Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfa_beta23

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alternatív zene 90-es évekbeli gráciái közül kettő már feltűnt itt, a harmadik, PJ Harvey kicsit váratott magára. Miután azonban Gyurikával, Desert Sessions-ös posztja alkalmából megalapítottuk a harveizmust ennek az oldalnak a hasábjain, itt az ideje, hogy Polly Jean is…..
A mai nap egy érzelmes ódát prezentálunk a bagózáshoz, de FIGYELEM! Bármily csábítóan is hangzik a dal, a dohányzás akkor is káros az egészségre! Szóval, ne gyújtsatok rá! Legalábbis ne rögvest! ..
alfa_beta23 2010.11.12 11:54:01
Curriculum VitaeBelestem tegnapelőttelőtt a tükör mögé, hogy ott állok-e. Szenvedélyes mozdulattal követtem el e szenvedélyes gondolat megtestesülését, egy mindenre kiváncsi kisgyerek tudásszomját kielégítendő - aki én voltam. A mozdulat közepénél jártam, köldököm épp a…..
alfa_beta23 2010.09.18 10:39:01
Az utolsó viszonylatot mindig úgy hajta a sofőr, mintha az élete múlna rajta. Száguldunk. Ötvennel, hatvannal is tán. Keresztül Óhegyen s Újhegyen. Tényleg érezni a malátát a sörgyárnál, bár nekem inkább fingszagnak tűnik. A Maglódi út kátyúi egy deci Mátyás Keserűvel…..
 Autópályán mélybe csorduló babszemkönnyek, nyaki ütőér festette vérvörös matchbox konvoj, bandukoló plasztik állatfigurák, borítékba burkolódzott fekete origami sereg, kés alá kúszó hagymafejek... A mai audiovizuális élménycsomagot a skót poszt rock - már…..
Mindössze pár napja jelent meg a két kaposvári testvér második lemeze, de annyira megfogott, hogy muszáj rögtön népszerűsítenem. Egy fiatal, még itthon sem igen ismert formációról van szó, akik azt hiszem nem is akarnak többnek látszani, amire remek példa, hogy az elsőhöz…..
alfa_beta23 2010.06.26 21:14:21
Ismét Venetian Snares és ismét a Rossz Csillag Alatt Született. Igazából annyi jó zene van ezen albumon, h szívem szerint az összeset belinkelném egy postba, megtörve ezzel azt a szép hagyományunkat, amire a blog neve is erősen utal. Ennek a dalnak nincs túlságosan vidám…..
alfa_beta23 2010.06.26 20:59:04
alfa_beta23 2010.06.26 21:00:47
Nem igazán tudom, hogy mi történt az azt követő 5 évben, amikor a dobos Asa-Chang a Tokyo Ska Paradise Orchestra alapítójaként 1993-ban szóló karrierbe kezdett inkább, de '98-ban összeállt a programozó és gitáros Hidehiko Urayamával, és megalapították az Asa-Chang & Junray…..