Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vigilante

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A repülés évszázados története tele van misztikus eseményekkel, különösnél-különösebb sorsokkal, s gyakran a vakszerencse dönt életről-halálról. Népszerű témája nemcsak a katasztrófairodalomnak/filmeknek, de a parapszichológiai "iparág" is sokszor rátalál.…..
Egy különösen szigorú amerikai szövetségi törvény miatt akár 15 évre rács mögé kerülhet Marvin Wimberly, egy játéktermi automatákat gyártó és szervizelő orlandói cég alkalmazottja, mert megbuherálta a cég játékgépeit.Marvinnak, mint az elromlott gépeket megjavító…..
Meg kellene végre hozni ezt a férfias döntést a teszetosza heti emelések helyett. Nagyot változna a világ, imádnánk. Vitaindító cikkünk blogposztja...
Justin Bieber, a 16 éves kanadai tinibálvány lett az év előadója az American Music Awards díjátadó gáláján, amit vasárnap este tartottak a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rajongók szavazatai alapján ő lett legjobb férfi pop/rock énekes, a My World 2.0 című lemezével pedig a…..
Vigilante 2010.11.22 21:15:22
@Slaydo: Ha már Index főoldalas hír...
Érdekesség a javából az AverMedia egyik legújabb kütyüje. Az AverTV Capture HD egy PCI-Express kártya, ami első ránézésre túl vékony és túl kevés csatlakozást mutat ahhoz, hogy sokat tudhasson, de az első ránézés ezúttal igencsak tévedhet.     Ha igaz, amit a…..