Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biomechanoid (törölt)

3 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..
Biomechanoid (törölt) 2007.11.15 14:11:00
Messiásblog A Nagy Zabálás 2007.11.14 20:37:06
Nem tehetek róla, de a TV2 Nagy Fogyás című műsoráról Marco Ferreri legendás 73-as filmszatírája, A Nagy Zabálás jut eszembe. Gyerekek, én egyszerűen elborzadtam azon, amit tegnap láttam. Bazi fáradt voltam, ezért korán ágyba bújtam, és tévézni kezdtem. Valami film ment a…..
Pilu Húgykommandó 2007.11.12 11:25:00
  Szeretünk persze, de csak úgy, nem. Megbecsülésünkért elvárunk ezt-azt, például teljesítményt. Azért, hogy zászlóval a kézben várjunk a reptéren, elvárjuk, hogy játsszák himnuszunkat az eredményhirdetésnél. Igen, szentimentálisak vagyunk. Szeretjük…..
Biomechanoid (törölt) 2007.11.13 08:33:45
Elképesztő, hogy néhányak mennyire korlátoltak! Júj, a dopping sokba kerül, nincs esélyegyenlőség, júúúúj! - Bazmeg, ennyire hülye senki nem lehet.
Kezdjük az elején: Mindenki doppingol. Még a sakkozó is. Miért? - Htát azért, bazmeg, mert amíg te a satnya testeddel semmit nem kezdesz, addig a sportolónak a teste a szentélye. hogy ez a szemlélet helyes vagy sem, azt döntse el ki-ki maga. Mindenesetre Platon is azt mondta, ép testben ép lélek. A legtöbb sportoló talán pont ezért iskolázott. A focistákat kivéve. Szóval, amikor valaki naponta 8-10-szer annyi fizikai munkát vlgez, mint az átlag proli, értelemszerűen 8-10-szer annyi fehérjére, vitaminra, inzulinra, szénhidrátra, stb van szüksége. Ne vegyük készpénznek az arányokat, csak a szemléltetés kedvéért írtam számokat! Miután senki nem képes 10 grillcsirkét megenni Fekete Lászlón kívül, maradnak a teljesítménynövelő szerek. A kezdet kezdetén az anabolikus szteroidoknak csak néhány fajtája számított doppingnak, míg egyes fajtái engedélyezettek voltak. Talán akkor nem volt káros az egészségre? Jaj, dehogynem! Vagy! és! Jaj, dehogy, most sem az! létrejött a doppingellenőrzés, ezért felmérték a sportolói piacot. Kiválasztottak minden sportágból versenyzőket, és az ő szervezetükben szereplő biokémiai egyensúly átlaga szeint állapították meg az alapszintet, vagyis ki nem doppingol. aki az átlag alatt van, az tiszta, aki fölötte, az vétkes. Értitek, szellemi éhenkórászok? Nem s satnya panelprolit vizsgálták meg, hogy benne mekkora arányban szerepelnek a kérdéses összetevők, hanem élsportolókat, akik élből tele voltak, mint a déli busz. Nem segítek levonni a helyes következtetést.
Aztán meg itt van az, hogy ma már a nikoflex kenőcs is doppingszer. Bizony! tilos bekenniük magukat gyógyászatilag kikísérletezett készítményekkel, de egyes gyógynövénykivonatokkal is. Ezzel a sportoló testi épségét közvetlenül veszélyeztetik, de fő az, hogy a satnya kis szarháziak a tévé előtt elhigyék, itt nincs dopping. Márpedig nagyon sok dopping az egészségre nemhogy ártalmas, de éppenhogy hasznos. Például a növekedési hormon, vagyis a vérdopping. A "növi" eredetileg fiatalítószerként került alkalmazásra. A kísérletben annak idején részt vett Clint Eastwood is. Amerikában az 50 éves férfiaknál olyan napi kiegészítő, mint nálunk a lájtkóla. A növi életre kelti a hormontermelő szerveket, amelyek bizonyos korban lelassulnak, vagy teljesen leállnak, és ezáltal fiatalsejteket hoz létre. Feszesebb lesz a bőr, felgyorsul az anyagcsere, élesebb az elme, erősödik az izomzat, így a szív is. Képes a gyenge spermával rendelkező férfit termékennyé tenni. Na most, ha ezt így reklámoznáűk, minden proli azt szeretné, ha hozzáférhetne, csakhát ez egy drága dolog. 4ml 1800-2000ft, és napi szinten legalább 16ml kell.
