Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyalka11

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten a mi oltalmunk és erősségünk, mindig biztos segítség a nyomorúságban. (Zsolt. 46,2) Nap mint nap szembesülünk problémákkal a munkahelyünkön, iskolánkban, emberi kapcsolatainkban, és igen, még a gyülekezeteinkben is. Persze számtalan embertársunkra ránézve mondhatjuk:…..
Október 2-án a Csurgói út és a Kondorosi út térségében megkezdődött a Fehérvári út felújítása. Már alapból nem érthető, hogy két év után miért kell újra szétbombázni a környéket, de ezen tegyük túl magunkat, és nézzük meg inkább a jelenlegi állapotot útlezárás terén. A Fehérvári úton a Kondorosi…..
A mai heavy metal rajongók némi ellenszenvvel viseltetnek a hatóságok iránt és bizonyos önbecsülési problémákkal küzdenek – állítja a brit Westminster Egyetem tanulmánya.Elég sokat elárul rólunk a zenei ízlésünk, különösen, ha valaki a most futó heavy metalért rajong. A…..
Angyalka11 2017.11.23 18:01:48
Egy évvel ezelőtt, 2016. május 3-án történt halálos motorbaleset a Fehérvári út és Csurgói út kereszteződésében, az Albertfalva kitérőnél. De mi is történt azóta? A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint halálos közúti közlekedési baleset okozása vétség gyanúja miatt folyik nyomozás.…..
Angyalka11 2017.05.16 20:03:06
@cso zsi: Főútvonalon, akkor még lámpa nélkül, mindenképpen a motorosnak volt elsőbbsége. A sebesség, azt nem tudom, ahogy írtam, akkor még nem voltam ott, ismerősöm , aki pont látta az ütközést, szerinte félrekapta a kormányt, ahogy az autó meglökte, így ment neki az autónak és a teherautónak. Ehhez azért fénysebesség nem kellett, de nem tudom mennyivel mehetett. Azért, ha a rendőrség ennyi ideig ül rajta, biztos nem ennyire fekete vagy fehér. A lámpa meg pont emiatt lett. Eleve le van szűkítve az út, a biciklisáv miatt most meg, nekem nem jön be és biciklivel soha nem fogok ott menni, az is veszélyes.
Angyalka11 2017.05.21 23:44:24
@cso zsi: Ott , ha jól tudom eleve átment a piroson, itt még nem volt lámpa. Az ottani körülményeket nem ismerem, nem is voltam ott, bárhogy is volt, egy elhunytat nem kellene egy maffiaper vádlottjához hasonlítanod, aki maga alig sérült, két ártatlan vuszobt meghalt.
Angyalka11 2017.05.21 23:45:02
@Angyalka11: viszont
Örök érvényű igazság, hogy rutinból tilos vezetni. Ez esetben viszont még a kelleténél is több figyelem szükséges. A Bornemissza tér felől érkezőknek a Tétényi útról szabályosan már nincs lehetőségük balra az Andor utcára kanyarodni. Mindezt 50 méterrel előrébb besorolás rendjét jelző tábla és a…..
Angyalka11 2017.03.31 19:21:21
Minden jel szerint tökéletes időnk lesz vasárnap, az I love Balaton Öbölátúszáson: az időjárás-jelentés szerint 34 Celsius fokos lesz a hőmérséklet, ilyenkor egyszerűen nincs is jobb program, mint csobbanni a Balatonban és úszni egy nagyot. Vagyis te választod ki, hogy mekkorát,…..
Haladjunk tovább a megkezdett ösvényen és vegyük górcső alá az egyes évek izgalmasabb horror/thriller alkotásait. 2003-ból tizennégy olyan filmet találtunk, amit mindenképpen érdemes lehet megnézni, persze, ahogy mindig úgy most is elképzelhető, hogy lehagytunk valamit. Ez esetben…..
Angyalka11 2015.03.23 14:47:36
@Lenina Huxley: Árvaház kötelező!!! :) Még a Tükrök és a Rítus szerintem kimaradt.
Nem is olyan régen még arról volt poszt, hogy az autósok nem használják a csepel-szigeti gerincutat. Már akkor is gondoltam, nem sokáig marad ez így, az autósok megszokják, aztán előbb-utóbb megjelennek itt is a hülyék. Heti rendszerességgel járok erre, és már többször láttam…..
Mindenki látott már kutyát álmában szaladni és ugatni, ezt a videót se hagyják ki!Sixx találata, köszi!..
Angyalka11 2010.10.19 13:45:58
Tegnap a Facebook rajongói oldalunkra (katt IDE, hogy csatlakozz) feltettem James Franco képeit, amint kék szemfestéssel és égővörös rúzzsal drag queenként pózol Terry Richardson kamerája előtt, most pedig az alfahím Lenny Kravitz mászkál magassarkú csizmában. Kíváncsi lennék:…..
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
Angyalka11 2010.10.07 18:17:18
@zati: Remélem nem ússzák meg! Az alábbiakban írtam, mit tennék velük és úgy érezm túl nagy a szívem!!!
Angyalka11 2010.10.07 18:17:50
@zati: Na ebben igazad van!!!:)
Angyalka11 2010.10.07 18:20:00
@guerillero: Most vagyok egy nagy barom, hogy a többi kommentelővel együtt egyáltalán annyira emberszámba veszlek, hogy írok erre az ocsmányságra!!! Húzz el innét a francba, ne prpvokálj, még ilyen nehéz időkben is!!!
