Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virginia_Constantine (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Az elmúlt években fotósként rengeteg gyönyörű lányt, nőt volt alkalmam fotózni: szőkéket, barnákat, fiatalabbakat, idősebbeket. Sokak számára a modellek, címlaplányok világa csupa csillogásnak tűnik, tökéletes testek exkluzív környezetben és fényviszonyok…..
Virginia_Constantine (törölt) 2010.06.03 12:02:49
Ohh, Jesus, mennyi sötét ember van itt!!! =D Már bocs... Én egy 22 éves lány vagyok. Imádom, ha fotóznak és modellkedéssel is foglalkoztam/foglalkozok,így szerintem nagyobb rálátásom van a témára, mint az annak, aki még soha életében nem csinált ilyet. Először is.. egy fotós olyan képeket készít, amilyeneket megrendelnek tőle. Ha pl a Playboy szerkesztője úgy gondolja, hogy egy szőke, 48 kilós, szilokonos nőt akar az újságba tenni, aki szét van photoshoppozva, akkor a fotósnak azt kell elkészítenie, (bár a fotós igyekszik a legjobban kielégíteni a megrendelő igényeit) mégis magánemberként lehet, hogy a "természetes szépségeket" jobban kedveli. Amikor a megrendelő szeretne egy nőt/férfit fotózásra, akkor castingot rendeznek, ahol általában interjú és tesztfotózás van. A tesztfotózáson általában 2 féle smink (egy természetes és egy erősebb) készül, csinálnak pár képet - közelit, távolit, átlagos ruhában, elegáns ruhában, szemből, oldalról, stb. AMIT NEM PHOTOSHOPPOZNAK, és ezek közül (sokszor több száz modell közül) a megrendelő fog választani, nem a fotós! Majd a kiválasztott személlyel megcsinálják a munkát a megrendelő igénye szerint. Ez a fotós munkája!
Következő, hogy mi tesz egy nőt boldoggá. Erről könyvet lehetne írni, szerencsére ezt már többen megtették helyettem, utána lehet nézni. Egyébként röviden, tömören: Mindenkit más, és az élet célja, hogy rájöjjünk, mitől vagyunk boldogok. Ez nem minden esetben a pénz, a ruha, meg a cipő. Persze a pénz valamilyen szinten mindenkinek fontos, hiszen nem szeretnénk csövesek lenni, jó lenne nem azon agyalni, hogy ki tudom-e fizetni a következő számlát, ha most megveszem ezt a könyvet, vagy akármit, amit szeretnék. Persze vannak olyanok is, akiknek a pénz a legfontosabb, mégis úgy gondolom, hogy a többségre nem ez jellemző. Ha pl. nekem választanom kéne aközött, hogy kapok 1 millió kp-t, vagy eltölthetek a párommal egy kellemes napot, sokkal inkább az utóbbit választanám.
Következő a "kisugárzás". Itt egy definíció rá "A kisugárzás nehezen definiálható, és mint ilyen, szubjektív: nemcsak adó, de vevő is szükségeltetik hozzá. Ám az érdeklődés fenntartásában még sok egyéb tényező is közrejátszik." Az, hogy milyen valakinek a kisugárzása, az a belső harmóniától, a lelkétől függ. Ha pl. külsőre meg van valaki teljesen "csinálva", tökéletes haj, tökéletes smink, tökéletes alak, tökéletes ruhák, stb, de van valami lelki "baja", pl szorong, ideges, nincs megfelelő önbizalma, nincs rendbe magával, akkor az az ember "üres". És ez meglátszik rajta. Nincs kisugárzása és ezt érzékelik a körülötte lévő emberek. Ha van megfelelő önbizalmad, lelkileg kiegyensúlyozott vagy és boldog, akkor viszont ez kihatással van másokra is, és bizony akkor egy szál rongyban is szebb és vonzóbb vagy, mint miss tökély. Ne mondja nekem senki, hogy nem veszi észre hogy kinek pozitív és kinek negatív a kisugárzása. Ez látszik, csak nyisd ki a szemed!
Lehet, hogy egy férfi megfordul egy szexi cicababa után az utcán, lehet, hogy megveszi miattuk a playboyt, nem árulok el nagy titkot ha azt mondom, hogy még "el is végzi a dolgát" rájuk egy pornófilm segítségével...aztán elfelejti őket. Mert a legtöbb férfi számára sem ez a legfontosabb. Szerinted kit választ egy férfi párjának??? Egy "tökéletes"-nek nevezett szépséget, aki belül üres, mert nincs rendben önmagával, akivel nem lehet egy jót beszélgetni, aki műveletlen és tájékozatlan, és nyávog mindenért, akinek fontosabb egy új ruha, minthogy megszervezzen kettesben egy kellemes vacsorát, vagy egy olyan nőt, akinek lehet, hogy nem tökéletes a lába, lehet hogy szeplős, lehet, hogy van egy kis felesleg a hasán, vagy nem 90D-s melltartót hord, viszont odafigyel a párjára, kiegyensúlyozott, tudja, hogy mit akar, lehet vele beszélgetni, eltölteni egy kellemes hétvégét, okos, hűséges és odaadó?! Megsúgom... az utóbbit.