Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noondarkly

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
Noondarkly 2010.06.03 20:59:11
Köszönjük a lehetőséget! :)

SIMON BAKER-hez:

1. Időnként pehelykönnyűnek érzem az Ön tehetségéhez mérten Patrick Jane karakterét; Ön személy szerint "A mentalista" vagy "Az őrangyal" ("The Guardian") címszerepét tartja nehezebb feladatnak? Melyik viselte/viseli meg jobban érzelmileg?

2. A "The book of love" c. filmben egy boldognak látszó házasság, illetve szerelem halálát láthatjuk. Megfordult-e a fejében, hogy ez bárkivel, akár Önnel is megtörténhet? Azt hiszem, örök tanulság egy-egy ilyen film mindenki számára, aki kapcsolatban él. (Megj: ha túl személyesnek gondoljátok, ki lehet hagyni!)

3. Patrick Jane apránként változik a sorozat szerint; Ön szerint meddig változhat úgy, hogy az ne a sorozat dinamikájának a kárára menjen, illetve Ön szerint fontosabb az, hogy legyen egy jól bevált receptre jól megírt sorozat, ami a végtelenségig folytatódik, vagy pedig akár a sorozat kárára is, de a főszereplő reális és életszerűen változzon? Patrick Jane figurája kissé excentrikus és kissé egoista, akárcsak Dr House-é; a House c. sorozat jelenlegi (6-ik) évad végén a főszereplő nagy változáson esik át, és ezt a sorozat rajongói kritikus szemmel fogadták, mondván, hogy "out of character" módon íródik a sorozat és oda az eredeti feszültség. Ön hogy látja ezt a kérdést? Maradjon Patrick Jane változatlan és ezzel együtt a sorozat sikere is, avagy lágyuljon, enyhüljön Jane alakja, kockáztatva a nézők egy részének biztos elpártolását?

4. Mi volt eddig a legnehezebb szerepe?

5. Mit tanult Nick Fallin-től? (The guardian címszerepe) És Patrick Jane-től?

6. Hisz a spirituális világ létezésében?

7. Amikor fáradt vagy nyűgös, hogyan szeret feltöltődni, hogyan piheni ki a fáradalmakat?

8. Dráma vagy vígjáték?

IAN SOMERHALDER-hez

1. Talán ha a "Vampire diaries" sikere után indul a LOST, fajsúlyosabb szerepet kapott volna, illetve Boone karaktere jobban ki lett volna dolgozva. Bánja, hogy nem így történt?

2. A Twitter-én használt kép valóban az Öné, és az Ön macskája? :)

3. A filmezést vagy a modellkedést folytatná, ha csak egyet választhatna?

4. Mi az álomszerepe, ami még várat magára?

5. A LOST unikum a sorozatok világában; mennyiben változtatta meg az Ön életét a sorozatban való szereplés?

6. Szívesen rendezne filmet? Ha igen, milyen stílusban, mi lenne a műfaja?

7. Dráma vagy vígjáték?

Üdn,
Kriszti