Kedves Blog! Rövid leszek: Én fél évet voltam kint mérnökként, egy magyar származású, magát nagy magyarnak valló “úriember” üzemében. Biorobotként, napi 11,5 órát töltöttünk a cégnél. Ami bent volt: újjlenyomatleolvasó, kamerák(wc kivételével mindenhol),…..
Angyalka11 2010.10.06 11:06:03
@Cpt. Flint: Na, erről beszélek! Egy tipikus
magyar hozzászólás, amelyből csöpög az irigység!:(((
Angyalka11 2010.10.06 14:42:55
@Cpt. Flint: Én azért nem lettem volna a helyében! Igaz, körülnézhetett volna, de gusztustalanul bántak vele. Az igaz, hogy jó lenne több részletet tudni, de nem volt fair a munkáltató.
Angyalka11 2010.10.06 14:55:56
@sarius: Na, ez meg a másik véglet! De itt nem látom egymás segítését, inkább hasonló helyzetben, esetleg együtt mennek ki, akik így vannak. De tény csak a két véglet van. Mért nem lehet egymást, ahol lehet segíteni, normálisan, mégis igyekezni, hogy a helyi kultúrát és embereket megismerjük, ezáltal megismerkedjünk egy egész más életvitellel?
Egyébként a panaszkodás jellemző ránk, de én úgy ítélem meg eléggé megszívta a posztíró, lehetnénk kicsit empatikusabbak, azért itthon is történnek az emberrel hasonló dolgok, szóval eléggé "magyaros" mentalitás ez.
Macskapcsolat Az agyonvert macska 2010.07.13 06:52:00
Igazából én szép történeteket szeretek a cicákról írni, de mostanában folyamatosan csak állatkínzókról kapok híreket, leveleket. Számomra csak az a kérdés, hogy bizonyos emberek honnan veszik a bátorságot, elvetemültséget arra, hogy kioltsák egy védtelen állat…..
Angyalka11 2010.07.13 10:53:45
@orient: Egyrészt, szörnyű, ami történt, nem találok szavakat. Ugyanazt érdemelné, aki ilyet tesz!!! Az említett környék picit sem elit, kerületi lakos lévén tudom, annyi prosztó lakik ott és főleg abba a bevásárlóközpontba amennyi jár, én direkt kerülöm, ha lehet. Viszont az ilyen hozzáállás miatt tarunk itt, amit képviselsz. Hál' Istennek én is ismerek olyan rendes állatorvost, aki csinál ilyet, minden tiszteletem az övé és társaié!!!
Angyalka11 2010.07.13 10:56:15
@Goompah: Én még olyan szélsőséges esetet is hallottam, nem azért írom, hogy kövessék, aki így halt meg:( El akarta rántani a kormányt, hogy a kutyust ne üsse el, de sajnos fának ment szegény:( A kutyus megúszta, de nem értem mért az ilyen ember hal meg, inkább döglene meg az összes állatkínzó !!!
Angyalka11 2010.07.13 10:59:42
@az aki: Mellesleg hogy jön ide a kisfiú??? Hogy mered feltételezni, hogy azon egyáltalán nem háborodik fel senki? Ezt kikérem magamnak!!!!! Viszont itt az állatokról írunk, az említett eset más oldalra tartozik, természetesen az apát ugyanúgy agyonütném, mint az állatkínzókat. Azért nehogy már a hülyéké legyen a világ!!! Viszont empátiát és emberséget még kell tanulnod!!!! Az állat is érző lélek, sokkal jobbak, mint mi!!!
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..
Angyalka11 2010.06.16 14:55:10
@A Galaxis Elnöke: A hasonlatod pont azért sántít, mert tényleg nem erőszakolja senki a hajléktalanokba azt a rengeteg piát. Amúgy én már jártam úgy, hogy akartam egynek kaját adni/éppen friss péksüteményt vettem/ És elhajtott káromkodások közepette, mert Ő páleszre valót várt, nem zsemlét. Ráadásul, ha éppen durván bántalmaznak egy hajléktalant, nem hinném, hogy csak úgy elsétálnak mellette az emberek, legfeljebb azok, akik itt mocskolódnak.
Angyalka11 2010.06.16 15:00:47
@II. Krauser: De, sajnos érzéketlen bunkók vagytok! Biztos vagyok abban is, hogy, ha gyereket, vagy hajléktalant ütnek az utcán előbb közbeavatkozom, mint te!
Angyalka11 2010.06.16 15:38:38
@II. Krauser: A vitát, te és társaid kezdtétek, azzal, hogy leszóltátok az állatvédőket. Így nincs mire felháborodnod, persze tudom, fáj az igazság!!! Amiket feltételezel rólam, egyik sem talált, meglepődnél mennyire nem, de nem tudom mi rossz lenne abban, ha olyan lennék. Azzal, ha valaki egyedülálló és ne adj Isten szappanoperafüggő még egy állatot, vagy bártki gyengébbet nem bántott, a ti érzéketlen hozzászólásaitokról viszont jobb nem beszélni. Messze van még ide Európa! Vagy ott is mindenki szappanoperafüggő, egyedülálló, álszent???
A koncert után éjjel 2 körül sétáltam haza és járt az agyam, még futott a koncert filmje. Tudtam, hogy akarok róla írni és azt is, hogy fogok, de akkor még nem ilyen jellegű cikkre gondoltam. A koncert utáni nap számos kritikát és fórum hozzászólást elolvastam és eléggé…..