Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keyser.soze

4 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
keyser.soze 2014.04.15 16:54:07
@A nagy Ő: Yepp, a 8. kivételével mindegyiket, és mindegyik másikat többször is! ;-)
..
keyser.soze 2014.02.08 08:57:05
Vöröshajú lányok Tia 2014.01.09 07:04:00
..
Operátor Blog Mai hülye 2013.12.05 16:18:45
Jön ma egy hülye... izé... akarom mondani ügyfél... - Szia, egy -- kihangsúlyozva: -- működő -- hangsúly vége -- fejhallgatót kérnék. (Mert mi ilyen jó fejek vagyunk, hogy azt is kérhetsz, ha már nem hoztál magaddal... A higiéniai oldalába jobb bele se gondolni :S) Adom a kis…..
Vöröshajú lányok Ariel (2) 2013.06.25 07:34:00
..
keyser.soze 2013.06.25 16:53:07
@Secnir: lehet én emlékszem rosszul, de Luke Skywalker, nem nagyon repkedett ilyesmikben a tatooin-on. A Tattoine-on nőtt fel, ahol a nagybátja nevelte. De ott a sivatagban, max. pár apró dombocska volt, ahol a buckalakók rejteztek...

Azt tippelném, hogy az első halálcsillagra gondolsz te, amikor belőtt abba a pötty lukba, hogy a reaktor túlhevüljön... Na azt szétlőtte! De az meg a Yavin 4-nél történt...
Operátor Blog Back on board 2013.06.14 15:52:32
Előszóként néhány apróság az új helyzetről... Aki régóta olvassa a blog-ot tudja, hogy a történetek egyik helyszíne egy képzeletbeli város, képzeletbeli egyetemének, képzeletbeli Tanulmányi és Információs Központjának épületében játszódik... Nem akarok politizálni,…..
Operátor Blog Erzsébet Utálvány 2012.02.07 20:12:00
Olvassunk gondolatot! Bejön a hölgy, egyből nekem szegezi a kérdést: - Milyen nyomtatványt kell neki kinyomtatni az Erzsébet utalvány igényléséhez?!Reggel van, kv nuku, Kenny leginkább egy morcos zombira hasonlít.- He?- Tudja, én nem értek ehhez, SEGÍTSEN!Ezt a varázsszót bárcsak…..
keyser.soze 2012.02.13 13:44:19
Ez egy nagyon lapos sztori, csak azért írom, mert ma már minden annyira lapos errefelé, hogy ez már-már kiemelkedőnek számít. :/Srác jön, irdatlan pattanás a homlokán, izzad oda nekem a pultra, hogy elromlott a pendrive-ja...- Challenge Accepted!... Megnézem!Odakísér a géphez,…..
Rég jelentkeztünk írással. Ez valahol annak is köszönhető, hogy a korábbi írásokra reakcióként már régóta érlelődik bennem egy poszt, amit meg akartam csinálni jól, de ugye ahhoz idő kell, az idő meg a legkevesebb. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani a "szitut",…..
 Boldog, Békés Ünnepeket kívánok a kollégáknak, illetve mind a három rendszeres olvasónknak! ;)  ..
Rocktarisznya Első lépések 2010.09.02 18:38:00
Gondoltam egy számra. Nem, Gyuri, nem a 69-re.Anno úgy beszéltük meg alkoholittas állapotunkban (értsd: Bütyi beivott), hogy albumokat fogunk elemezni, de ez több problémát felvet:1. A zenei ízlésetek merőben eltér, így egyikőtöknek mindenféleképp rá kell kattania a netre és…..
keyser.soze 2010.09.02 22:48:55
A 69 eszembe se jutott volna, ha nem említed... Viszont szép emlékeket idéz az idei TTIKs GT-ból. Na nem kell mindjárt rosszalkodásra gondolni, ...
69 volt a csapatlétszámunk. Dalba is foglaltuk, az lett a csapatindulónk! Mondjuk a szöveg értéséhez nem árt tudni azt az alapinformációt, hogy az egyes csapatokat szeged kocsmái után nevezték el, pl.: Vár, Pivo, Sörpatika, Borpatika, Mojo, SZTEage... Mi voltunk a JATE Klub csapat. Éééés akkor az indulónk:

"Hajrá zöldek, hajrá JATE klub!
Ha megtetszel nekünk, akkor megbaszunk!
69 fős a csapat,
minden fiú nyal és szopat!

