Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsuki

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nővéremék nemrég költöztek el (újra) itthonról.Gondoltam, ha már holnap lesz a sógorom szülinapja csinálok neki egy tortát.Tudtam, hogy a kedvenc csapata a Manchester United, megfogant bennem az ötlet, hogy milyen legyen a díszítés.Belevágtam és életemben először használtam a…..
Tsukiságok saját kezűleg Kezdet 2011.09.06 22:01:00
 Halihó mindenkinek! Most nyitom meg épp ezt a blogot.Jelenleg épp esküvőre készülök mégpedig a húgoméra. Hogy miért olyan nagy dolog ez?Mert én állom az egészet. Nem csak pénzről van szó, hanem arról, hogy a legtöbb dolgot saját kezűleg készítem el. Így…..
G-t jól megszopatta a Vodafone, amikor a hűségéért cserébe egy olyan készüléket ajánlottak neki, ami már akkor sem volt kapható náluk, azóta meg pláne. G. viszont cserébe, miután ő próbált utánatelefonálgatni adolognak, az előfizetés meghosszabbítása helyett az összes…..
CsZ-t mérhetetlenül felbosszantotta, hogy a 168E sorfőrje nem egyszerűen rágyújtott, de a vezetőfülke ajtaját sem volt hajlandó becsukni, majd olvasónkat - füstös - levegőnek nézte. Az eset CsZ-ből szenvedélyes szóáradatot váltott ki. Humán interakcióval megspékelt kirohanás…..