Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldog viziló

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lenti levél beküldője, Tornado86, nem feltétlenül fog szeretni a véleményemért, mert amellett, hogy jól lefikázott egy szerencsétlen, béna és amúgy valóban veszélyesen közlekedő alulmotorizált Skodát és annak vezetőjét, minden lelkifurdalás nélkül leírja, hogy szokott…..
Félrefordítások Emelő él 2008.11.17 18:55:00
Marcipán58 a golf világába kalauzol el minket:Volt már golfos poszt, tudom, de a hétvégén a Zöldkártya című filmben hallottam a következő gyöngyszemet.Azért érdekes, amikor először láttam ezt a filmet, akkor fogalmam sem volt a golfról, és így nem is zavart egyáltalán ez az…..
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..
Tessék elképzelni a következőt: egy kiégett magyar rocksztárnak bérel az egyik kertévé egy nagy kérót, azt bekamerázza, aztán keres bele 25 (agyhalott) szilikoncsecsű nőt, akik közül az említett úriember majd kiválasztja szíve hölgyét, mi meg ezt végignézzük,…..
"Érthetetlen, hogy miért a sportoló, egészséges életmódot űző fiatalokat kell náci időket idézve zaklatni" - írja XY egy fogaskerekűn történt agresszívkalauzos atrocitásról. Hát drága XY, bár nagy vonalakban nyilván igaza van, azt azért megjegyeznénk, hogy a náci…..