Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsozsomessi

430 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
azzurri.co.hu! ..
A Serie A nyolcadik fordulójának záró mérkőzésén a Bologna fogadta a Lazio csapatát. A vendégek jó hangulatban készülhettek az összecsapásra, hiszen egy héttel korábban két vállra tudták fektetni városi riválisukat a római derbi keretében. Különösebb gond nélkül be is…..
A Serie A nyolcadik fordulójának vasárnapi játéknapján a fővárosba látogatott a Palermo, a "farkasokhoz". A hazaiak nehéz szituációba keveredtek, hiszen a múlt héten drámai körülmények között alulmaradtak a derbin, így most muszáj volt otthon tartaniuk a három…..
A Serie A nyolcadik fordulójának szombat esti mérkőzése igazán jó párosításban zajlott, hiszen a Juventus fogadta- új stadionjában- a Genoa együttesét. A meccs rendkívül érdekesen alakult, mivel a hazaiak kétszer vezettek a bajnokin, azonban könnyelműségüknek köszönhetően…..
A Serie A 8. fordulójának nyitó mérkőzésén a firenzeiek fogadták a Catania csapatát. A hazaiak teljesítményével eddig nem lehettek makulátlanul elégedettek a lilák szimpatizánsai, ami ezen összecsapás után sem változott. A vendéglátók Jovetics két remek találatával 1-0-ra,…..
Igazán pikáns mérkőzést rendeznek a Serie A nyolcadik fordulójának szombati játéknapján, hiszen a Juventus látja vendégül a Genoa együttesét ma este. A hazaiak az elmúlt héten prezentált gyenge produkciójuk ellenére még mindig vezetik a tabellát, riválisuk egyelőre…..
Gyakorlatilag már régóta nyílt titok volt, hogy az EB-selejtezőket követően Franco Baldini elhagyja az angol válogatottat, s újra munkához lát a "farkasok" kötelékében. Nos, a szakember nem sokat tétlenkedett, hiszen a napokban már megtette első nyilatkozatát, mint az AS…..
A torinóiak élő legendája nyáron elhagyja a "zebrákat". Jelentette be a hírt a Bianconeri elnöke, Andrea Agnelli. A kiváló támadó tizennyolc éve szerepel- megszakítás nélkül- a Juve kötelékében, még akkor sem keresett más csapatot, amikor azt a második vonalba…..
Eredményesség szempontjából összességében kiválóan zárták ezt a hetet az olasz csapatok a Bajnokok Ligájában, valamint a második számú európai kupasorozatban. A BL-ben a Milan 2-0-ra nyert a BATE ellen, ezzel pedig hatalmas lépést tett a továbbjutás felé. Az Inter is javított…..
A Serie A hetedik fordulójában rendezték meg az Örök város rangadóját, hiszen a Lazio és a Roma csapott össze, ezúttal az égszínkékek pályaválasztásával. A mérkőzés álomszerűen indult a "farkasok" számára, mert Osvaldo már az ötödik percben vezetéshez juttatta…..
A Serie A 7. fordulójának egyik vasárnapi mérkőzésének keretében a Chievo fogadta a Juventus csapatát. A találkozót sokan rangadónak harangozták be a kört megelőzően, hiszen a két gárda a szezon eddig eltelt része során nem teljesített rosszul. Ezen összecsapás azonban…..
A Serie A 7. fordulójának szombat esti mérkőzésén a bajnoki címvédő AC Milan látta vendégül a Palermo csapatát. A szicíliaiak nem kezdték rosszul a szezont, azonban ezen a meccsen rendkívül sima, kiütéses vereséget szenvedtek. Az első gólt még a szünet előtt Nocerino…..
A Serie A 7. fordulójának első összecsapására Szicíliában került sor, melynek keretében a Catania fogadta az Inter együttesét. A mérkőzés nem hozott túl látványos játékot, amit részben biztosan a teljesen felázott talajnak köszönhettünk. Az első félidőben a hazaiak nem…..
