Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PillaMilla

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A volt főnököm elbocsájtott. Egy kisvárosban lakom, és többször találkoztam a volt kolléganőimmel, akik tartják a kapcsolatot a volt főnökükkel.Ők már mind elmentek nyugdíjba 2-3 éve. A volt főnököm tőlük tudta meg, hogy hol dolgozom, és mivel nagy az ismeretségi köre a…..
Nem sokkal azután, hogy forradalom volt a szavazófülkékben, Szenes Andrea visszaszivárgott a köztévébe, hogy egy teljesen értelmetlen műsorban ugyanazt a kérdést tegye fel ötször alulról indult művészeknek, de ennyi nem volt elég. A sok év mellőzöttség után most már nem is…..
Belsőség Pontosan ma… 2010.07.14 05:23:00
…vagyunk tízévesek. Nézzék, ez volt első cikkünk, ekkor indult el az, amiből mára az önök Totalcarja lett. Tíz év nagy idő ebben a szakmában, ez alatt tucatnyi lap született és szűnt meg végleg, de a mi hangyamunkánk nem volt hiábavaló. Tán ezért is sikerült minden…..
PillaMilla 2010.07.14 09:32:13
Tamás vasárnap a Balatonon detektálta, hogy CIB-hitelkártyájával nem fog papírpénzt szerezni. Bár a következő befizetés határideje még több mint egy hét, a bank jóelőre befagyasztotta 650 ezres keretét: Egy laza vasárnapra indultam Balatonkenesére, csak megyünk-jövünk a…..
[Frissítve: 2010. július 9. 16:44]Figyelem, értelmes és hasznos poszt következik, nem az egysejtűeknek való. Pontosabban ajánlom az ő figyelmükbe is, mert ha képesek megjegyezni ezt a néhány dolgot, baj esetén akár életet is menthetnek vele. Doki összefoglalóját különösen…..
Kínát is elérte egy újabb nyugati métely: a társkeresős tévéműsoroké. Meghökkentő a hír, amit a Time magazin tett közzé, de valahol érthető: nagy az ország, sok benne a magányos fiatal, a piac tehát megvolt rá, már csak a cenzor elvtársaknál kellett átverni a formátumot,…..
PillaMilla 2010.07.02 16:12:34
@grufftipunk: Szerintem Csirke72 nem arra értette, hogy szar az egész. De ha ilyeneket írsz: miért szól hozzá magyar blogon.. Én is olvasni fogom a magyar írásokat, még akkor is, ha én sem maradok itt. Mert igen, ha tanultál és beszélsz nyelveket, akkor ha szomorú is, de pl. Németországban adott idő alatt gyorsabban biztosíthatod a normális életet. Én 10 évalatt raktam össze, amim van, és a remek kormányoknak köszönhetően, lassan kezdhetem újra az egészet. De már nem itt.
Völgyi Attila, amikor épp nem fotóriporterkedik, akkor jártában-keltében a telefonjával kattintgat képeket. Például a Kossuth Lajos utcában, amelynek arculatáról már sok rosszat írtunk sokan, de azt hiszem az a mélypont, amit most szúrt ki:   Elôbb gyönyörű rozsdás…..
PillaMilla 2010.07.02 11:44:33
@Józanparaszt: Úgy van! És az a legborzasztóbb, mind a mellett,hogy ha nincsen kerítés, és nem tartozik a boltos "tulajdonába" az előtte lévő rész(általában nem), akkor senki nem tehet velük semmit. Nálunk a húsbolt előtti sarokba költözött be egy. Ordibál, ha rászólnak, amiért büdös, a boltos ki van akadva, mert egyre kevesebben mennek be. Se a körzeti megbízott nem tud vele mit kezdeni, se az ÁNTSZ,stb. Ha egyszer beköltöztek, akkor csak rajtuk múlik, mikor távoznak.
Vastagbőr Schmitt és Schmidt 2010.06.25 13:01:00
A ma.hu úgy értesült a múlt héten, hogy Schmitt Pálnak az unokaöccse, az alig 30 esztendős Schmitt Pál Péter lehet a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója. Ezt állítólag Szűts Ildikó távozó vezérigazgató jelentette be a Posta felső vezetésének. Schmitt Pál Péter eddig…..
PillaMilla 2010.06.25 20:10:26
@sunázósün: Szerintem ne húd fel magadat, mert én már 1 óráva ezelőtt is megírtam, hogy az M1 bemondta, de ezek szerint vannak, akik nem olvassák végig a hozzászólásokat. Ennyit egyesekről. Őket úgy sem lehet meggyőzni.)))Mondjuk, én amúgy sem akarok senkit meggyőzni. Mert minek....:)
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
PillaMilla 2010.06.25 16:27:26
@Krumpli: És az a legfájdalmasabb, hogy ezt a műsort is sokan fogják nézni. Én emiatt inkább nem is nagyon nézek tv-t, mert már szinte csak a fos áramlik belőle.
PillaMilla 2010.06.25 17:16:33
Tisztelt Szerkesztő!   Egy olyan történetet szeretnék megosztani Önnel és a blog olvasóival, amely minden képzeletet felülmúl, és még egy olcsó filmvígjáték dramaturgjának sem jutna eszébe, mondván túl erőltetett. Különösen ajánlom annak a bizonyos közgazdász…..
PillaMilla 2010.06.25 10:10:55
@Strici: Majdnem minden cégnél magasabb beosztásokban, határozott időre kötnek szerződést, hogy az ember ne tudjon, csak úgy szíre-szóra felállni. Titoktartási nyilatkozat, stb..Határozott idő általában 1-2 évre szól. Pl. van, akinek lakást bérelnek, stb.
