Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lili8888

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nyugati pályaudvar mellett felépült Eiffel-ház, egészen pontosan a mellette fekvő Eiffel-park már napokkal megnyitása után kiérdemelte a Budapest Száksz pecsétet. Az első élményem ott ugyanis egy tábla volt, amelyet (nagyon sajnálatos módon) nem fényképeztem le, de a…..
lili8888 2010.06.03 20:43:07
@kleinkoe: Kedves hozzászólók (persze ezt ne vegyétek komolyan) akik cikizik az őrséget és a parkot.
Elmondanám nem nagy titok, hogy a park magántarület, mellyet közforgalom számára is megnyitottak, mellesleg szivességből. Az őrség nem véletlenül van jelen, mivel a tulajdonosok szeretnék a parkot megvédeni az unintelligens,primitiv,faszoktól, akik mielőtt kirabolnak,megkéselnek és levizelik azt a füvet, amibe aztán jól beleülsz. Ha nem birod a rendet, menny a cigány sorra és ott aztán hempereghetsz a mocsokban.
Kúrvára hiányzik a rend ebből az országból, hogy ne a hozzád hasonló hippi faszok,osszák az észt csak azért, hogy szabad gondolkodásúnak mondhassák magukat. Ha nem teszik a rend, fogadd be te a lakásodba a kertedbe a csöveseket,alkoholistákat,kéregetőket,hogy hánnyák össze a környezetedet. Felháboritó, hogy egyáltalán ez a cikk megjelent. Aki irta, inkább mennyen piknikezni a Blahára,vagy a nyolcadik kerület valamelyik szinvonalas parkjába. Az őrség csak a munkáját végzi, mellesleg baromi jól.
lili8888 2010.06.03 20:56:12
@kreatívszajha: Figyelj ide te barom. Külföldön az utcai vizelésért becsuknak. Pl. Svájc. Olszországban köztéren még enni sem lehet, mert megbüntetnek. Voltál már külföldön, te farok. Nézel ki a nyolcadik kerületi lakásod ablakán és látod a csodát. Szerintem ne példálózz külföldel, mert az fog kiderülni, hogy foggalmad sincs,mi van külföldön.