Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Driverbiro

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahol lehetne meglepi, simán jön, aminek meg simán kéne jönni, az elmegy! (vécés jóska)..
Ismét elég lanyha héten vagyunk túl filmek tekintetében, majd minden nézettség 800 ezer körüli vagy alatti. Ez persze még mindig egy olyan határ, melyet a mozifilmek közül évente jó, ha elér egy, de a tévés produkciók esetében erősen közepesnek számít. Talán ezek az…..
Jó ideje szeretnék már megvalósítani a Menekülés New Yorkból feldolgozását (Escape from New York), Len Wiseman Brett Ratnernek adta át a rendezői széket,  amibe később Breck Eisner csüccsenhetett bele. A szkriptet Allan Loeb írta, ami a stúdiónak teljes mértékben elnyerte a…..
David O. Russell pár hónapon belül hozzálát az Old St. Louis forgatásához és az Uncharted számítógépes játék filmadaptációja is be van tervezve, de bokros teendői mellé beiktatott még egy elfoglaltságot. Ice Cube-bal közösen indítanának útjára egy franchise-t (már ha az…..
Filmdroid London Boulevard poszter 2010.11.04 18:41:37
A London Boulevard forgatókönyvét William Monahan írta és a rendezői poszton is ő ténykedett. Colin Farrell játssza Mitchellt, akit kiengednek a sittről és elfogadja egy nő (Keira Knightley) ajánlatát, miszerint testőrként kövesse őt. Azonban a férfit alvilági főnöke is…..
Driverbiro 2010.11.04 20:51:12
@unrealnoise:
Az vett meg hogy a Tégla című film írójától van a film? Attól még lehet ratyi az egész. És hol derül ki ezekből az infókból hogy ki rendezé a micsodát? Már bocs de elég viccesen kritizáltad a mondanivalómat. Szerintem olvasd el még egyszer mit is írtam.
Driverbiro 2010.11.04 21:10:38
@Shyllard:
Oké ha titeket nem zavar, én csak a véleményemet írtam le. Csak arra szerettem volna utalni hogy ez a számomra ellenszenves reklám az utóbbi időben jött divatba. Ha régebbi (2000 előtti) moziplakátokat nézegettek, erre akkor nem volt szükség. Rengeteg filmet azzal akarnak feldobni, hogy pl: "A Batman producerétől", stb. És ezen kívül mást nem is mondhatunk el a filmről. Ez csak példa volt, mielőtt még bárki belekötne...
Csak ennyi lett volna a mondanivalóm lényege.
Személy szerint a rendezőt, szereplőket, zeneszerzőt, esetleg a rövid tartalmi leírást veszem figyelembe, amikor filmet választok megnézésre.
Driverbiro 2010.11.04 22:47:50
@unrealnoise: Persze az írón múlik a sztori, de attól még a rendező elcseszheti úgy ahogy van, szóval attól még bármi lehet. Nézd meg a Stephen King feldolgozásokat. Egy kezemen megszámolom hány normális filmet csináltak a könyveiből...
Alapsztori: A város vezetése felbérel két jóbarátot, hogy védjék meg őket a helyi gazfickótól. Ekkor lép be a képbe egy fiatal nő. Húzónév: Jeremy Irons, Ed Harris, Viggo Mortensen, Renée Zellweger Műfaj: western Trailer itt Amire számítottam: Nem voltak nagy elvárásaim -…..
Driverbiro 2010.11.03 18:22:31
@filmekről röviden: Hát nem tudom, A Bridges Jones sorozattal kapták nagyon fel, és bár többször is nekiálltam, nem sikerült végignéznem a filmeket, én lefáradtam tőle. Sajnos a Hideghegy c. filmet, amiért az Oscart kapta, még nem láttam, de lehet hogy most bepótolom, csak a miheztartás végett...
Alapsztori: Rejtélyes köd veszi körül a kisvárost, a köd pedig veszedelmes lényeket rejt. A lakosság egy része a szupermarketben ragad.Húzónév: Frank Darabont rendező / Marcia Gay HardenMűfaj: horrorTrailer ittAmire számítottam: A Stephen King adaptációk 90%-ától feláll a…..
Alapsztori: Egy legendás, polgárháborús hadihajó nyomába ered a főhős a sivatagban, miközben társául szegődik egy fiatal nő a WHO-tól. Fertőzések, üldözések, diktátor szegélyezik útjukat.Húzónév: Matthew McConaughey, Steve Zahn, Penélope Cruz, William H. MacyMűfaj: akció,…..
