Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marhaporkolt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orosz Orbital Technologies néhány napja mutatta be a Föld felett keringő űrszálloda, a CSS (Commercial Space Station - kereskedelmi űrállomás) látványterveit. Az előreláthatólag 2016-ban 350 km magasan Föld körüli pályára álló 4 kabinos hotel panorámaablakai, 7 embernek…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
Marhaporkolt 2010.08.25 08:56:29
@Quentin vagyok, Montargis-ból:

Ezt egy kicsit cáfolom. Mivel magam is katona vagyok . A mostani váltással is ment ki olyan barátom akit "kijelöltek" a posztra . Ő nem is szeretett volna menni .
Mai hibásunk a Ferihegyi repülőtér. Ő az oka. Szerintem mostanra már szinte mindenki értesült arról, hogy a reptér kiesett a pikszisből, mivel a figyelmeztetések ellenére sem sikerült betartani a szükséges biztonsági előírásokat. Igazi magyar sztoriról van szó, ahol a két…..
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..