PillaMilla 2010.06.25 10:47:24
@Strici: Én így is ügyes voltam, elhiheted, hogy nem jártam rosszul. Határozottidőre szerződést, csak az mer aláírni, aki bízik a saját tudásában, és a számok őt tudják igazolni.
PillaMilla 2010.06.25 10:49:21
@_John_Doe_: Igazad van!!!!, ezért írtam le én is, hogy inkább otthagytam a céget. És még jól is jártam!!! Egyébként, sokan nem így gondolkodnak. Az én kolléganőm sem így gondolokodott, ő kötélnek ált. 1 év múlva a volt főnököm ráunt, és kirakta.
Jó nagy terror lehet a hazai élelmiszerboltokban, ugyanis nem először kapunk olyan, a munkakörülményekre panaszkodó levelet bolti eladóktól, amit bájos módon elkeseredett vagy felháborodott vásárlók nevében írnak nekünk. Kedves Elkeseredett vásárló, irtó cselesek vagyunk és…..
Sólyom László köztársasági elnök azzal küldte vissza az Országgyűlésnek a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényt, hogy az indoklás nélküli elbocsátás nem összeegyeztethető az Unió Alapjogi Chartájával, amely ezt tiltja. Sólyomnak abban igaza van, hogy a 30.…..
PillaMilla 2010.06.22 20:43:33
@nemecsekerno_007: Teljesen egyet értek, de én inkább úgy közelíteném meg, hogy miért nem működhetnek (teljes kontroll alatt) egyedi profit centerként ezek az irodák. PL. Budakeszin az önkormányzat: 8:00-12:00 munkaidő, de csak korlátozott sorszám mennyiség van. 12:00-13:00 ebédidő, senki nem dolgozik. 13:00-16:00 limitált sorszám mennyiség. És emiatt igazándiból egy ügyet el sem lehet intézni 1 nap alatt. Kérdem én ez 8 munkaóra egy napra? Ha ösztönözve lennének, valódi termelést kellene végrehajtaniuk, akkor is ez az időbeosztás lenne?
ProgBlog Hurrá! - vagy Basszameg? 2010.06.10 22:44:00
Tisztelt Orbán Viktor úr!Ön az ország miniszterelnöke, döntenie kell tudnia tehát súlyos kérdésekben. Ezért én most a saját súlyos dilemmáimat is Ön elé tárom – annál is inkább, mert leginkább Ön okozza azokat! Mielőtt belekezdenék, hangsúlyoznom kell, hogy amit le…..
Szavazz a forintért most!Szerettem volna elkerülni a politizálást a kóklerbróker blogon, de egyrészt a politika jelenlegi vezetői szóltak bele durván a gazdaságba, másrészt ilyen kókler politikusokat még nem sokat látott a világ (hacsak nem szándékosan shortolják a forintot és…..
PillaMilla 2010.06.05 23:41:08
@Keelhaul: Köszi, aranyos vagy. Még mi sem vagyunk öregek, mert a 30 még nem az. De vagy most, vagy soha.Csak tudod, mi már annyi dologgal próbálkoztunk itt, és nagyjából itt mindent máshogyan értelmeznek az emberek. Ami jó Ausztriában, az itt tuti nem. De írhattam volna más országot is. Mindenki csak a rosszat látja mindenben, és ezért csak annak tud drukkolni a nagy többség, hogy neked ne sikerüljön.Örök pesszimisták sokan. Tisztelet a kivételnek.Csak az az érdekes, hogy ott azért koránt sincsen ekkora gáz.
PillaMilla 2010.06.05 23:48:38
@captain morgan: Köszi az igazán mindenre kiterjedő választ. Igen, anno mi is számítottunk rá, hogy a bank pót fedezete akar majd bevonni, de végül elő sem került. Most meg.. Ráadásul, azért veszel ingatlant (normál esetben), hogy legyen hol laknod, és az feltételezi, hogy nincsen másik. Ráadásul, mi erről nyilatkoztunk is. Én most egyet tudok tenni, megpróbálom magam eladni, talán marad belőle valami, vagy marad a bank. Elfogyott a türelem. 2 éve olyan magas a törlesztő, és nem történik semmi. Én nem fogok még 2-3 évet várni. Talán a moratórium miatt, nem negyon adhatja el olcsóbban, mert akkor az megint nem törvényes. Már így nagyon sok pénzt kifizettünk a semmire. De azért köszi.
PillaMilla 2010.06.05 23:51:26
@Gempacsöki Boborján: Én sem gondoltam, hogy bárhol máshol kolbászból lenne a kerítés. Eddig is magunk voltuk mindenre, és amit eddig elértünk, azt csak magunknak köszönhetjük. :)) És erre büszke vagyok.
Az a Fidesz csökkenti "kőkeményen" az áram árát, aki az összes törvényjavaslatot, ami a jelenlegi helyzethez vezetett, csont nélkül, teljes egyetértésben az MSZP-vel megszavazott. Csak Borat-ot tudnám idézni: nice!   Az energetikai maffia törvényesen "lopja…..
 Egyik olvasónk egy olyan megdöbbentő jelenségre hívta fel a figyelmet, amely valószínűleg nem csak az ő közvetlen környezetében zavaró, hanem az ország számos pontján megfigyelhető. A lakásépítések száma ugyan csökken, de ahol elkészülnek a projektek, ott előbb a…..