Hajrá zöldek, hajrá JATE klub!
Ha hosszú a farkad, akkor rámrunk!
69 fős a csapat,
Minden fiú csúcsra juttat!"

Az énekléséhez még annyit kell tudni, hogy az első versszak páros sorait a fiúk énekelték csak, a második versszak páros sorait pedig csak a lányok.
Gyűjtöttük is vele a pluszpontokat. No meg persze nyertünk is ;-)

Egyelőre most még nem nosztalgiázok többet az idei Gólyatáborról, de biztos fogok még, mert szültünk ott másik nótát is. Aki meg türelmetlen, az megkeresi a fércbukon a csapatunk csoportját, és megnézi ;-)

A komplett album letöltésével kapcsolatban azért még eszembe jutott egy olyan apróság, hogy nemtom Bütyinek milyen telefongya van, de ha van kékfoga (Héééé, Bütyök! Ne fogazz!!! :-D) és elég hely is a telefongyába, akkor 5 sör alatt simán átmegy egy komplett album egyikőnk telefongyáról a másikónkéra ;-)

Node, egy gondolat erejéig csak visszatérek a GT-re: Szinte minden kis és fő-gólyánál okostelefonokat láttam csak. iPhone, Galaxy Spica, stb. Szinte alig volt olyan ember, akinek a telefonjába ne lett volna wifi, kékfog, böngésző, meg minden szar, ami gyakorlatilag már egy lekicsinyített számítógéppé varázsolja ezeket a vackokat. Amire még azt mondom nem is baj, nekem is Spicám van, de én keményen meggüriztem érte. De a kis 18 évesek honnan, és minek, és mire? Nehogy valaki nekem beadja, hogy mindegyikőjüknek ez munkaeszköz már abban a korban, ahol épp hogy lehullt a tojáshéj a fenekükről, és épp hogy túl vannak az érettségin, épp hogy megtapasztalták a májuk méregbontó képességeinek határát, stb.

BTW.: Alkoholittas: Holnap lehet, hogy én is csak Gösser Zitrone-t iszok, mert szombaton sárkányhajó lesz, azt ott nem kéne másnaposnak lennem a vízen... Meg... hogy szombat reggel fel is tudjak kelni, lehet, hogy este nem is kéne nagyon sokáig húzni, úgyhogy ha lehet, akkor mi kezdjünk picit korábban, Bütyök meg ér, amikor végez a nővel. Ha kell, akkor ránkcsörög, és megyünk segítünk neki elásni :-D
keyser.soze 2010.09.03 18:48:30
@Mókamaki:

Nade, de, ... izé... egyrészt, a mi blogunk, azt írunk bele amit akarunk, szerintem olykor az se gáz, ha elütünk a témától, másrészt... Dal! Érted! A dalszövege a csapatindulónknak, az benne volt, az volt a lényeg! Dal, zene, izé.. szerintem van kapcsolat ;-)

Ráadásul mégcsak nem is posztba, hanem kommentbe írtam a gólyatáboros élményeket!
Rocktarisznya Megnyíltunk... 2010.09.01 23:12:00
Noss, igen, megtörtént: Megnyitottunk.Régóta tervezgettük Bütyi haverommal, hogy nyitunk egy ilyen blogot, úgyhogy nyitóposztként leírnám, kb. miről is fog ez szólni: A saját szubjektív véleményünkről, sem több-, sem kevesebbről. Két teljesen más zenei érdeklődésű embert…..