Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waekup

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új, szintetikus cuccok nemcsak legálisak és ütősek, de jól is állnak fogyasztóiknak. Miután felröppent a hír, hogy a kormány betiltaná a dizájnerdrogokat, néhány toxikológus megosztotta a nyilvánossággal abbéli aggályát, hogy ez a szabályozás újabb, úgynevezett…..
waekup 2011.11.14 10:25:00
Elkészült az új köznevelési törvény, amelynek hatálya azokra is kiterjedne, akiknek a szellemi színvonala egy ötödikesé alá süllyed. Ennek első jeleként, akik valóságshow-ra SMS-t küldenek, 6 hónapos átképzésre kerülnének, ahol újra felkészítenék őket az…..
waekup 2011.10.28 16:29:12
@halál megdöglesz kinyírunk ®: minek? attól faszább lenne?
Bankfiókokban, helyi önkormányzatoknál állítják fel azt a széket, amire le kell ülni, mielőtt közölnék az illetővel az aktuális államháztartási hiányszámokat. A székből Brüsszelbe és az IMF-hez is küldtek a Nemzetgazdasági Minisztériumból, sőt a…..
Vastagbőr Kultúr(bel)harc 2011.10.10 09:01:00
Még mindig a Dörner-Csurka ügy. A hétvége sem zavarta meg a fogaskerekeket hogy mozgásba lendüljenek. Ilyenkor szoktuk elővenni a sós mogyorót meg egy hideg sört, mielőtt a 2. mentre verbális tömegbunyóvá fajul az ügy. Szombaton kilenc fővárosi színházigazgató nyílt levelet…..
waekup 2011.10.10 09:12:35
A parlament honlapja számára készítettek új fényképeket a nemzetgazdasági miniszterről. Fotósnak Nánási Pált kérték fel, aki egy rendhagyó koncepcióval állt elő. "Szerettük volna kicsit fiatalosabban megmutatni a Gyurkát, és személyiségének vicces, játékos…..
waekup 2011.10.04 13:37:05
@Füredi 3.0: fasza, de csak egy kicsit
Ez természetesen továbbra sem jelent megszorításokat, ráadásul ezeknek az adózásserkentő eszközöknek Széll Kálmán formájuk lesz – közölte Matolcsy György. Még alakulóban van a kormány nemmegszorító nemcsomagja, aminek köszönhetően megmentődik az ország, együtt…..
waekup 2011.09.24 19:51:03
@egy maréknyi dollár:
Maria Fekter azt kérte Matolcsy Györgytől, hogy önként mondjon le erről a lehetőségről, az ő heréit ugyanis a pénzügyminiszter asszony szeretné jó erősen megszorongatni - adta hírül az APA.
Az 1980-as Mercedes Benz 350 és a 90-es évek bálna Mercije, a Mercedes W-140 után megérkezett az igazi csemege a jövő szobafestőinek, kőműves-fővállalkozóinak és lomtalanítóinak. A Mercedes F-700 páratlan szépséggel, lenyűgöző technikával megáldott autó, amihez 2031-ben…..
waekup 2011.09.22 18:26:54
A HírCsárda és a Tarr Béla Gregorián Dance Group közös filmjét most mindenki megnézheti, teljes hosszúságban. Izgalom, nevetés és sok-sok telefújt papírzsebkendő várható! A filmről röviden: Péter és Júlia már négy éve házasok, és mostanában tervezik megvenni első…..
A négyes és a kettes helyett nyolcas és tízes metrókat szállít a cég kártérítésként. Kiszivárgott idő előtt a megállapodás. Némi engedményre kényszerül ugyan a főváros az üzlet érdekében, de egyes források szerint Tarlós István „jó boltnak” nevezte a…..
waekup 2011.07.14 11:39:27
Internetet találtak egy kínai férfi végbelében az Észak-koreai hatóságok. Az ázsiai országba DVD-n próbálták becsempészni a világhálót. Akár nyolc évet is kaphat felakasztva és lefejezve az a kínai férfi, akit szombaton kapcsoltak le az észak-koreai nem annyira titkos…..
Varánusz A trónfosztott 2011.07.02 06:03:00
Tegnap szimbolikusan is véget ért a korszak, ami európai államok esetében 14 évente, - vagyis Orbán politikai karrierje esetében most, és soha többé - jön el. Átadtuk a stafétát a lengyeleknek, úgy tettünk, mintha örülnénk, még egy hordó szamorodnit is vittünk, mer'az olyan…..
waekup 2011.07.02 14:29:38
Sokba kerülnek a gazdaságnak, szinglik maradnak, és még nézni se jó őket – mondta el Orbán Viktor. A kormányfő tegnapi, Bóbita Plasztikai Sebészeti Központban tartott beszédében kifejtette: szeretné, ha 2014-re a csúnya emberek száma 8 százalékkal csökkenne. Ennek csak…..
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
Egyre több a visszaélés az egyszerűsített vállalkozásalapítási szabályok miatt, ezért az APEH átfogó, országos vizsgálatot kezdeményez. A január óta érvényes szabályok szerint egy egyszerű vérszerződés is elég egy vállalkozás vagy üzlet beindításához, de nagyon sokan…..
Az állatok kedvesek, szépek, vagy jó az ízük. De mindezen jó tulajdonságuk ellenére a történelem több jelentős eseményének is ők az okozói. Csokorba szedtük a 7 legdurvábbat. Az elszabadult elefántok néha agyontaposnak falvakat, medvék támadnak piknikelőkre, vagy torkunkon…..
waekup 2011.06.14 19:13:08
A főpolgármestert régi óbudai választói ismerték fel, azóta pedig már maga is beismerte: ő játszotta a pingvint Fluor Tomi Lájk című új videoklipjében. "A gyerek nézte a jutubon ezt a Fluor Tomit, én csak véletlenül pillantottam a képernyőre, hát az meg ott a Pista!"…..
waekup 2011.05.26 23:07:14
@driopios: :D ez most sztem jobb volt, mint maga a poszt
A KDNP képviselői az Újszövetség után az Ószövetség szövegéből is merítenének a törvényi szabályozásokhoz. Semjén Zsolt elmondta, hogy végre az Ószövetségre is van idejük figyelni, így számos új törvény előkészítésénél, ha a történeti alkotmányról le is kell…..
Ez a jelenet annyira szörnyű és félelmetes, hogy csak fekete-fehérben készülhetett el! Az érdekesség: Lee van Cleef későbbi western sztár ezúttal hős tudósként égeti ki az uborkaszörny szemét. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom:)   ..
waekup 2010.12.17 08:56:54
@cerealkilla: "Ilyet, ilyet csak Lee tudott"
:D :D