Az AS Roma a csapatkapitánya nélkül lesz kénytelen megvívni vasárnap a Lazio elleni rangadót. A "farkasok" aktív klubikonja a jobb combjában szenvedett izomhúzódást, ezért nem segítheti társait a szezon legfontosabb mérkőzésén. Pedig a 2010/2011-es idényben, a felek…..
A Serie A 7. fordulójában rendezik meg az olasz főváros rangadóját, hiszen újra összecsap egymással a Lazio és a Roma, ezúttal a "sasok" pályaválasztásával. Ez gyakorlatilag a két csapat esetében annyit jelent, hogy az égszínkékeket támogathatja több szurkoló a…..
Ugyan Itália legjobbjai már korábban biztosították helyüket a 2012-es EB-n, ám a selejtezőcsoportnak hivatalosan csak tegnap lett vége. Az utolsó kör során az olaszok Észak-Írország ellen léptek pályára, s különösebb gond nélkül tartották otthon mindhárom pontot. Főleg…..
Az AS Roma fiatal támadója az Atalanta ellenében megszerezte első találatát a Serie A 2011/2012-es kiírása során, új klubja kötelékében. A játékos eddig is viszonylag sokat szerepelt a sajtóban, ám a gólját követően még több újságíró kíváncsi a véleményére, várja…..
A nyári átigazolási időszak során, valamint mostanság szintén felröppentek olyan hírek, miszerint az Inter brazil sztárja szívesen szerződne másik csapatba, esetleg Olaszországon kívül is kipróbálná a tudását. Legtöbbször a Real Madridot és a Chelsea csapatát jelölik meg az…..
Érdekes nyilatkozatot tett az Inter nem oly régen kinevezett mestere, miután csapata- hatalmas negatív meglepetést okozva- 2-0-s vereséget szenvedett a svájci második vonalban pallérozódó Lugano gárdájától. A Wesley Sneijder nélkül pályára lépő milánóiak trénere szerint a…..
Olaszország nem túl komoly téttel bíró mérkőzésen lépett pályára Szerbia otthonában, hiszen az Azzurri már korábban biztosította a helyét a 2012-es Európa Bajnokságon. Szerencsére az itáliaiak hozzáállásán nem mutatkozott meg ezen tény, mivel Marchisio az első percben…..
Ismét selejtezőket rendeznek ezen a hétvégén, valamint a következő hét elején Európában, ezért természetesen a Serie A küzdelmei sem folytatódnak egyelőre, ám az Azzurri két alkalommal is pályára lép pár napon belül. Igaz, Itália legjobbjai már két fordulóval a vége…..
A Serie A 6. fordulójának keretében bonyolították le ebben a szezonban először az olasz klubfutball egyik legrangosabb párosítását, hiszen a Juventus fogadta- új és rendkívül modern stadionjában- a bajnoki címvédő Milant. A hazaiak szinte az egész mérkőzés során jobban…..
A Serie A 6. fordulójának vasárnap délutáni rangadóján a Fiorentina fogadta a Lazio csapatát. A violák ugyan az első félidőben vezetéshez jutottak, Cerci góljának köszönhetően, de a fővárosiak előbb Hernanes találatával egalizáltak, majd Miroslav Klose révén mindhárom…..
A Serie A 6. fordulójának szombati játéknapján rendezték meg az Inter-Napoli rangadót, valamint az AS Roma hazai pályán fogadta az Atalanta csapatát. Előbbi mérkőzésen Ranieri együttesét alaposan elverték a Mazzarri-tanítványok, hiszen 3-0-ra nyertek Milánóban a fekete-kékek…..
Az AC Milan a Bajnokok Ligája második csoportkörében 2-0-ra legyőzte a Plzen együttesét, ezzel pedig megtette az első komoly lépést a továbbjutás felé. Igaz, a Barcelonában abszolvált döntetlen legalább ekkora eredménynek felfogható. Massimiliano Allegri természetesen elégedett…..