelenlegit kinőttem. Abban a "szerencsés" helyzetben vagyok,…..
Ahriman 2016.08.02 09:14:20
Először is:
"Tavaly nyáron eladtam a házam, amin CHF hitel volt, nem tudtam fizetni - ahogy sokan mások sem - így egy követeléskezelő cégen keresztül eladtam, a hitelt letudtam"
Ebben az esetben nem törölnek a KHR-ből (BAR lista), hanem a mulasztást passzívvá teszik, ami azt jelenti, hogy a mulasztást követő 5 évig max. Igortól tudsz uzsorára kamatot felvenni. Azzal, hogy a bank törölte a mulasztási adatot a KHR-ből, tulajdonképpen jófejek voltak.
"a Raiffeisen (másnéven Ráfázol)" Ez gyerekes és buta megjegyzés.
"az ember jellemét nem az határozza meg, hogy szerepel-e a KHR listában vagy sem. Ez a lista olyan, mint az influenza, amit előbb-utóbb mindenki elkap, csak idő kérdése."
Nem egészen így van. Csak azok kerülnek fel mulasztási adattal, akik NEM FIZETIK a hitelüket.
"Időközben beszéltem az MNB-vel (leánykori nevén PSZÁF), ahol megdöbbentek, és azt javasolták, hogy pereljek." Ezt kötve hiszem, ilyen az MNB nem szokott javasolni.
"Ha azt akarja valaki, hogy ne vegyék emberszámba de hülyének nézzék, akkor csak Váczi Krisztián kereskedésébe menjen"; "Remélem, hogy Katona Katalint és Mihály Andrást kirúgják"
Remélem jól beperelnek a személyiségi jogaik megsértéséért és becsületsértésért.
Összefoglalva: Egy hitelébe belebukott adós vagy, akinek a mulasztásadatát a szokásosnál hamarabb törölték, és ráadásul még neked áll feljebb. Ostoba, erőszakos és bunkó vagy, ezt még ki is kiabálod a nyilvánosságnak. Mindent, ami veled történt, csakis magadnak köszönhetsz, mert következetlen vagy, de nyilván a hibáidat soha nem fogod beismerni, mert úgy gondolod, hogy rajtad kívül mindenki szar. Tényleg csak gratulálni tudok ehhez, remélem örömöd telik a motorban. Becsüld meg, ajándékhitelből vetted.
Az NHL-döntő harmadik mérkőzésén a Chicago Blackhawks volt a Philadelphia Flyers vendége. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére, ahogyan korábban, úgy idén is csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Szépített a Philadelphia. A Flyers az első…..