Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuhor

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Korrektorblog Schmitt Pál Manyesi 2011.03.30 14:10:00
Számomra nem természetes, hogy Magyarországon ma nincs olyan testület, amely főállásban, napi rendszerességgel figyelné a hivatalos és nyilvános nyelvhasználatot, és ajánlásokat, javaslatokat tenne az igényes nyelvhasználattal kapcsolatban. Számos más helyen – most csak…..
Még mindig itt a tél és a hideg. Elegem lett abból, hogy naphosszat a négy fal között kell ücsörögnöm, a tagjaim szinte már sorvadoznak. Előjött a rég nem érzett hátfájásom,  a tartásom olyan, mint a saját nagyanyámé, az izmok borzasztóan letapadtak. Ráadásul a…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
A bejrúti birkahere után ideje volt valami sokkal szofisztikáltabb élménynek: 4 Michelin-csillag elfogyasztása, majd az osztrák televízión keresztül beszólás a labanc gasztrozsurnalisztáknak! A múlt hétvégén szinte a nyilvánosság teljes kizárásával zajlott le az egyik…..
Köztudott, hogy a 4-es metró építkezése már évekkel ezelőtt leállt. A Kétfarkú Kutya Párt úgy gondolja, hogy ezt a rossz emlékű négyest már felesleges erőltetni, mi inkább a hetes és a nyolcas metrót építenénk, amik egy év alatt elkészülnek.A négyes metró építésének…..
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
 Amnon Darsa krav maga Expert 5 szeminárium Budapest 2010-08-12 Szerencsére mindez egy krav maga-szemináriumon történt, amiről itt olvasható egy rövid beszámoló és egy interjú. Magas fokozatú izraeli instruktor látogatott hazánkba Amnon Darsa személyében, hogy egy-egy…..
Örök élet. Ingyen sör. Adócsökkentés! Több évnyi társadalmi vita és nyílt egyeztetés után, a civil szervezetek, az államapparátus magas rangú tisztviselői, nemzetközi hírű professzorok, és 6700 szakértő bevonásával elkészült a Kétfarkú Kutya Párt Legyen minden…..
Jól indult a mai napom. Kolléganőmmel kivettünk egy nap szabit és elmentünk egy aquapark "élmény"-részlegébe. Egy darabig minden rendben volt, de masszázsra is befizettünk és itt volt a hiba. Előbb ő ment, aztán melegváltásban én. Annyit kaptam csak el tőle egy…..
No, újdonságot tudtunk meg Kósa „államcsőd” Lajostól és a kiváló Fideszesektől: az elmúlt 8 év a hibás. Majd volt képe azt mondani, hogy jobb lenne ha hallgatna az, aki előidézte a bajt. A vastagbőr azért jól odanőtt a debreceni gazdasági talentum arcára.No, az MSZP…..
zuhor 2010.06.07 17:23:10
@croatico: Van egy rossz hírem!
Nem Magyaro-ról indult tavajelőtt a csődhullám! Mivel a Magyar bankok szinte kivétel nélkül külföldi tulajdonban van, így az ottani bankcsődök bejöttek ide is! Többek között ezért voltak nagyok az árfolyamingadozások! Meg persze voltak-vannak akik plussz a zsebükre is dolgoztak(nak). Pl Soros papa is besegített itt-ott.