Filmekről röviden Hancock 2010.10.08 09:02:50
Alapsztori: A város szuperhősének tetszési indexe mínuszban van. Ezt új barátja megkísérli korrigálni, ám a gondot nem ő, hanem az új barát felesége jelenti.Húzónév: Will Smith, Charlize TheronMűfaj: akció, vígjátékTrailer ittAmire számítottam: Annyi, de annyi nagyszerű…..
Alapsztori: Egy egykori ügynöknek minden tudását be kell vetnie, hogy visszaszerezze lányát, akit prostituáltnak akarnak eladni.Húzónév: Liam NeesonMűfaj: akció, thrillerTrailer ittAmire számítottam: Olvastam, hogy ez valami jó dolog, de az ilyen magányos apucin nem fog az idő és…..
Alapsztori: A híres, Hitler elleni Stauffenberg merénylet.Húzónév: Tom Cruise, Kenneth BranaghMűfaj: történelmi, thrillerTrailer ittAmire számítottam: Leginkább kíváncsi voltam, mennyire lesz elamerikanizálva a történet.A szigorúan szubjektív vélemény: Erre szokták azt mondani…..
Alapsztori: A CIA-nak dolgozó főhősünk egy terroristavezért próbál leleplezni Jordániában.Húzónév: Ridley Scott rendező / Leonardo DiCaprio, Russell CroweMűfaj: kémfilmTrailer ittAmire számítottam: Túl jól csengő neveknek van köze ehhez a filmhez ahhoz, hogy gány legyen,…..
Alapsztori: Egy kisváros életét zavarják meg az űrből érkező alienek, amiket aztán egy predator vadászgat le.Húzónév: -Műfaj: sci-fiTrailer ittAmire számítottam: Mivel Alien-szimpatizáns vagyok (és ezzel valahogy mindig a kisebbségbe tartozom), ezért legalább egy nem röhejes…..
Filmekről röviden Star Trek 2010.09.12 09:03:03
Alapsztori: A fiatal James T. Kirk kapitány, Spock és az Enterprise legénységének kalandos fiatalkora, némiképp másképp. Húzónév: Chris Pine, Zachary Quinto, Leonard Nimoy, Eric Bana, Simon Pegg, Winona Ryder Műfaj: sci-fi Trailer itt Amire számítottam: Hogy egy ilyen kultikus…..
Alapsztori: Az alaszkai eset túlélője, Stella Los Angelesbe költözik, ahol felhívja magára a helyi vámpírok figyelmét.Húzónév: -Műfaj: horrorTrailer ittAmire számítottam: Olyasmit írtak a poszterre, hogy a Twilighthoz képest ez mekkora kemény film lesz: hát, nem éreztem túl…..
Alapsztori: A túlvilági erők tükrökön keresztül próbálnak eljutni egy volt rendőrhöz és családjához.Húzónév: Kiefer SutherlandMűfaj: horrorTrailer ittAmire számítottam: Sok rosszat olvastam róla korábban, úgyhogy nagy kínlódásra a részemről és arra, hogy azért kicsit…..
Driverbiro 2010.10.25 12:09:54
@filmekről röviden: Sajna még nem láttam, de lehet ki is hagyom. Néha már elvből nem nézem meg az erőltetett folytatásokat, pláne ha az első sem volt kimagasló...
 Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogyha tudható volt, hogy választókerületenként csak egy szavazókörben lehet igazolással szavazni, és lehetett tudni, hogy hányan kértek igazolást az adott kerületben történő szavazáshoz, akkor hogy a fenébe nem állt össze egyetlen jó…..
comment:com Hiúságok máglyája 2010.01.31 16:30:00
A Mr. Bean nyaral (18:30) nem a legjobb filmje Rowan Atkinsonnak, de az osztrigás jelenet miatt feltétlenül ajánlom azoknak, akiknek van Cinemaxuk, és ilyen korán le bírnak ülni a tévé elé. A mai napra egyébként csupa olyan ajánlatom van, amihez nyugodtan a tévé tetején hagyhatjuk a…..
Driverbiro 2010.01.31 22:13:37
@budapestjovoje.freeblog.hu:
KB. az is a legjobb mai film. Aki nem látta hajrá...
Úgy látszik, maradt még ember Magyarországon, aki még nem tudta megmutogatni magát a tévében, de minden vágya ez. Az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorának castingjára rengetegen, több, mint 4500-an jelentkeztek, ők mind benne lennének a tévében, ha rajtuk…..