Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miaszosz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még szerencse, hogy épp a WC-n ülve hallottam először, hogy a Kaposvári Egyetem reklámarca a pótfelvételi eljárás keretében „Fluor Tomi” lesz. Dupla szerencse: 1. ültem, így nem tudtam összeesni; 2. beszartam a röhögéstől, ami – valljuk be – más körülmények között…..
Már egy jó ideje fenem a fogam egy MIDI billentyűzetre. Zenélgetek itthon, és megóhajtottam egyet. Az mégsem járja, hogy egérrel rajzolgassam a hangokat kőkorszaki módon, amikor erre van megfelelő eszköz, és – hála a szabadpiaci versenynek – mindez még megfizethető áron…..
Na, most is csak azért tudok írni, mert aludtam 22től 2-ig, az ember friss szülőként olyan dolgokat tapasztal meg, amit  nem is képzelt volna, nincs már az a temérdek idő, mint régen, ha valami személyeset akar az ember akkor teszi amikor a kishercegnő alszik, és nagyon…..
comment:com Már szól a Neo FM 2009.11.18 22:58:00
A hivatalos indulás előtt pár órával elindult a neten a Neo FM, tizenegy előtt pár perccel éppen Robbie Willams Do You mind című száma szólt.Az új rádió Ottlik Géza Magyar rádió vagy európai rádió? Egy műsorszóró terve című publicisztikájával köszönti a hallgatókat. Az…..
Hóbelevanc MSN vírus 2009.01.06 16:00:00
A jelenség nem új, de éppen annyira aktuális, mint amikor először tűnt fel a neten ez a praktika. Éppen ezért látom szükségesnek, hogy írjak róla, hátha többen el fogják kerülni azt, hogy bekapják a horgot, és megfertőződjenek. A mai napig előfordul, hogy saját MSN…..
miaszosz 2009.01.06 22:13:44
@eiffelke: Azért, mert mások is kaptak, csak ők rákattintottak. :D

Amúgy én sem dőlök be, egyszer régen majdnem bedöltem, mert egy .jpg végződésű URL-t kaptam, aztán kattintás után közölte az oldal, hogy "ismeretlen fájlformátum", a megtekintéshez kattintsak valahova. Na, itt lett gyanús és gyorsan bezártam.

Meg hát azért fura, hogy olyan ismerősök küldözgetik, akik nincsenek is belépve (vagy rejtve vannak), ráadásul fél-egy éve mégcsak felém sem néztek. :P
Spamdog lőtte ezt a videót, amin kiderül, hogy az HBO a Törtetőket ma este logó nélkül sugározta, nem mintha zavarna minket, csak szólunk. A sorozat egyébként rohadt jó, tessék nézni logóval, anélkül, mindegy. Ha valaki a jobb felső sarokba betolt "D"-re magyarázatot…..
Bayer Zsolt már az Iwiwen toboroz előfizetőket vagy legalább vásárlókat a Magyar Hírlapnak, miközben Széles Gábor nagy tervei szépen csendben elhaltak. A vidéki lapokról szőtt álmok után, a Somogyország például az indulás után alig fél évvel megszűnt, az online kiadás…..
comment:com Az élet nem habostorta 2008.01.05 15:45:00
A ma esti ajánlót egy kalsszikussal kezdjük, amit ugyan már mindenki látott ezerszer, és megvette DVD-n is, de akkor is: Bacsó Péter A tanú című filmjét nem lehet kihagyni egy tévéajánlóból. Kállai Ferenc és Őze Lajos felejtheteten alakítása, no meg az azóta a köznyelvbe is…..
Az elmúlt évben is láttunk az Evolution of Dance sikeréhez mérhető videókat a weben. A ViralVideoChart alapján kezdjük a mustrát. Itt van mindjárt a brit operaénekes tehetség, akit fél év alatt 20 milliószor néztek meg a netezők a YouTube-on: A könnyfakasztó tehetség után…..
Egyik olvasónk, Illés Csaba küldte be a következő screenshotot: Nekem nem sikerült még rátalálnom a magyar interfészre. Mondjuk az is igaz, hogy alapvetően az angol nyelvi interfészét használom a Google szolgáltatásainak. Szóval nálatok mi a helyzet? Milyen nyelven beszél a Google…..
Úgy tűnik, a Google elérkezettnek látta az időt, hogy kicsit dobjon webes térképalkalmazásán. Nézzük is sorban a legfrissebb változásokat. Domborzat-nézet. Bár a műholdnézetnél nem látványosabb, elsősorban mégiscsak a szemnek szól az új fejlesztés. Persze nem árt…..