Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majkanni

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember kínjában már csak röhög azon, amit a britek művelnek az utóbbi hónapokban. Nem mindenki, hiszen van, akinek ha nem is a bőrére, de a pénztárcájára megy a tökéletes bénázás, különösen, ha véletlenül bezuhant a bürokrácia lassan, de kegyetlenül őrlő malmai közé. Így járt ezzel Bandosz is, aki…..
A legfrissebb adatok arra utalnak, hogy sokan igennel válaszolnak a címben feltett kérdésre, elindult ugyanis az uniós határátkelők elvándorlása az Egyesült Királyságból. Te is meggondoltad magad az angliai munkavállalás kapcsán? Vagy mégis belevágsz? Esetleg visszaköltöztél Magyarországra a Brexit…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
majkanni 2014.11.07 12:33:09
Rábukkantunk Győr legmenőbb házára. Medence, francia-szalon, karibi hangulat és szerencsét hozó, potencianövelő hatású aranyelefántok. Sokszínű pompa, luxus és pózolás. Itt ki van téve a csizma az asztalra. Fut a szekér Nyugaton. Az ország motorja már Európában…..
Kíváncsi vagy az ország melyik részén mi folyik a bűnügyi térkép szerint? Nézd meg itt!..
A magyar felsőoktatás, a mostani- és leendő hallgatók, családjuk, az oktatók és minden érintett hadüzenetet kapott a kormánytól: nincs vége az eddig is súlyos elvonásoknak - jövőre soha nem látott nemmegszorítás indul, nemtandíjjal és nemröghözkötéssel párosítva. Ha…..
majkanni 2012.12.09 14:48:04
@Disintegrator Rising: nem modtam rád,hogy barom vagy, úgyhogy ne gyogyósozz. Egyébként pedig igaz, Angliában csak akkor kell visszafizetned a tandíjhitelt ha már jól keresel, és a kamat is csak 1,5%. De amit itt kereshetsz abból bőven futja erre is.
majkanni 2012.12.09 16:27:15
@makronom: mindenki megteheti, hogy külföldön tanul. Ugyanezek a jogok illetik az összes eu-s polgárt, így a magyarokat is.
"leellenőriztette" Volt nekem egy isteni magyar-tanaram', aki az ilyeneket halkan, kedves, elnéző mosollyal, de kissé okítóan feddő hanggal, csak emígy korrigálta: "Robikám, le nélkül.." Vagy "be nélkül", mert jellemző volt a bepótolom vs. pótolom is ;-) Szeretettel: Tisztelt…..
Az RTL Klub Nánási Pál fotóművésszel készíttette el az X-Faktor 12 döntősének új imidzsfotóit vagy hogy is szokták azokat a képeket nevezni, amiket ilyenkor kapnak az indulók, és milyen jól tette. Kis túlzással rá sem nagyon lehet ismerni a jelentkezőkre, Antal Tímea kacérnak…..
majkanni 2012.10.10 16:44:13
A magyar sportolók a 2012-es olimpián és paralimpián sokkal eredményesebben szerepeltek, mint Pekingben. A pozitív közösségi élményre és nemzeti büszkeségre éhes közvélemény egyetértésével a magyar állam pénzjutalommal honorálta a sportolók eredményeit. A paralimpiai…..
Mandiner blog Nekünk a magyar 2012.08.20 08:01:00
„Túléltem mindeneket, kormányt és féldeciket” Neked a magyar? – tettük fel a kérdést a nemzeti ünnep alkalmából mandineres bloggereinknek és barátainknak. Akik válaszoltak is. Hogy mi nekünk a magyar? Többünknek Cseh Tamás, Latinovits Zoltán, Jankovics…..
Lászlót és párját nem elsősorban a szükség, hanem a kalandvágy vitte egészen Londonig. Számítását biztonsági őrként találta meg. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com címre és amint tudok, lépek az ügyben! Tegyünk együtt a…..
A köztévé valamilyen titokzatos oknál fogva elhallgatja, hogy jövő pénteken, azaz hét nap múlva bemutat egy vadonatúj magyar tévésorozatot, a Szájhősöket, amit az a Kapitány Iván jegyez, akinek a Beugrót (is) köszönhetjük. Míg a Marslakók című, tavasszal induló napi…..
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
Az RTL elkezdte előkészíteni Stohl András visszatérését. A jelenleg börtönbüntetését töltő színész-műsorvezető valószínűleg nemcsak anyacsatornájánál kap majd fontos feladatot, hanem az új csatornának, az RTL2-nek is az arca lehet, írja a Bors. A jó magaviselet esetén…..
Hiába vártunk 20-25 perc véres rettegést, 18:30-kor az RTL Klubon a bulvár Híradó helyett a bulvárhíradó, a Fókusz kezdődött el. Az idő teltével a feszültség is fokozódott, mígnem egy illetékestől megtudtuk, hogy durva műszaki hiba van az RTL székházában. Úgy tudjuk, a…..
majkanni 2011.11.19 06:31:07
Van annak valami gyermeki bája, amikor egy szervezet rácsodálkozik, hogy a tagjai hús-vér emberek, akiknek szabad akaratuk meg hasonló faszságaik vannak, és ha teszem azt, ügyvéd létükre szeretnének kőművesdekoltázst villantva hülyét csinálni magukból egy tévéműsorban, akkor…..
hogyvolt Barátok közt 5793-5794 2011.09.22 10:58:00
Nagyon kemény felütése a mai résznek az előző epizód, melyben Ádám kikúr egy jó állást Aliznak, Miklós cár újra jár, bár szerintem inkább csak billeg, mint paraszt gyerek az MBT cipőben és a mi kis külön bejáratú Hanna Montanánk továbbra is lakat alatt őrzi…..
majkanni 2011.09.22 15:53:50
  Nem tudom, gyártottak-e a júniusban megszavazott új budapesti lobogóból, de ha igen, akkor a gyűjtők igazi kedvence lehet a zászló, hasonlóan egy-egy visszavont vagy tévnyomatosra sikeredett bélyeghez. A főváros Tarlós István főpolgármester által megálmodott új jelképe…..
Tévedni emberi dolog, előfordulhat, hogy valaki figyelmetlenségből nem fizet autópályadíjat. Még a fatia-negra által megírt helyzet sem ritka, láttam már példát rá, hogy valaki rosszul tudta, van-e érvényes matrica az autón, amit használ. Mi van, ha valaki egyszer téved, de…..
Michael Knight Száznyolcvan 2011.05.20 22:40:00
Nem elég, hogy nyakig el van adósodva a devizahiteles, vegyen fel még hosszú távú hitelt az árfolyamkülönbségre is... Ez aztán a logikus!Előre is elnézést szeretnék kérni a Nemzeti Együttműködés Rendszerétől, de már megint a gondolatbűn csapdájába estem. Valamiért azt…..
Még leng a Photo hall utolsó boltjának az ajtaján a megfordított ZÁRVA tábla, máris megvan az első pofátlan vállalkozás, ami megpróbálja meglovagolni a felkavart hullámokat. A blog facebook oldalára töltötte fel valaki azt a szórólapot, amelyben a Photohal, igen egy l-lel írva…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..