Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hosszúpulyka

67 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly kimaradt, de csak azért mert nem volt semmi jó. Ha megnézitek az idei listát, láthatjátok,hogy 2015 nem volt lagymatag év, odabaszós albumok, rengeteg bólogatás, düh, frusztráció váltogatják egymást. Ilyenek vagyunk: vadak és jók. Fufanu - Few More Days To Go…..
Ránk szakadt a sok nyár eleji megjelenés, alig győzzük szuflával. Hiába hobbi ez, ha rohadt nehéz. Az első blokkban kedves-dallamos indie, a középsőben keménykedés, még Mr. Patton is ordibál benne, a végén pedig inkább popzene, ami elektronikába fordul. Természetesen programot…..
Hallgass sok új zenét, nagy visszatérésekkel, patetikus indie-vel, dögös rock'n'rollal és izgalmas grúvokkal.01 British Sea Power - Atom02 Mikal Cronin - Say03 The Go! Team - Waking The Jetstream04 Django Django - Shake And Tremble05 Thee Oh Sees - Web06 The Lovely Eggs - Magic Onion07…..
A múlt heti adás elmaradása után újra frissek, energikusak vagyunk. Új zenék érkeztek, majdnem mindegyik nagyon jó. Csalódás viszont az új Squarepusher, ami helyett így Tom bácsi egy régebbi száma zárja a műsort. Van programajánló is, például lesz Amber Smith pénteken!01…..
Kizárólag idei gitárzene hallható ezen a héten, van közte nagyon friss megjelenés is. Alapvetően a poposabb fajtából válogattunk, de azért zajos rock'n'roll is van középtájon. Műsorajánló kapcsán pedig tessék elmenni szombat este a Grand Caféba, velünk koccintani a 10 éves…..
Ez az adás nem újdonságokat tartalmaz, hanem idén 10-20-30 éves számokat. Azért ajánlunk friss-ropogós szegedi programokat is: Umreti Fit (kétszer!), A Párt, Camp Koala, Repetitor, Hiperkarma, tHE sNOBS... nincs okunk panaszra, kurva jó mind. 01 Art Brut - Formed A Band (2005)02 Elastica…..
Kedves, rádióbarát angolszász zene, némi horvát  grúvval. Meg persze, műsorajánló. 01 Best Coast - California Nights02 Jamie T - Peter03 Will Butler - Son Of God04 JPNSGRLS - Smalls05 Death Cab For Cutie - Black Sun06 Erase Errata - My Life in Shadows07 Speedy Ortiz - Raising the Skate08…..
Ezen a héten is odacsapunk, csak az utolsó szám hoz teljes megnyugvást. Utazós gitárzene, táncolós-ugrálós gitárzene, gonosz gitárzene, kedves gitárzene, szomorú gitárzene és érzékeny zongorás-gitáros is akad az aktuális UNDorgrUNDban, az elmúlt pár év terméséből, néhány…..
Már megint egy ütős rádióadás, szinte csak újdonságokkal. Visszatért a csodás Singapore Sling és a mindig lehengerlő Motorama, hallható egy új szám kedvenc horvát posztpunk zenekarunktól, és a végére be is depizhetünk a The Soft Moonnal és egy 26 (!) éves NIN szám…..
Hétvégén Raveonettes koncert Budapesten, ebből kifolyólag a gitárzene dominál, visszafogott zajongással, némi pszichedéliával, cseppnyi bólogatásra érdemes ritmussal. És hogy megfeleljünk az elvárásoknak, idei számok is hallhatók. Sokat dadog a műsorvezető, aki jobb napokat is…..
Tavalyi és régebbi számokat is hallani az év első műsorában, csak gitárzene, néhol zajosabb, máshol borongósabb. Az egyikre még Les kolléga is azt mondta: "Nem rossz". Van még műsorajánló, és megemlékezés a decemberben elhunyt Nick "Gravenhurst" Talbotról egy gyönyörű…..
Sok elektronika ezen a héten, idei megjelenések, de nem mindegyik újdonság. Az utolsó blokk előtt elmaradt a beszéd és elköszönés, de szerencsére leírtam, mit akartam mondani: "Ennyi volt, remélem mindenkinek tetszett, nekem nagyon. Jöjjön az utolsó blokk, a vége durva lesz, de ez…..
