Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nedohanyozz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. március 27-én a ferencvárosi önkormányzathoz tartozó FESZOFE önkényes módon lerombolta négy ember saját építésű kunyhóját egy Határ út menti erdőben. A lakók személyes tulajdonának egy részét eltulajdonították, és mint „szemetet” elszállították, hogy megsemmisítsék. A Város Mindenkié két…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
nedohanyozz 2012.02.05 20:52:29
@Alikam: Értelmetlen, üres mellébeszélés, amit művelsz. Kb. annyit mondtál, hogy te sokkal jobb vagy, mint bárki más Mo-on, ezért más nem mondja már, hogy végre csináljunk értelmes dolgokat.

Attól, hogy te beképzelt vagy, és mérhetetlenül zavar, hogy mások meg is akarják tenni, ami neked magadtól eszedbe se jutna, még igenis kell tenni a dohányzás ellen.

Te meg csak tépelődj, és nézz le másokat, kit érdekel. Attól még jobb lesz.

A világról pedig nem tudsz semmit, mert nálunk boldogabb helyeken igenis szűrik a felvételnél a dohányzókat, hiszen nem éri meg a cégeknek egy kevesebbet dolgozó munkaerőt felvenni, aki utána jóval nagyobb eséllyel megy táppénzre. Persze te ezt sem tudod, nem tudsz semmit, csak a szád jár.