A komment írója jól látja, ez egy kibaszott képmutatás. A seggagyúak benyelik, és ők vannak sokkal, de sokkal többen. Miattuk reked meg a fejlődés, miattuk vannak veszélyben azon kevesek, akik szórakoztatják őket, hogy hitvány életükben legyen valami szép is.
Megint megújult a Mokka, nem volt más választása. A díszletnek jót is tett a változás, mert a régi pont olyan volt, mintha a Napkelte kidobált díszletelemeire csaptak volna le egy jó kis lomtalanításon. Az új Mokka-díszlet világosabb, híradósabb, hírműsorosabb lett, a…..
w A tök napja 2007.11.07 07:45:00
Vettem tököt, lámpást faragandó. Nekem töklámpást adott kezembe az Úr. Jó kis jack-o-lantern lett belőle. Babának tetszik, kurjongat neki. Nekem is tetszik, jól néz ki. Csudaszépen narancssárga a tök belseje. Még a Fidesz-narancsnál is szebb. KDNP-logónak pont jó volna. A…..
Mondjuk az RTL Klub mintha kicsi elkésett volna, a Megasztár, a Megatánc, meg a Társulat után nem nagyon maradt olyan titokban éneklő elektroműszerész, meg musical iskolába járó szemránckrém-ügynök, akit még ne fedeztek volna még fel. Vagy aki legalább ne próbálta volna meg.De…..
Cudar idők jönnek. Ezentúl a könyörtelen Orosz Józsefnél vizsgázóknak nem csak fel kell sorolni a szakirodalmat, amiből készültek, hanem Orosz rátelefonálhat a könyvek, tanulmányok szerzőire, hogy tényleg írtak-e olyasmit, amiről a megszeppent diák dadog. Ez egyébként a hazai…..
És akkor most vigyázzállásban tisztelegnénk némán (a végén a kéz nagy karlendítéssel a váll mellé, ahogy a Becsületbeli ügyekben csinálták) a HVG.hu stábja előtt. Mindezt azért a cikkért, amiből kiderül, hogy „éveken át több millió forintot fizetett ki a Gyárfás…..
comment:com Frei szereti a tiniket 2007.09.27 13:39:00
A szlogennel ellentétben Frei Tamás ugyan tegnap este sem nézett a világ mögé, de legalább bekukucskált kicsit a hasítékokon, meg a moly rágta lyukakon. Korrekt klipet forgatott Paris Hilton és Pink tinédzserdalaihoz, ráadásul alig párszor nézett szigorúan a kamerába, hogy újból…..
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és…..
Biomechanoid (törölt) 2007.09.27 07:56:23
Elmoro-nak:
(hátha megérti)

Terméskőre volt szükségem, ezért bementem egy kődiszkontba.
www.kodiszkont.hu - így hírdették magukat. Az áraiktól hanyatt vágtam magam. Rákérdeztem a telep alkalmazottjánál, mire közölte, "a kődiszkont csak a nevünk".
Szóval, ha nekik lehet az a nevük, hogy diszkont, miért ne lehetne a szadesznak az a neve, hogy liberális párt, vagy a judeoburzsoáknak az, hogy szocialista párt?

Nemtom melyik seggarc hozakodott elő azzal, hogy a zorbán éra idején is nyalt a köztévé. Akármekkora szellemi éhenkórász is, ebben igaza van. Kérdem én: mi lett a vége? - Na, mi, ostoba korcsok? - Hát szépen leváltottuk a zsebhitlert. Ehhez képest a még nála is gusztustalanabb, ostoba seggagyú pojácát újra megválasztották a korcsok.
Mi is megírtuk korábban, hogy a Discovery Channel egyik legsikeresebb műsorának, a Man vs. Wild (Ember a vadon ellen) című dokurealitynek maximum a címe veszélyes, hiszen a főszereplő Bear Grylls a vadon helyett pihepuha ágyban alszik a forgatás alatt, és a nyersen elfogyasztott…..