Új Faith No More, A Place To Bury Strangers, Viet Cong, szóval fasza gitárzenék, kizárólag az idei év terméséből. Aki meghallgatja, jobban fog aludni.01 Faith No More  - Motherfucker02 Bass Drum of Death - Left for Dead03 The Young - Dressed In Black04 A Place To Bury Strangers-…..
Már megint eltelt egy hét, rohan az idő... Sok új zenével készülünk a karácsonyra, amihez már csak negyvenkettőt kell aludni.01 King Tuff - I Love You Ugly/Demon From Hell02 Tijuana Panthers - Wayne Interest03 Japanther - Onandoga04 Cousins  - Body05 Toydrum - Another Wave06 TV On The…..
Itt az új adás, főként újdonságokkal, de a régiek is a nyáron jelentek meg. Sok a gitárzene, a vége kifejezetten borongós varjúrock. Közben programajánló és gyerekzsivaj.01 Girlpool - Blah Blah Blah02 The Coral - The Watcher In The Distance03 Elephant Stone - Child of Nature (Om…..
Idei számok, új Thurston Moore, Johnny Marr és nyomokban a nemrég megjelent új Iceage albumból is hallható valami. Nincs benne elektronika, azonban tartalmaz szapulást, zajongást, diszkrét megborulást. 01 Sun Kil Moon - War On Drugs Suck My Cock02 The War On Drugs - An Ocean in Between…..
Itt az eheti UNDorgrUND, sajnos még mindig viorelPOP nélkül. A műsorban csupa idei megjelenés, sok újdonság, a The History of Apple Pie kedves-csilingelős shoegaze-étől Kurt Cobain egyik kedvenc zenekarának új számán át Thom Yorke nem sok meglepetést tartogató elektronikájáig.01…..
Végre megjelent a szegedi Umreti Fit négyszámos EP-je, a "Grč", aminek örömére eljöttek a stúdióba, és elmondták, mit is gondolnak minderről. A saját felvételek mellett pedig hoztak egy csomó izgalmas YU & ex-YU punk/new wave zenét. Sajnos a Chresus Jist szám lemaradt a…..
Szinte csak idei megjelenések, sok garázsrockkal és garázspunkkal, shoegaze-zel, a végén a szokásos elektronikával, poposabb, dubosabb, depisebb és deepesebb is akadt köztük. A műsorban nincs programajánló, és nagyon visszafogott a szöveges rész is.01 Crystal Stilts - Delirium…..
Szinte csak idei megjelenések, az elején sok pszichedéliával és garázsrockkal, később hagyományosabb indie (a jobb fajtából), végül elektronika. Sajnos a finálénak szánt új Aphex Twinből csak az eleje fért bele, így beszúrtuk a poszt végére!01 Lay Llamas - Ancient People of…..
Továbbra is alapvetően friss számok, sok gitárral, pszichedéliával, de a végén valamennyi kütyü is befigyel.01 The Brian Jonestown Massacre - Food For Clouds02 Kid Congo & The Pink Monkey Birds - Su Su03 Disappears - Elite Typical04 Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?05 The Black Angels…..
Indie katyvasz keményebb ritmusokkal, lágyabb-dallamosabb gitárokkal, néhol több elektronikával. Sok benne az idei termés, többek között egy vadiúj Blur és Bloc Party is elhangzik. Ideális nyári fröccsözéshez, nagy beszélgetésekhez, de halakhoz, szárnyasételekhez is kiváló. 01…..
Garázsrock, ideges csajok, poszt-punk.01 Eddy Current Suppression Ring - I Admit My Faults02 The Ettes - Don't Bring Me Down03 Fungi Girls - Owsley Knows04 The Soft Pack- Parasites05 The Flaming Lips - 2012 (You Must Be Upgraded) (feat. Ke$ha and Biz Markie)06 Explode Into Colors -  Sharpen The…..
Pszichedelikus kezdés után idei indie-alter dolgok jönnek.01 Animal Collective - For Reverend Green02 Wonder Wheel - You Make Me Dumb03 O. Children - Yours For You04 Graham Coxon - City Hall05 Liars - Brats06 K-X-P - Murder (New Order cover)07 The Lysergic Suite - Seven Gram08 dEUS - Quatre…..
Frekvenciabúcsúztató adás: rádiós tematika az elején, idei garázsrock és pszichedélia a közepén, végül pedig egy magyar blokk az újra koncertező Sexepillel. 01 Joy Division - Transmission 02 Sonic Youth - Stereo Sanctity 03 Nirvana - Radio Friendly Unit Shifter 04 The Intelligence -…..