Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szorsa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csetten és az... Le a pelenkával 2011.02.12 14:37:36
Gábor hónapok óta szobatiszta, de ennyi erővel azt is mondhatnám, hogy legalább egy éve. Mert benne meg volt a jó szándék, csak a "biztonság" kedvéért mi nem hagytuk le róla a pelust. Aztán vmikor tavaly ősszel meguntam a biztonságot, és mondtam, édes fiam, eddig volt…..
Hogy ihletet adjak a voksoláshoz, itt egy rövid kis pocakmozgás, némi aláfestő zenével. :-) Nekem az ilyesmi bizarrnak tűnt korábban (pont úgy, ahogy most az otthonszülés), de amióta Ő megszületett, titkon visszasírom ezeket az utolsó "egyben" perceket. Addig, amíg…..
Meglepő, de az alábbi történetek főszereplői hálásak a fogadott orvosaiknak, és valószínűleg fizettek az "élményért". Nem jut eszükbe, hogy másképp is lehetett volna szülni, nem mennek bele találgatásokba, mint én. A magam részéről hihetetlenül becsülöm azokat…..
Tessék kipróbálni, milyen kakilni félülő helyzetben. Sok sikert! A nők joga ebben sérül leginkább a Péterfyben: csak abban a pozícióban szülhetnek, ami az orvosnak kényelmes. Régóta rebesgetik, hogy a kórház pályázni akar a bababarát címre, mégsem teszi. Sejtem, hogy…..