Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ClickHereToBreakMyHeart

7 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                Igen kérem, ez is megvolt, jöjjön egy kis hangulatjelentés. Délután 16 körül értünk ki a hajóra, és a nap első zenekara a szegedről tiszteletét tett PILLANTÁS ( Blink 182 Tribute ) bele is…..
ClickHereToBreakMyHeart 2010.07.05 19:39:25
@Nano: Jahh no problem, alap, ha találx még jó képeket vagy vidiket tolhatod is bele, ki is veheted helyette a régi képeket:))
ClickHereToBreakMyHeart 2010.07.06 08:31:32
@andrewblood: Heeyho! Nagyon szívesen, máscore is;) Jah, setlistet még normális állapotút kaptam, csak kicsit megfáradt sajna mire másnap délelőttre hazaértem, de összetoldoztam-foltoztam :) Aztán majd figyeljük és megyünk legközelebb is fel ha lesznek ilyen fasza rendezvények, sajnos itt Kelet-Magyarországon halott ez az egész 'melodic'-'skate'-'popunk'élet, hüpp-hüpp:(
Igen! Végre valami élet! Igaz, hogy a fővárosba kell érte utaznunk (de jó nektek pestiek:) , de azt hiszem, hogy, aki szereti az igényes californiai hatású popunkrock muzsikát az nem tudja majd kihagyni ezt a bulit. A jó hangulat pedig garantált, hiszen a hazai színtér ezen stílus,…..
ClickHereToBreakMyHeart 2010.06.27 20:21:39
@Nano: Húú és pont a szülinapunkat ünnepeltük, és csak felugrottunk kíváncsiságból. Aztán mekkora koncertet toltak már, mááámooor :)) A Cd-t sztem a következő alkalomra hoztam azt hiszem:) Jaa, amúgy júliusba jönnek barcikára, ott a helyünk :)
PoPunkRock H2O - GO (2001) 2010.06.22 19:27:00
Retrovatunk tovább folytatódik, és annak, aki erre a blogra téved, talán, nem is kell bemutatnom a H2O nevű zenekart. Akiknek mégis, azoknak elmondom, hogy egy New Yorki hardcore/punk bandáról van szó, akik a kilencvenes évek közepén robbantak be a punkrock világába, kemény…..
Heyho! Ezen a héten egy viszonylag hozzánk közeli, bár annál ismeretlenebb bandával ismerkedünk meg, tessék: Lengyelország, Milanówek,Mazowieckie : MAYPOLE                                 Huh gyerekek, most…..
1997-ben alakult ez a kanadai együttes, de végső felállásuk csak 2002-ben jött létre. Mint ahogy debütáló lemezük is Maybe One Day címmel. Ez meg is hozta az áttörést, hirtelen olyan nevekkel játszhattak együtt, mint a Goldfinger vagy akár a Sum 41. Így nagyon is adta magát a…..
A Kisses For Kings nevű formáció, Tony Lovato (egykori MEST énekese) új zenekara. A MEST feloszlása után Lovato több irányba is próbálkozott. Először a magánéletét kellett rendbe tennie, hiszen gyilkosság vádjával (ex-barátnője új barátját ölte meg) került a bíróság…..
Hell! Miután kihallgattuk a svájci SNITCH-éket, most zeneileg és helyszínileg is kicsit hűvösebb, melankolikusabb tájra evezünk, de senki ne gondolja, hogy ezzel a ’finnish’-be értünk! Íme:2. Finnország, Turku : SO CALLED…..
Újabb rovattal bővülünk, mostantól minden hétfőn (ha úgy alakul lehet, hogy többször is egy héten) retro zenekarokkal vagy retro albumokkal fogunk jelentkezni. A retrót esetünkben nem a szó szoros értelmében kell venni, tehát nem Beatles albumokkal fogunk bombázni benneteket, hanem…..
ClickHereToBreakMyHeart 2010.06.14 19:34:47
@Nano: A sztori áll:)
Hellow! Új rovatunkban azok az albumok kerülnek a terítékre amelyek perfect közeli 10/9-es hanganyaggal bírnak. Nyugodtan lehet bárkinek terjeszteni őket, csalódást biztos nem okoznak senkinek ( persze csak ha jó hallású az illető). Hallatlan, mert megpróbálok minél…..
PoPunkRock 1998 2010.06.05 11:32:00
Blogindító 1998 szeptembere nem csak azért volt fontos az életemben, mert akkor kezdtem el utolsó általános iskolai évemet, hanem mert névnapom alkalmából megkaptam az első Hi-Fi-met is. Úgy gondoltam, ha már van Hi-Fi-m, úgy dukál, hogy ne csak kazettát, hanem CD-t is hallgassak…..
ClickHereToBreakMyHeart 2010.06.11 19:27:00
Körülbelül három hete, mikor megkaptam ezt a lemezt, fogalmam sem volt arról, hogy mit is tartok éppen a kezemben. A punkrock világában elég járatosnak érzem magam, de a Misconduct valahogy elkerült engem az évek során.         Pedig, ez bizony már a harmadik…..
Sziasztok!Sokat gondolkodtam mivel is indítsam meg a cikk –és lemezdömpinget, aztán arra jutottam, hogy először egy kis európai punkutazásra invitállak titeket, ahol sorra megosztom veletek azokat a kontinensbeli pop/punk punk/rock bandákat és lemezeket amikről nem igazán…..