Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sawbsaw

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Kitettem bal oldalra a PontPark.eu hirdetését.Ez egy pontgyűjtögetös oldal. Pontokat a következőképpen lehet szerezni: hirdetések nézése 1 percig, napi kérdés megválaszolása, új emberek meghívása, illetve napi 1 pontot automatikusan kapsz.Aztán az összegyűjtött…..
sawbsaw 2010.06.28 12:16:37
@Gucs:

Az elmúlt napokban egy kicsit elfoglalt voltam, de akkor most írok neked egy kis üzenetet.

Mindenről/Mindenkiről meg van a véleményed! De saját magadról nincs? Persze, hogy nincs! Mielőtt leszólnál egy embert jobb lenne ha mondjuk te is elolvasnád amiket ő írt!

Heh, te hány éves vagy öcsi?
Kezdő videós!
Fogadni merek egyet sem olvastál el! (kis regény)

Én meg azt merem fogadni, hogy nem olvastad el a bemutatkozómat és az 1. tesztemet. A bemutatkozómban benne van, hogy 15 és fél éves miskolci srác vagyok és nem kezdő videós vagyok, hanem egy picikét tapasztalt tesztíró.

Hülyeségeket beszélsz!

Hogyne beszélnék hülyeségeket! Az igazság mindig fáj!

GaMeRkIsZi - Most komolyan! Te sem gondolod azt, hogy a live adásaid egy normális live adás. Ökörködtök benne össze-vissza (persze azért kell ez! a nevetés fiatalít! :) ) csak jó lenne, ha nem káromkodással díszítenétek (ARSENAL - Kurva anyád! - meg ilyesmi.) a live adást és vicces is lenne a live adásotok, mert hát a rajzolós játékon, ahogy ökörködtetek (nyúlfül!!! , lapátolja a szart!!!) inkább szánalmas, mint vicces volt. Szóval remélem ezt megérted és nem pedig ilyeneket írsz, hogy Menjé má' vissza anyádba te sawas köcsög - meg ilyesmi!

Egyáltalán minek akarsz Te K-F-et?

Mert most meg van tiltva vagy mi? Igen, nem sokan ismernek és nem vagyok valami nagy híres, mint speciel Reactor, de attól még max 6-7 ember írhat kérdéseket!

Nagy az arca Luckey-nak!
Értetlen gyerek!

Jó akkor nagy az arca Luckey-nak! Én csak példálóztam! Lényeg, hogy csak basztatod és fiatal tőled! Érted értetlen gyerek?

Millenotti:

Törli a kommenteket és minket bannol!

Ebből is látszik, hogy ki az értetlen gyerek!

Remélem, hogy majd elgondolkoztok ezeken! Bár szerintem úgy is valami káromkodós válasz jön! -.-
Kilépek! Anno még azt hittem, hogy attól még, hogy nem olyan érett a közösség el leszek magamnak. (Szépen teszteket írnék, beszélgetnék a csapattársakkal stb.) Most éppenséggel az Elderyautja-val kötekedtek, amikor ő betartotta a szabályt. Kérdezett mindenféle dolgot egy kis…..
Jövő héten és az utáni 2 napon egyáltalán nem fogok foglalkozni a tesztemmel, mert egy falusi jó barátom lesz nálam és én is nála, így hát azt gondoltam, hogy lesz egy tényleges Kérdezz-Felelek,nem csak ilyen zárójeles Kérdezz-Felelek bejegyzések, amik egy Helyzetjelentés-nek…..
Élsz még sawbsaw?Igen, élek! Nyugalom!Mikor lesz már végre új teszt?Hát még várni kell egy darabig, mert nem egy rövid játékról lesz teszt.Filmkritika mikorra várható?Megígérem, hogy hamarosan.Könyvkritika mikorra várható?Ha majd lesz "könyves"…..
Melyik: Will Rock videó, vagy egy teszt? Teszteket ritkán írok szal ez amolyan kis izébizé lenne...XD. Na ezt jól megmondtam.  Na szal ismeretlen alanyú teszt vagy Will Rock videó? Lécci szavazzatok a tesztre mert rühellem a Will RockotXD...
sawbsaw 2010.06.17 17:58:52
@Elderyautja:

