Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doki1350

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs könnyű helyzetben a Fidesz. Feltehetően mindent szépen kigondoltak előre: kicsit várnak és a média figyelme mellett - nem esélytelenül - erősen keresgélnek, aztán rácsodálkoznak a költségvetés tarthatatlan helyzetére, nehéz szívvel, széttárt karokkal átírják korábban…..
doki1350 2010.06.04 15:21:47
@panelburzsuj: Nézd meg az OTP mai forgalmát, egy órával ezelőtt 42 Milliárd összforgalomból 37.
doki1350 2010.06.04 15:35:04
@chelsea.hu: Ezek nem hülye gyerekek akik nem tudják mit beszélnek. Pontosan tudták mi lessz a reakció. Ha nem így lenne, a tegnapi esésre nem tett volna rá még egy lapáttal Szijjártó. Ha elfogadjuk, hogy szándékos, előre eltervezett irányú beavatkozásról van szó, már csak az a kérdés miért? Még egy feltételezést tehetünk, mégpedig, hogy mindenki az érdekeinek megfelelően cselekszik. Kereshetünk valami bonyolúlt politikai magyarázatot is de általában az egyszerűbb magyarázatok állnak közelebb a valósághoz. Márpedig a rövid idő alatt, sok pénz keresni, kockázat nélkül nem túl bonyolúlt.
doki1350 2010.06.04 15:48:52
@stargate:
Láttál már üldözött impallát az oroszlánok előtt? Mind azt mutatja, én vagyok a legerősebb, leggyorsabb ne engem
válassz! Szzerinted mennyire jó ötlet azt mutatni a világ tőszdei ragadozóinak, mi vagyunk a legrosszabbak, velünk próbálkozz!
Miért van az, hogy ha egy fideszes bepánikol, azonnal kibújik belőle a kommunista?Miközben Barroso korrekt kioktatást tartott Orbánnak a fegyelmezett költségvetési politikáról, Varga csontgyűjtői - teljesen ütemtelenül - a nyilvánosság elé álltak a felismerésükkel, hogy a…..