Újabb újsághír: levették a Székelyföld határán kitett háromnyelvű plusz rovásírásos táblákat. A románoknak nem tetszett, így aztán hiába gyakori "kormány"párt az RMDSZ, tábla repült, kész, viszontlátásra.Hivatalos magyar reakció? Szóljon, aki látta! Markó…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
Nem tudom, mennyit ért a magyar válogatott győzelme, de biztosan sokkal többet, mint az olaszé. És 0:1 után különösen sokat azoknál az online fogadóirodáknál, amelyeknél meccs közben is lehet fogadni. Úgyhogy ezek után nem lennék meglepődve, ha a csalásokkal, lopásokkal,…..
Biomechanoid (törölt) 2007.08.23 16:29:00
Ez nem magyar foci volt. Ismrem a magyar focit, ez nem az volt. Mit tudom én, mi volt és honnan jött, de ott volt! Nagyon ott volt. Amikor a károgó balfaszok tíz-húsz évekről beszélnek a felzárkózás tekintetében, vajon ezt mivel magyarázzák? Ilyen kivételek nincsenek, nem léteznek. A foci nem isteni színjáték, hanem sport. Fizikai felkészültség, taktika, stratégia és akarat. Aki azt képzeli, hogy az olaszok lazán vették, és nem is akartak nyerni, az hülye. Egy sportolónak presztízs, hogy a nála deklaráltan sokkal-sokkal gyengébbet megveri. A digók arcára volt írva, mit éreznek. Ha még 10 percig tart a meccs, vezetünk 5:1-re, ők meg ökölre mentek volna. Ezek a kék-fehérek világbajnokok. Igaz, némi segítséggel jutottak el a döntőbe, ahol ismét csak bírói tévedéseknek köszönhetően végül eljutottak a 11-esekig, de ott nem hibáztak. A franciák nem voltak elég tökösek, de a digók igen. Vérprofik, s bár nem nekik adtam volna a VB címet, respektálom, amit képviselnek. Tegnap volt egy csapat, amelyik megalázta őket. Nem szándékosan, csak úgy lelkesedésből. Tegnap még a bab is hús volt. Nem lesz mindig így, de ez akkor sem 10-20 év lemaradás. Legalábbis a fiúknak nem az. A magyar foci körül őgyelgő hiénák esetében ez más kérdés. Nekik addig jó, amíg szar foci van és bő lé. Elég bő ahhoz, hogy ők megéljenek belőle. Amint nemzetközi szintű lesz a focink, az ilyen kisteleki, mészöly, tornyi és még sorolhatnám kik, hiénák elveszítik a vadászterületüket, mert fajsúlyos nagy ragadozók jönnek majd, és 20-30 év múlva Gera vagy Dzsudzsák stadion lesz, és minden mérkőzésen 30-40 ezer néző. És ez csak annyira álom, amennyire álom az, hogy elkergethetők a vonyító korcsok. Hiszem, ha ezek eltakarodnak, fiatal és agilis sportolók mindig lesznek.
Egyesek szíve nem doban meg a magyar himnusz hallatán, nem drukkolnak egy sportolónak csak azért, mert magyar, és még sorolhatnám. Nem csodálkoznék, ha ezt egy kongói pigmeus, vagy egy busman mondaná. Akkor sem, ha egy dél-amerikai piaroa vagy wayana. És ma már ott tartok, hogy akkor…..
Hetek óta Felipe Massa fanyalgó képével van tele a Forma1-ről szóló nemzetközi sajtó. Nem véletlenül, hiszen csapattársa az utóbbi időben csúnyán elpáholja. Pedig Nicolas Todt, Jean Todt csapatvezető fia, aki Massa managere, megígért a pösze brazilnak, hogy most aztán ő a…..
w Coming out 2007.07.16 05:30:00
Töröltem a Wiwen az összes ismerősöm. Egyenként. A regisztrációt meghagytam, mert vannak, akik csak ott tudnak belépni az internetre, és levelet is csak ott tudnak írni. Még nem kapták meg a világútlevelet. A tömeges szakításra elegendő ok lett volna az is, hogy az utóbbi…..
Kálmán László nyelvész belekavart a Fidesz népszavazási projektjébe azzal az egyszerű módszerrel, hogy ő is megfogalmazott három kérdést, és beadta őket az OVB-nek.Annak, aki tudni szeretné, ki az a Kálmán László, és hogy mi járhat a fejében, ajánlanék néhány olvasmányt.…..