Videó! ;)
GaMeRkIsZi - Milyen mától? Ősztől lesz elérhető!!! Összesen 40 szavazat jött. 21 az Igen!-re, 14 a Nem!-re, 4 a Csak filmek!-re és egyetlen egy a Csak Könyvek!-re. Ezennel bejelentem, hogy az oldalon lesznek film kritikák és…..
  Ballad of Gay Tony:   ( Ha nem jelenne meg katt ide! )  (Rövid mert egy DLC-ről lehet hosszúvideót csinálni?) Remélem érthető hogy egy ideig nem lesz új videóm. Addig is PARAPPA, PARAPPA! -Üdv GaMeRkIsZi-  UI: Ha minden igaz a szavazás lezárva köszönjük…..
A nap vicce rovat az oldal újulásánál meg fog szűnni! E helyett hetente 2 vicces videós post lesz. Higgyétek el ez így sokkal jobb lesz. :)PJ belepofázik: Ahogy elmentem, egyre jobban nő a nézettség, most nézem. Tehát én voltam itt a hiba. :S Elnézést a kényelmetlenségért, de…..
  Sziasztok! Ma, mint ahogy a címben is olvashattátok a GTA IV-et fogom „tesztelni”. Csak itt,csak most…Itt a GameCsászár-on! :D A GTA IV-et a Rockstar North fejlesztette és a Rockstar Games adta ki még 2008-ban. A Grand Theft Auto sorozat történelmében ez az…..
sawbsaw 2010.06.08 21:11:39
@Millenotti:

Egyetértek amiket írtál. El kéne egy szélesebb írói felület. Amúgy nekem a képekkel semmi bajom. Nekem főleg a szöveggel van bajom, hogy rendezetlen és dedós dolog leírni, hogy milyen gombbal mit kell csinálni.
Mivel a Hehogymi?! bejegyzésben a bende szidta Reactort, mint a bokrot, így hát úgy gondoltam, hogy az oldalon be lesznek vezetve a büntetések. 1 napos - Ilyet senki sem fog kapni. Ennek sem sok értelmét látom. 1 hetes - Ha egy kommentező kicsit ki kelt magából, akkor kap 1 hetes…..
sawbsaw 2010.06.08 20:22:15
@a bende:

Látom nem érted. Nem erről van szó.
Mért írhatok, ebben az időben? Hát az árvíz miatt. Az árvíz miatt nincs suli nekem és holnap se lesz. (Igen! Borsod megyében lakom.) Így hát gondoltam akkor, hogy megírom a bemutatkozómat. 15 és fél éves miskolci srác vagyok. Nevem: Bence   Nick nevem: sawbsaw (ejtsd:…..
Örömmel értesítek mindenkit hogy megvitattuk az eredményeket és meghoztuk a nehéz döntést.Lehet hogy valakit bántani fog a döntés, nagyon sajnálom ilyen a verseny. Tehát a győztes(ek) tesztíró kategóriában:NitroNIndoklás: A játékválasztás nem volt a legjobb viszont…..
sawbsaw 2010.06.06 20:07:12
A következő pályamunka szintén egy teszt és egy sawbsaw nevű egyén küldte be. Nem is szaporítom tovább a szót lássuk is a tesztet ami a Turok nevű játékról szól.  Edit: A sablonnal kapcsolatos szavazást lezárom. Az új nyert 6:3 arányban tehát ez marad.    …..
sawbsaw 2010.06.04 15:53:54
@Benyo513:

Hát igaz! Lett volna még mit írni. :S Mondjuk a játékban lévő characterekről szó sem esett és érdekességnek leírni a felvillanó gombokat, hogy ha pl. megtámad hirtelen egy dínó. Meg még külön érdekesség, hogy xbox 360 és ps3 mellett megjelent telefonra is.
Eladások, Csúsztatás - Hát igen! Írhattam volna erről is. :S
Szaggatás - Ezt szerintem rohadtul felesleges. Senkit sem érdekelne, hogy fut a játék a gépemen. (Nagyon jó gépem van. Tehát nem szaggat ha valakit érdekelne.)
Min teszteltem - Ha boxon teszteltem volna, mondjuk ott lenne, hogy Tesztplatform: Xbox 360 -.-
Megjelenési dátum - Az van. Csak nem pontosan, hogy melyik hónapban is jelent meg.
Jól van! Következő alkalommal oda figyelnék ezekre! De amúgy biztatni kéne, nem pedig jajj hát ez sajnos nem tetszett. Látszik, hogy Good Games-es vagy. -.-

@GaMeRkIsZi:

Örülök, hogy tetszett. :) Kösz a támogatást.