Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Discreet (szervező)

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány új kép a fotózásról... ..
Sziasztok! Elkezdődött a nyertesek fotózása, ami nagyon jó hangulatban telik, Ízelítőül mutatunk Nektek néhány képet. :)   ..
Sziasztok!Szakértői zsűrink – Nánási Pál, Dévényi Kathy, Lakatos Márk és Nagy Viktor - összeült, és a napi nyertesek közül kiválasztotta azt a 12 lányt, akik egy életre szóló portfólió fotózáson vehetnek részt július végén. A nyerteseket a Facebook és az MSN…..
Discreet (szervező) 2010.07.16 14:16:46
@_Tike_: A nyerteseket a Facebook alkalmazáson keresztül és az MSN-en tudod megnézni.
Sziasztok!A „Nánási Pál a diszkrét szépségről” online verseny a tegnapi nappal lezárult. Köszönjük a lelkesedéseteket, jó kis csapat gyűlt össze a Facebook oldalon! A versenyre rengetegen jelentkeztetek, az MSN-en keresztül és a Facebookra összesen 3821 fotót…..
Már csak pár nap van a verseny végéig, de még mindig van esélyetek rá, hogy nyerjetek egy Discreet-Max Factor ajándékcsomagot, vagy egy portfólió fotózást Nánási Pállal. A Facebookon a cspatunk már 3144 főt számlál! A Facebookon és az MSN-en eddig összesen 2913 fotót…..
Már a verseny 3 hetének vége felé járunk. A Facebookon már 2459-en vagyunk! A Facebookon és az MSN-en összesen 1933 fotót töltöttetek fel, és 11 353-szor szavaztatok. És a versenynek még nincs vége, jelentkezzetek, és szavazzatok kedvenceitekre!..
Az elmúlt napokban sokan találgattatok, vajon tényleg én állok-e a blog mögött. Igen, én is. Több, női szépségápoláshoz kapcsolódó márka neve felmerült, tehát jó irányba indultatok. :-) A blogot egy közös ötlet alapján indítottuk a Discreet márkával. A természetes…..
Discreet (szervező) 2010.06.04 18:50:07
@Natural Beauty: A verseny hétfőn indul a Facebookon és az MSN-en. A "Nánási Pál - A diszkrét szépségről" oldalt kell majd keresni. Olvasd csak el a legutóbbi postot, abból minden kiderül :-)
Discreet (szervező) 2010.06.24 09:02:13
@Sapfi: a facebook oldalon található a "játékszabály" alatt. link: discreetszepseg.carnation.hu/discreet-nanasi_nyremenyjatek_szabalyzat_20100427.pdf
Múlt héten kezdődött el a verseny a Facebookon és az MSN-en. A Facebookon már több mint 1600-as csapat gyűlt össze! :) A két felületen már 1211 képet töltöttetek fel, és 5326-szor lájkoltatok. A verseny még tart, hajrá lányok, jelentkezzetek minél többen, vagy szavazzatok a…..
Discreet (szervező) 2010.06.22 17:21:31
@KisNyuszika: Mindent ellenőriztünk, és nincs technikai probléma. Talán túl nagy méretű képpel próbálkozol? Arra is figyelj, hogy a játékszabályban leírtaknak megfelelő képet tölts fel. Sok sikert!
Kedves napi nyertesek! Elnézést kérünk, kis technikai baki miatt nem érkeztek meg hozzánk a leveleitek. Legyetek szívesek, küldjétek el újra a visszaigazolásokat a discreet@nanasi.hu e-mail címre, hogy megkaphassátok jól megérdemelt nyereményeteket. Köszönjük szépen!..
Hétfőn kezdődött a verseny a Facebookon és az MSN-en. A Facebookon már több mint 900 tagot számlál lelkes rajongótárborunk. A két felületen összesen 425 képet töltöttetek fel, és 2274-szer szavaztatok. Köszönjük azoknak, akik eddig csatlakoztak hozzánk, szavaztak a…..
Többen érdeklődtetek az előző postban beharangozott versenyről. Hétfőn indul és egy hónapig tart a játék a Facebook-on illetve az MSN-en, ahol a „Nánási Pál – A diszkrét szépségről” oldalt keressétek majd. A részvétel egyszerű: tölts fel azt magadról egy olyan képet,…..
Discreet (szervező) 2010.06.08 14:14:55
@Ledér: Kedves Kata! Változtattunk a beállításokon. Már minden kép megjelenik. Sok sikert a versenyhez!
Ma az egyik barátom, miközben rám várt, nézegette az előző napok munkáját. Az egyik fotómodellen megakadt a szeme és megjegyezte, hogy tökéletes ez a nő. Szerintem a modelleket, a Nőket, a fotókat, és magát a világot sem a tökéletesség teszi széppé, hanem az érdekes,…..
Discreet (szervező) 2010.06.04 18:52:48
@anitas80: hétfőn indul egy verseny, a fődíj egy profi portfolió. Nézd meg a legutóbbi postot. Ha tetszik a lehetőség jelentkezz! Várunk a Facebookon és az MSN-en hétfőtől :-)